drage moje hrabre žene,već 9 mj pokušavam ostati trudna i mislim da su već godine prošle jer silno želimo našu srečicu i onda ajmo reć svako malo ili pročitam ili čujem ovakvo nešto strašno...u meni 1001 osječaj i misao..i samo ponovim u sebi ne dao Bog nikom više takvo što..mi žene jesmo hrabre i izdržimo neizdrživo al ipak mislim da je ova bol najstrašnije što nas može zadesit... praktički živimo da postanemo majke zato želim tebi draga moja i svim ostalim budućim majkama pa i samoj sebi svu sreću ovoga svijeta uz naše anđele
Draga Chago...mogu ti samo reći:"Svaka čast! Kapa dolje!" Nije jednostavno tako puna nade i optimizma proživljavati drugu trudnoću nakon svega što si prošla i IZDRŽALA! A tebi je to uspjelo! Nemam riječi! Drago mi je zbog tebe i bebe! Vjerujem i držim palčeve da ti porod prođe što lakše i bezbolnije i naravno,da sve prođe u najboljem redu,da beba bude zdrava,sretna i živahna!
Draga Mare27! Žao mi je što beba još nije na putu,ali bit će,moraš vjerovati u to! Nemoj samo razbijati glavu time i padati u očaj. Kažu da psiha jako utječe na takve probleme. To je živa istina. Poznajem jednu ženu koja je bila 15-ak god u braku bez djece. Nema šta nije prošla,pretrage,terapije...naplaćala se privatnih doktora. Svi joj rekli da ako želi dijete,mora na umjetnu oplodnju. Tako je i bilo..dobila curicu,živu i zdravu. Nekih 9 mj od poroda ostane trudna!!! I šta joj dr.kaže?? "Sve ove godine liječimo tvoju neplodnost,a trebali samo liječiti tvoju glavu!" Shvaćaš što želim reći?? Samo glavu gore,bez opterećenja i ružnih misli i doći će sve na svoje,želje će se ostvariti!
Drage moje mame..neko vrijeme nisam bila prisutna jer sam jako zaokupirana svojom malenom smjehuljicom..Htjela bih se zahvaliti svakoj od vas sto ste izdvojile vrijeme i procitale moju pricu za koju se nadam da je barem nekome malo pomogla..Draga MARE 27 znam da je tesko to kroz sto ti prolazis jer slicno je prosla i moja teta i nije lako..moje molitve vjeruj mi bit ce i za tebe i sve buduce majke koje imaju slican problem..nadam se da ces nam se uskoro javiti s jako lijepim vijestima i da cemo moci cestitat uskoro na prinovi..Draga MIKI sto reci..dijelimo istu sudbinu..moja malena cura ima 3 mjeseca skoro i kako je obicaj da ljudi nam dolaze u babinje svi imaju pitanja kako nam je sad i svi dijele srecu s nama, ali samo je jedna osoba pitala ono cega sam se pribojavala i na sto su mi odmah potekle suze..pitala me da li sam preboljela svog andjela..cvrsto i odlucno i u sekundi sam odgovorila da nisam i da nikad necu..zatim sam pogledala svog andjela ovdje na zemlji i shvatila da sam najsretnija majka na svijetu jer imam dva andjela pa tko shvatio ok a tko nije ni ne ocekujem..tesko je..pogotovo sad kad se blize blagdani a ja umjesto da kupim njoj igracku ja svojoj prvoj kceri pravim bozicni ukras s kojim cu uljepsati njezino posljednje pocivaliste ovdje na zemlji..nije lako i nikad se necu naviknuti na to da svom djetetu pravim aranzman za grob ali snagu pronalazim u nasoj maloj smjehujici bez koje ne mogu zamisliti svoj zivot..kad ti je najteze pogledaj svoje najdraze oko sebe i bit ce i malo lakse a kad je jos teze od teze pomoli se kod nje jer to je nesto najintimnije sto imate..jednom mi je jedna zena rekla da pogledam u nebo i izaberem jednu zvijezdu koja ce sijati samo za mene i koja ce mi predstavljati mog andjela..jos to nisam napravila i ne znam hocu li ali evo mozda ti to pomogne i svaki dan kad pogledas u nebo i vidis svoju zvijezdu znas da je to tvoj mali andjeo koji cuva i pazi svoju dragu majku ovdje dolje na zemlji..
Voljela bih da se nikad ni jedna majka ne pridruži ovoj temi s vlastitim iskustvom.Ja sam izgubila bebu u 38.tjednu,njegovo srce je stalo.Trudnoća vođena kao uredna,kod 2 različita liječnika.Kad god bi posumnjala da nešto nije u redu govorili su da tražim probleme gdje ih nema,da umišljam.A moje srce je osjećalo da nešto ne štima.Sad će biti 2 godine kako nas je napustio,mislila sam da nikad više neću biti trudna,strašno teško sam to podnijela.No evo već 22 tjedna jedno srce kuca u meni,umirem od straha,živim dan po dan,svaku kontrolu sam u predinfarktnom stanju ali evo guram,nadam se najboljemu iako je jako teško.
Andrea
Sortiraj odgovore
Najstariji