Knjiga Duhovni pristup rađanju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeleb
    28. Listopad 2015. 12:07

Pozdrav svima!
    Iza mene su 2 uspješna poroda i prije svakog sam čitala ovu knjigu, puno mi je pomogla i puno sam naučila - svakako preporučam!
    Molila bih ako mi ju netko može poslati na e-mail, nemam ju više, a voljela bih ju imati!
    hvala!!!!

jele_t@yahoo.com

Jeleb
    09. Studeni 2015. 16:25

Još jednom se javljam sa istom molbom, ako netko vidi ovu poruku,a ima knjigu u pdf-u da mi pošalje, hvala!

jele_t@yahoo.com

• liz
    09. Studeni 2015. 19:27

poslano 

IrmaIsi
    08. Veljača 2016. 15:12

Da mi mi molim vas možete poslati knjigu DUHOVNI PRISTUP RAĐANJU na email irmaisic@hotmail.com, bila bih vam neizmjerno zahvalna. U BiH je nema nigdje da se kupi. :(

• Jelchee
    11. Studeni 2015. 21:53

pozz svima, da li bih i ja mogla dobiti primjerak na jelena78@yahoo.com?
    hvala unaprijed! :)

• bubamaara
    16. Prosinac 2015. 22:15

može isto na bubamaragir@gmail.com ?
    hvala puno 

bubamaara
    16. Prosinac 2015. 22:16

krivo sam napisala mail - bubamaragirl@gmail.com. Hvalaaa ;)

Snjeski
    26. Prosinac 2015. 22:59

Ako ima još uvijek neko da mi pošalje knjigicu na e-mail snjezana.budanec@gmail.com bila bih izrazito zahvalna jer je nema u prodaji?! Hvala

Snjesky

• ananestorovic2003
    02. Siječanj 2016. 14:04

Molim vas,ako moze i meni :-)

anamarjanovic2392@gmail.com

Snjeski
    04. Siječanj 2016. 20:13

Nitko mi niš ne šalje :( Ima koja dobra duša da još uvijek ima knjigicu da mi je proslijedi na e-mail: snjezana.budanec@gmail.com

Snjesky

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani