Prva koju je cijelu otpjevao sa mnom je Itzy bitzy spider. Imao je 3 godine, i bilo mu je super vrtiti prstiće i glumiti kako kiša pada. (Sad je već veeliki četverogodišnjak ;-).)
Mi bi na predstavu u 11, ako budemo imali sreće da dobijemo karte. Hvala
Prva pjesmica moje Lucije,koju smo počeli pjevati zahvaljujući mami papagaju, je "Luce moja" Klape Intrade, imala je 1,5 god.
Najdraži dio je bio .."donit ću ti Luce moja kolajnu od zlata" :)
Nedjelja u 11h
"sretan rodjendan", nakon toga "is'o medo u ducan" :))))))
(miffy - po mogucnosti u 11, ali i 17 nam je ok :)))
Prva pjesma mog Jakova (4,5godine)bila je:
Boc,boc iglicama,
ne diraj ga ručicama,
bode,bode jež,
bit će suza bjež...
----Hvala tetama Milki i Ivi iz DV Botinec----
A moje curice Lene,2,5godine (još uvijek ju pjeva po cijele dane):
Medo brundo to sam ja
svaka šumska zvijer me zna
šapa moja snažna je
pred njom bježe zvijeri sve
Brunda,brunda brunda da
šapa moja snažna je.....
----Hvala dragoj teti Kati iz DV Botinec----
I hvala dragoj Klokanici na kartama za MIffy koju još nismo uspjeli pogledati a voljeli bismo----17h nedjelja:))))
u dobi od tri godine, bilo ih je više, a omiljene su :zeko hop, bubamara, kukunka a sad već imamo poveći repertoar. predstava u 11
Oguline da ti nije Kleka, oko 2 god.
Predstava u 17h.
Dragi roditelji, hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju u kojem smo vam darovali ulaznice za popularni dječji mjuzikl 'I opet... Miffy' u Kazalištu Trešnja.
Ulaznice za izvedbu 19. siječnja u 11 sati osvojili su lanastela i zvekanka, a za izvedbu u 17 sati bubi13, vlatka67 i ruzica0303, a oni će biti obaviješteni mailom.
https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-predstavu-i-opet-miffy-1081
Pozivamo vas da nam i dalje pišete koja je prva pjesmica koju je vaše dijete naučilo pjevati, a vaše odgovore objavit ćemo u našoj temi s foruma.
Sortiraj odgovore
Najstariji