Prva pjesmica koju je vaše dijete naučilo pjevati

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luna2609
    10. Siječanj 2014. 23:24

e da zaboravih:) naljepše Vas molimo ulaznice za 11,00 sati
    Hvala puno unaprijed

vlatka67
    11. Siječanj 2014. 00:56

Moj Karlo je sa 3 god.u kimbiću prije popodnevnog spavanja zapjevao: "kad si sretan lupi dlanom ti o dlan, da, kad si sretan lupi dlanom ti o dlan, kad si sretan i kad želiš drugom dijelit sreću svu ti lupi dlanom o dlan, da".I tako je ponavljao par puta.Bilo ga je preslatko čuti kako on to sa svojim glasićem izvodi i usput sam ga snimila.Vječna uspomena. Sada ima 7 god.Željela bih ga odvesti na predstavu u 17 sati.

• luka02
    11. Siječanj 2014. 01:21

Pjesma s kojom sam uspavljivala Luku je "Polek jedne hiže...", i to je ono što je prvo naučio mumljati,... Danas ima šest godina i dovoljno je da čuje samo dva takta neke pjesme i već zna o kojoj se radi i pjeva.
    Jučer je izrazio želju da svira violinu, a već ima male bubnjeve, harmoniku, tamburicu i sintić! Muzički nadaren:)

ZeljkaB99
    11. Siječanj 2014. 02:09

Moja Marta je prvo naučila pjesmicu Djetešce nam se rodilo. Ta joj je bila najdraža, imala je 18 mjeseci kad ju je počela pjevušiti, vrlo smiješno i nerazaznatljivo. Moj Juraj je prvo naučio pjevati uspavanku Ti si moja beba.

• mamasanja
    11. Siječanj 2014. 09:28

Prva pjesmica je bila Mama tutunta,nije mogla izgovoriti slovo "k",s neke valjda 2 godine i od tada pjeva non stop.Jednom smo s autobusom putovale u kazalište i ona je cijeli put od V.Gorice do Zagreba pjevala Mamu Tutuntu,na opce veselje svih putnika u autobusu. :-)

• mamasanja
    11. Siječanj 2014. 09:30

No,zaboravila sam spomenuti da mi nije bitno doba predstave,ali ako moram navesti neka bude u 17 sati.

• zvekanka
    11. Siječanj 2014. 19:40

Dugo smo čekali da naša Nina progovori, ali kada se jednog lijepog dana razvezala mama i tata više ne mogu međusobno izmijeniti niti jednu rečenicu. Sa nepune dvije godine za svoj prvi performans izabrala je pjesmicu koju sam joj često čitala iz knjige brojalica, njezina nastup snimljen je tatinim i maminim mobitelom a pjesmica brojalica koju je recitirala zvučala je ovako: Boc,boc igicama, ne diraj ga rucicama, bode bode jez, ne diraj ga bjež.

Za predstavu u 11 sati.

mamamartina
    11. Siječanj 2014. 19:52

Bija mama kukuka ;) nedjelja 11.....molim. hvala!

• dimk
    12. Siječanj 2014. 14:12

Bija mama kukuka bio tata tatala imali tu maloga lju,lju... sa godinu ipol dana ju je pjevala.
    Nedjelja u 17h.

marija.ribaric
    13. Siječanj 2014. 09:15

moja djevojčica je sa dvije godine pjevala išo medo u šumicu ..kiki reklamica za bombone ibubašparac.
    lijepo Vas molimo ulaznice za predstavu u 11h.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.