Opustit se i ne mislit toliko o tome. Uzivajte u odnosima, jednom ce se uhvatiti. Iako mozda nemas dojam da je tako, ali stalno razmisljanje o tome kad ce i kako ce stvara tijelu stres, a sve to utjece na zacece..
Mi smo oba puta krenuli 'radit' na bebi bez ikakvog pritiska, ono, kad bude bude i uhvatilo se skoro odmah. Psiha stvarno cini cuda
Ovaj dio da je s vama sve uredu, dal je to potvrdjeno od strane lijecnika ili je to vase misljenje?
Nakon godinu i pol bi se svakako trebali obraditi malo detaljnije ako vec niste.
Osobno bi trazila uputnicu za humanu reprodukciju, barem za konzultacije, cesto i ginekolozi po domovima zdravlja malo olako shvate vase probleme, pogotovo ako ste mladi.
Ne razmišljamo o tome..već smo tisuću puta bili razočarani i rekli smo ne mislit o tome..ali kad mi m kasni 10 dana odma se ponadam..i opet nista. Na jednoj temi sam pisala da mi se dva tjedna nakon m pojavile 2 kapi krvi na dnevnom ulosku..i u trbuhu osjecaj ko da mi nesto smeta (ispod pupka), i oko bradavica zile iskocile..i danas radim test i opet negativan..vec sam si pocela umisljat druge crtice na testovima 😑😑 ne znam vise, bas me to muci..
Ovaj dio da je s vama sve uredu, dal je to potvrdjeno od strane lijecnika ili je to vase misljenje?
Nakon godinu i pol bi se svakako trebali obraditi malo detaljnije ako vec niste.
Osobno bi trazila uputnicu za humanu reprodukciju, barem za konzultacije, cesto i ginekolozi po domovima zdravlja malo olako shvate vase probleme, pogotovo ako ste mladi.
Od strane liječnika..
A jeste pratili ovulaciju trakicama?
Puno cura se kune u tu metodu, iako bi meni osobno nabijalo samo dodatni stres, nekako nebi mogla biti opustena i uzivati u odnosu da ga moram tempirati.
A lijecnik nije nista preporucio?
Nisam pratila trakicama..imam na mobitelu aplikaciju pa se po tome ravnam..
Nije ništa preporucio,rekao je da je sve u redu i da ne vidi nikakav problem 😑
A jeste pratili ovulaciju trakicama?
Puno cura se kune u tu metodu, iako bi meni osobno nabijalo samo dodatni stres, nekako nebi mogla biti opustena i uzivati u odnosu da ga moram tempirati.
A lijecnik nije nista preporucio?Nisam pratila trakicama..imam na mobitelu aplikaciju pa se po tome ravnam..
Nije ništa preporucio,rekao je da je sve u redu i da ne vidi nikakav problem 😑
Draga moja, na aplikaciju se nemožeš osloniti, radije isprobaj trakice ili osluškivanje i pračenje tijela ako znaš prepoznati ovulaciju po simptomima tipa bolova, boji i čvrstoći iscjedka...po aplikaciji bi ispalo da sam ja zatrudnila u neplodnim danima,tak da i nije baš najsigurnija. Sretno.
Sortiraj odgovore
Najstariji