Knjiga Duhovni pristup rađanju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Snjeski
    26. Prosinac 2015. 22:59

Ako ima još uvijek neko da mi pošalje knjigicu na e-mail snjezana.budanec@gmail.com bila bih izrazito zahvalna jer je nema u prodaji?! Hvala

Snjesky

• ananestorovic2003
    02. Siječanj 2016. 14:04

Molim vas,ako moze i meni :-)

anamarjanovic2392@gmail.com

Snjeski
    04. Siječanj 2016. 20:13

Nitko mi niš ne šalje :( Ima koja dobra duša da još uvijek ima knjigicu da mi je proslijedi na e-mail: snjezana.budanec@gmail.com

Snjesky

• teica2
    22. Siječanj 2016. 16:55

Molim vas posaljite knjigu na ovaj mail za jednu mamu koja je imala traumatican i tezak porod mail je     kskipina@gmail.com

• Mata16
    01. Veljača 2016. 11:20

Može i meni molim vas na mail: vecericmateja@gmail.com jer je nigdje ne mogu naći. Hvala

• IrmaIsi
    08. Veljača 2016. 23:59

Poslala sam knjigu svima sa ove zadnje stranice foruma ;) i ja sam knjigu upravo dobila tako da sam proslijedila i vama drage dame... pogledajte emailove i junk poštu. ;) lp

Dineria
    09. Veljača 2016. 08:53

Evo samo info za trudnice iz Vz-a i okolice - ja sam knjigu kupila prije kojih mjesec dana u Vz-u u knjizari Verbum, tako da je ipak tu i tamo ima za kupiti. Isto tako, ako je netko ne moze nabaviti u elektronickom obliku, mogu vam je ja posuditi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.