Kako psihicki izgurati trudnocu nakon prve trudnoce koja je zavrsila smrti djeteta?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    21. Listopad 2014. 13:22

svaka čast na hrabrosti i stvarno koliko snage za to treba, nadam se da vam se ništa slično neće dogodit i da ćete samo uzivat

ena2203
    21. Listopad 2014. 13:40

Volim kraj ove priče, sretan je i divan. Tvoja mala curka je pravi blagoslov i nagrada za sve što ste prošli. Ne želim nikome da osjeti slično i punnnnnnnnno se volite i uživajte!

• romanaj
    21. Listopad 2014. 14:25

Drage moje mame i one koje ce to tek postati hvala vam puno na podrsci. Nije bilo lako otvoriti dusu ali znam da nazalost ima puno takvih slucajeva i zato sam samo htjela poruciti da iako je tesko smoci snage za nastaviti dalje treba razmisljati pozitivno i na nacin koji ce vam dati osmjeh na lice koliko god se tesko cinilo.Znajte da vas vasi andjeli cuvaju i da ce sve uciniti da bude sve u redu. Iako mi je samo 26 godina i vecini nije jasno kako smo se odlucili na trudnocu nakon samo 6 mjeseci od gubitka nase prve kceri mogu samo reci da zelja da djecjim osmjehom na licu je prevladala sve nedace i prepreke. Zato drage moje budite hrabre i snazne jer stvarno sam se uvjerila da biti zena je nesto veliko i snazno a takve smo sve-bez izuzetaka. Još jednom vam od srca hvala na potpori. Sve vas lijepo pozdravljamo moja princeza i ja..

Miki35
    23. Listopad 2014. 00:07

hrabra mama, svaka čast dušu sam isplakla, uživajte u vašoj maloj djevojćici... djeca su naše največe blago i snaga, kad god ti bude teško pogledaj svoju djevojčicu i čvrsto ju zagrli, ljubav može sve, koliko teško bilo zbog izgubljene bebe, mora se dalje hrabro

Miki35
    [OBRISANO] 23. Listopad 2014. 18:54
    MarijaŠ
    23. Listopad 2014. 19:30

Hrabra ženo, drugo nisi ni zaslužila nego biti sretna sa svojom bebom. Svaka čast, skidam kapu! Pravi si dokaz da je majčinska ljubav nepobjediva i prelazi sve strahove! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Masha2
    23. Listopad 2014. 20:13

Ja ću ovu temu pročitati nakon što rodim, u ovom trenutku mi je ova tema prestresna. Shvatila sam iz naslova o čemu se radi, imam nekoliko bliskih prijatelja koji su izgubili prvu bebu, a sad imaju po 2,3 predivne, zdrave dječice... Drage mame koje ste ovo prošle i odlučile se na iduću trudnoću, divim vam se. Vi ste hrabre žene i primjer svima nama što sve majčinska ljubav može podnijeti. 

Madrugada
    23. Listopad 2014. 21:03

Hrabra mama,divim se vasoj hrabrosti.Hvala na iskrenoj prici koja može biti pouka za sve nas,pa i nas koje nismo imale takve nedace.Uzivajte u osmjehu na licu svoje curice :-)

Nixie
    24. Listopad 2014. 20:19

Svaka čast na hrabrosti, volji i ustrajnosti!

• nusha
    27. Listopad 2014. 22:40

Draga moja...ne znam  šta da ti kažem. Apsolutno znam kako ti je,jer i ja sam slično prošla. Naime,od 1.dana moja trudnoća je bila savršena,po knjigama. Uživala sam u svakom trenutku. I onda...u 25.tt mi se život okrene naopako. Hitan carski,beba u inkubatoru u stabilno lošem stanju. I tako vedri i oblači,bez ikakvih prognoza živimo iz sata u sat i ta agonija traje punih 25 dana. 25.dan borba prestaje...previše toga se zakompliciralo u tom malom nerazvijenom biću. Nekako smo to preživjeli. Puno potpore,utjehe i razgovora  je dosta pomoglo. Kad smo malo nadošli,na red su došle pretrage. Dakle,ukratko...2 strašna propusta ginekologa koji mi je vodio trudnoću (btw privatnik)...niti jednom u trudnoći mi nije napravio bris (a imala sam ureaplasmu koja mi je izazvala otvaranje) i napravio mi hematom pri pregledu dužine 7cm koji mi je izazvao krvarenje. Od poroda je prošlo 4 mj.i sad se već polako spremam za iduću trudnoću. Znam da ove komplikacije nisu neki poremećaji i nešto genetski...čisto nemar liječnika (i to vrlo uglednog primarijusa). Ali najgore mi slijedi. Bojim se i znam da ću u idućoj trudnoći biti pod stresom,u strahu i panici živjeti od jedne do druge kontrole. Ne znam kako ostati normalna. Razmišljam o odlasku psihologu...nisam pametna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani