Kako bi izgledao vaš savršeni porod?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    suzy13
    03. Ožujak 2014. 11:12

Moj idealan porod bi bio da kada osijetim trudove, odem odmah u bolnicu i rodim sto prije moguce bez puno muke, natezanja i svega ostalog.Bilo bi idealno da rodim u kadi :)

• jaca331
    04. Ožujak 2014. 08:07

Voljela bih onako na brzinu, da me ulove trudovi kod kuće, mužić brzo vadi auto iz garaže, jedva stižemo do bolnice...i začas se divimo našem malom anđelu. Na brzinu da ne stignemo nikome ni javiti da smo u bolnici, a kad moja mama zove, da se već možemo pohvaliti da je unučić već tu :)

• Rose
    04. Ožujak 2014. 14:17

Puno sam razmišljala o tome kako će izgledati moj prvi porod, no uvijek mi se u tom razmišljanju javi samo jedna rečenica, a to je da je dijete predragocijeni dar, jedan potpuno novi život, potpuno originalna i ne ponovljiva osoba, pa kolika je samo veličina sudjelovati u donošenju tog dara na ovaj svijet! Pa iz tog razmišljanja vjerujem i nadam se u zajedništvu sa suprugom dočekati trenutak kada ćemo prvi puta ugledati našeg anđela, a sve drugo je početak jedne ljubavi i žrtve koju podnose sve majke i svi očevi. Sve drugo će nestati i otići u zaborav, samo ostaje to djetešce.

5ra3
    04. Ožujak 2014. 16:24

Evo nas na pola puta prve trudnoće. Poroda se ne bojim jer neznam što me čeka. Počela sam skupljat informacije i upijat iskustva i savjete drugih mama. Od svoje šogorice koja ima dva potpuno različita poroda iza sebe naučila sam da nema pravila,da je svaki porod drugačiji  ali da na kraju ionako sve zaboraviš.  Ja sam sebi posložila u glavi ovako:  imam sreće da nosim malog anđela i da bi mu mogla pružiti svu ljubav svijeta  mora doći na svijet a porod je samo još jedan trenutak da u tome uspijemo;znači porod moram obaviti i ja to mogu kao i milijuni drugih žena...
    Znam jedino da ću poučena iskustvima drugih pokušati što kasnije otići u rodilište, kad trudovi budu već u kraćim razmacima.
    Svjesna sam da može trajati "cijelu vječnost" i pripremat ću se na najstrašniju bol al mislim da kad sve to završi i ja dobijem u ruke svoju zdravu bebu i čujem njezin prvi plač i kad budem znala da je sve prošlo kako treba da ću onda zaključiti savršen porod,kakav god on zapravo bio.

5ra ;)

• bubac1
    04. Ožujak 2014. 17:02

evo moj treći porod je bio savršeni spavala skoro do 6 ujutro u 7 otišla prema bolnici došla u bolnicu u pol 8 rodila u 8.12

antonio
    04. Ožujak 2014. 18:21

Svaka cast Bubac1 i ja sebi prizeljkujem treci porod takav

senkakisicek
    04. Ožujak 2014. 21:57

Pročitala sam sve komentare i moram reći da se slažem sa svim djevojkama/ženama: nek bude što brže, što bezbolnije i što ugodnije iskustvo :) A mali anđelčić neka drekne u sav glas, nek se čuje da je stigao :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.