Knjiga Duhovni pristup rađanju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AminaR
    10. Veljača 2016. 12:09

Najdraže žene i majke jel može i meni jedna digitalna verzija knjige "Duhovni pristup rađanju"? Sada imam curicu od 2 godine, a dolazi nam još jedna mala dama u lipnju. Trenutno imam knjigu kod sebe ali je moram vratiti. Velika mi je želja imati knjigu u trenutcima prije poroda.

e.mail na koji mi možete poslati knjigu: andja.g@gmail.com

Veliko Hvala! 

• angief
    16. Veljača 2016. 21:07

Lijep pozdrav svima,

bila bih jako zahvalna ako bi mi netko mogao poslati knjigu na mail: 

angiefofic@yahoo.com

• mm78
    22. Veljača 2016. 00:59

Pozdrav svima,

zamolila bih da i meni proslijedite knjigu na mail:

marija.music13@gmail.com

• Mirka83
    23. Veljača 2016. 14:26

Curke mozete li i meni poslat knjigu na mail :
    mirjana.orlovcic@gmail.com

Hvalllaaaaa 

Bellagio
    26. Veljača 2016. 09:27

ivana.belamaric@yahoo.com  Bila bih Vam siiiiiilno zahvalna cure! Imala sam je u rukama u prvoj trudnoći, ali mislim da ću je tek sad shvatiti u drugoj :-)

• Mirka83
    27. Veljača 2016. 18:52

Drage cure bila nih Vam neizmjerno zahvalna ukoliko biste mi proslijedile knjigu na mail mirjana.orlovcic@gmail.com trazila sam ju po osijeku i vinkovcima i ne mogu je nikako pronaci.
    Nakon desetogodisnje borbe za majcinstvom hvala Bogu uspijeli smo. Velika mi je zelja procitati ju , nasa mala srecica stize krajem treceg mjeseca. Unaprijed vam se zahvaljujem i zelim svako dobro.

tala
    29. Veljača 2016. 20:24

o cemu se radi u knjizi? vidim da je vise nema ni u verbumu ni teoviziji. 
    moze i meni na mail ako netko ima pdf. verziju.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• dijanacrnic
    20. Travanj 2016. 17:01

Curke pozdrav!

Moja mala princeza stiže polovicom 6 mjeseca i jako bi htjela prije poroda pročitati ovu knjigu. Ako koja od vas ima vremena i volje da mi je pošalje na mail dijanacrnic@yahoo.com

Unaprijed se zahvaljujem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.