Drage čitateljice, hvala na sudjelovanju u nagradnom natječaju.
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/moja-trudnoca-sto-vas-ceka-u-radaoni-1238
Knjigu 'Moja trudnoća' u izdanju 24sata osvojile su marijancek, beag i 5ra.
Čestitamo dobitnicama, a one će biti obaviještene i putem e-maila.
Pozivamo vas da nam i dalje pišete kako zamišljate svoj savršeni porod, a vaše komentare objavit ćemo u našoj temi s foruma!
Uljepšali ste mi dan, barem jedan od ovih mučnih trudničkih dana!
Hvala najljepša, sigurna sam da će mi knjiga koristiti, a pročitane informacije ću svakako i
rado podijeliti s ostalim "klokanicama"
savrsen porod bio bi mi tako da trudove dobijem dok lezim zagrljena s muzem, pa skupa mjerimo razmake i onda polako krenemo u bolnicu. tamo da sjednem na taj cuveni stolcic dok me muzic grli i fino da to prode sto brze, pa nek bude i bolno, spremna sam na to (barem mislim da jesam ) i onda da ostanemo sa svojom malom princezom neko vrijeme i uzivamo u emocijama
Moj savršeni porod bi bio da mogu dobiti stolčić ovaj put ili bar da mi se podigne stolac, da ne rađam ležečki. Ostalo je sve više manje bilo ok. I naravno da, kao i prvi put, ne dođem u bolnicu dok mi trudovi već nisu na nekih 5 min razmaka. :)
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
moj savrseni porod se vec dogodio....dosla sam u bolnicu s pravim trudovima koji su vec bili na svakih 5 min, pa vrlo brzo na 3min...dali su mi drip da ubrzaju jer sam prvorotka pa da ne traje previse sati, a ja sam se s tim slozila...muz je bio sa mnom u rađaoni i ne znam kako bi izdrzala da nije :) na kraju, sve se brzo zavrsilo, u rađaoni sam bila par sati,od toga na stolu 2 sata samo, brzo sam se otvorila i rodila u 3 tiskanja :) hvala Bogu da je sve odlično proslo! jedino bi voljela iduci puta da su sestre u rodilištu bolje i pristupačnije, ali na to ne mogu utjecati, nazalost
None
Rodila sam prije tocno mj dana i s obzirom kakvih sam prica cula i procitala moj porod je bio super.jest da je trajalo 17 sati od pocetka trudova do samog poroda ali to brzo prodje, zapravo najduza su mi nekako bila zadnja 3 sata nakon sto su mi probusili vodenjak jer sam vec bila skroz otvorena i samo se beba trebala spustit, a taj dio je i najbolniji. I sve to prodje i onda oporavak koji je cak bio gori u pojedinim trenucima od samog poroda ali je i to proslo, i prezivjeli smo muke po bradavicama na pocetku dojenja, i sad imamo vec mj dana, 5kg i super napredujemo. Za moju princezu bi to opet prosla da moram. Plus pomoglo je to sto je osoblje u merkuru bilo stvarno divno, i doktori i babica i sestre. Ispunili su sve moje prohtjeve, ali i ja njihove kad je trebalo i stvarno da sam mogla birat ne bi bolje odabrala :). Vjerovatno postoji i laksi i manje bolan porod ali eto meni je moj ostao u lijepom sjecanju jer je sve proslo ok i ako ikad opet rodim ne bi mjenjala nista osim da me ne rezu je oporavak od toga najgori jer traje dva tjedna. Sve ostalo nema frke :)
Sortiraj odgovore
Najstariji