Koja je prva pjesmica koju je vaše dijete naučilo pjevati i kada je to bilo?
Napišite nam odgovor na ovo pitanje od petka 10. siječnja do četvrtka 16. siječnja u 11 sati i možete osvojiti ulaznice za popularni dječji mjuzikl 'I opet... Miffy' u Kazalištu Trešnja.
Darujemo vam pet puta po dvije ulaznice za izvedbe u nedjelju 19. siječnja u 11 ili 17 sati pa obavezno uz svoj odgovor napišite i za koju izvedbu želite karte.
https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-predstavu-i-opet-miffy-1081
hm, sad bi kao trebalo navesti neku dječju pjesmicu....pa kod nas baš i nije taj slučaj :)
tako mogu službeno reći da nam je prva pjesma, koju je baš "pjevala", mrdala guzom i dizala ruke u zrak, bila od Begina "Za sve moje bivše" - tamburice su zakon!!!!! A kada je to bilo??? Pa, pravo pjevanje i cijela "koreografija" - 1,5 god
Nedjelja 19.01.2014. u 11h
Prva pjesma koju je naučila, bila je upravo pjesma iz predstave za koju poklanjate karte. Njena sestra obožava lik Miffy, te je po cijele dane pjevala "Miffy, Miffy slatka je ko kiflić..."
Kod moje curice je prva pjesmica bila, ako me sjećanje dobro služi, Kukunka, oko godinu ili nešto malo više je tada imala.
Sortiraj odgovore
Najstariji