Knjiga Duhovni pristup rađanju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    hanci
    18. Listopad 2016. 12:42

Može i meni knjiga na sunset521@gmail.com
    Hvala unaprijed!! 

hanci
    27. Listopad 2016. 11:37

hanci

Može i meni knjiga na sunset521@gmail.com
    Hvala unaprijed!! 

Nisam još dobila knjigicu, a baš bih ju voljela pročitati prije nego što bebač dođe na svijet ;-), pa bih opet molila ako mi ju netko može proslijediti na sunset521@gmail.com...  Hvala puno puno!! :-D

• Ketrinka
    18. Listopad 2016. 12:48

Meni i mojoj sestri je ta knjiga zaista pomogla.

• VBI
    10. Studeni 2016. 14:20

Pozdrav mame i buduće mame :) ! Vidim da je tema Duhovni pristup rađanju,ali me zanima da li neka od vas možda ima knjigu Moja trudnoća- sveobuhvatni priručnik za trudnoću, porod i babinje?? Bila je u prodaji uz novine 24 sata

iivanaat27
    12. Prosinac 2016. 22:17

Cureee.. Jel moze i meni koja poslat na mail..?? ivana.ivanda@hotmail.com

U srijedu nas ceka induciranje poroda ako nista ne krene, pa bi je zaistaaa voljela procitati koliko stignem.. Nadam se da ce mi stic koja do sutra poslatiii 👏👏👏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani