U kojem položaju spava vaša beba?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bjap

Broj poruka: 1100

Prijavi adminu

ProudMomy objasnila :)! Mmama, to je tajna takog drzanja glavice koje sam neki dan komentirala :)Nevezano za ikoga od vas, moj necak je nekoliko dana od rodjenja dobro dizao glavicu, pa je poslan fizijatru na vjezbe jer je bio "precvrst" za tu dob...sad ti znaj...

bjap

Prijavi adminu

E da, kako je moj je na ledjima a glava lijevo ili desno, s nedne strane ima izbocrnje na lubanji i u biti je dosta grbava s te strane. Mislim, mogu ja njemu zakrenit glavu da se to izbocenje ulegne, ali sto cu kad si on poslije sam naredi. Tako je i mm imao pa mu je svekrva zamotanim rucnicima fiksirala glavu na sredinu, no ja to ne bih zbog bljuckanja.

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Oke, poanta bivanja na trbuhu mi je jasna, dizanje glavice i vjezbanje misica...okrenem ja njega na trbuh par puta dnevno, ide mu dobro..i kad da dignem onako na rame za podrigivanje, vrlo cesto dize glavicu i odguruje se o moja ramena...A spavanje..nisam sigurna kak da ga uopce namjestim da tak spava?! Uglavnom zaspi na cici, pa da ga onda pocnem okretati, vjerujem da bi se probudio...

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Darija Z
    Sve štima, sva ispravno, to je u biti to, nema puno filozofije, sve u svoje vrijeme, nema potrebe da ga budiš i njemu je tako najugodnije! Miš mali!

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Darija to je sasvim dovoljno, nekoliko puta dnevno malo na trbuh da se jaca. 
    Nema potrebe da ga stavljas da spava na trbuhu, ako se nije sam tako namjestio. Ne bu se nesto bas navjezbao spavajucj na trbuhu, jer tak i tak spava. :-)

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

da kad smo kod spavanja sa mj i pol skroz se mali razbaca po kimbaću, krene po noći mumljat za jesti, idem ga uzeti onako u polumraku i dignem se ono panika di mi je dijeteeeeee, frajer do dna kimbe došao skoro da su noge mu iscurile hahahahhahha.. uopće se ne sjećam kada je P počeo tako živo spavati.. on veliki sada u svom pravom, pravcatom krevetu spava tako da je sa koljenima na podu hahahahhahahahaha

url=https://lilypie.com]

Nyka

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Moj ima isto malu čvorugu na jednoj strani, ali on je zaležan još od rodilišta. Kako raste, smanjuje mu se. Vezano uz spavanje i boravak na trbuhu, meni je pedica rekla - cijeli dan nek je na trbuhu osim kad ga hranim i kad spava. Ok, nije on cijeli dan na trbuhu, ali svakako forsiramo što više taj pložaj, ali spava kako sam već rekla ili na boku ili na leđima. Ma svatko ima svoju teoriju....evo u nekim zemljama stavljaju klince u sjedeći položaj već sa tri mjeseca, kod nas govore ni za živu glavu posjedati prije vremena, neko koriste hodalice, nekima je to zlo br. 1. Hoću reći, teško je naći usluglašene stavove oko nečega kad su djeca u pitanju. Valjda se najbolje voditi zdravim razumom (što opet ovisi od osobe do osobe )

mmama2

Broj poruka: 3310

Prijavi adminu

Nyka

Moj ima isto malu čvorugu na jednoj strani, ali on je zaležan još od rodilišta. Kako raste, smanjuje mu se. Vezano uz spavanje i boravak na trbuhu, meni je pedica rekla - cijeli dan nek je na trbuhu osim kad ga hranim i kad spava. Ok, nije on cijeli dan na trbuhu, ali svakako forsiramo što više taj pložaj, ali spava kako sam već rekla ili na boku ili na leđima. Ma svatko ima svoju teoriju….evo u nekim zemljama stavljaju klince u sjedeći položaj već sa tri mjeseca, kod nas govore ni za živu glavu posjedati prije vremena, neko koriste hodalice, nekima je to zlo br. 1. Hoću reći, teško je naći usluglašene stavove oko nečega kad su djeca u pitanju. Valjda se najbolje voditi zdravim razumom (što opet ovisi od osobe do osobe )

slažem se skroz.. sinek ima 2,5 godine nisam nikoga nego sebe slušala u vezi svega kaj ima sa bebama veze i za sad je super, zdravi pametni dečko.. isto mu mislim i sa bratom pa kud puklo da puklo ;) 

url=https://lilypie.com]

bjap

Prijavi adminu

U vezi svega mogu samo reci da se u danasnje vrijeme mozemo oko svega informirati kroz mnoge medije, na nama je da prosudimo i odlucimo.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Stavljam ga na bok spavat ali se on iste sekunde kako ga stavim razvali na leđa, ruke iznad glave, okrene se prema polici za knjige (obozava je gledati), I tako zaspe gledajuci u nju. Na trbuh ga stavljam preko dana da vjezba misice, ne forsiram ga. Kad vidim da mu je dosadilo na trbuhu I da se pocinje buniti vratim ga natrag na leđa, tako malo po malo svaki dan sve vise. Najduze drzi glavu ujutro kad se naspava.

14.06.2014. L ♥

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.