Okej. Hvala cure!
Zanima me još ima li nešto u onome da određene poze koje se koriste dovode lakše do začeća? I ono da se 15min mora ležati?
Čim više savjeta to bolje jer polako već mislimo da smo nesposobni napravit dijete 😂
Neznam kolko ima u tome ili nema, možda me netko i popljuje sad,ja sam poslje digla noge na zid i ležala desetak minuta😂😂...jel imalo utjecaj ili nije neznam al rezultat mi se upravo namješta u buši😍😍, još 9tjedana nam je ostalo.
Okej. Hvala cure!
Zanima me još ima li nešto u onome da određene poze koje se koriste dovode lakše do začeća? I ono da se 15min mora ležati?
Čim više savjeta to bolje jer polako već mislimo da smo nesposobni napravit dijete 😂Neznam kolko ima u tome ili nema, možda me netko i popljuje sad,ja sam poslje digla noge na zid i ležala desetak minuta😂😂…jel imalo utjecaj ili nije neznam al rezultat mi se upravo namješta u buši😍😍, još 9tjedana nam je ostalo.
Probat ću i ja možda uspije 😂😂
Najgore mi je od svega kad mi neko kaže da ne mislim o tome..kak necu kad toliko to zelim 😑
Tina , pokusaj se prepustit uzivanju sa muzem , bez stresa, straha , ili onoga "sta ako ne uspi" , jer mislim da je to pola puta do uspjeha. Razumim da je proslo vrimena pa da stalno razmisljas , ali pokusaj malo promijenit pristup. I bit ce 👶🏼💞💞
A i ovakva mista postoje da podijelis sa drugima sve sta zelis ,pomalo, bit ce draga samo sto nije 👍
Ena, jel to bio uspjeh iz prve?
Nije, nismo se pazili mislim oko godinu(nije ni da smo radili na bebaču al nada je uvjek postojala s moje strane), baš kad smo krenuli radit na tome prvi put smo pokrili dane prije o, za vrijeme o i poslje o...i ništa, vještica došla...odlučili opet pustit si mira pa ak bude bude..i od 2 odnosa taj mjesec jedan se primio😀, nisam očekivala jer nisam pratila dane i test sam radila 12 dan kašnjenja tek jer sam mislila da nema šanse da je trudnoća al kao ipak ću jer sam mislila ići ginekologu pa da sam ziher.
Samo da se nadovezem na pitanje o dignutim nogama. Meni je preporucila dr sa humane medicine da podignem zdjelicu (tome sluzi dizanje nogu zapravo) i ne odem piskiti barem 15 min nakon odnosa jer kako moj muz ima spore spermice objasnila je da njima treba vremena ispravi jesu a tako im mozemo samo pomoc da dobihu na vremneu i obave sto moraju. Doduse ne dizem noge nego jastzk pod zdjelicu ucinak je isti a lakse je tako lezat 15 min. Sretno ti
Samo da se nadovezem na pitanje o dignutim nogama. Meni je preporucila dr sa humane medicine da podignem zdjelicu (tome sluzi dizanje nogu zapravo) i ne odem piskiti barem 15 min nakon odnosa jer kako moj muz ima spore spermice objasnila je da njima treba vremena ispravi jesu a tako im mozemo samo pomoc da dobihu na vremneu i obave sto moraju. Doduse ne dizem noge nego jastzk pod zdjelicu ucinak je isti a lakse je tako lezat 15 min. Sretno ti
😀😀eto vidiš, ipak ima nešto u tome ako je dr tako rekla, super😀😍
Sortiraj odgovore
Najstariji