U kojem položaju spava vaša beba?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    07. Rujan 2014. 10:42

Moj ima 2mjeseca i tj.dana i do mjesec dana je spavao na boku a sada samo na ledima hoce :) rotiramo mu glavicu i sve je super :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    07. Rujan 2014. 12:41

ne kužim to rotiranje glavice, moj ju sam okreće kada je na leđima, malo na lijevo, pa okrene desno, pa to djeca sama rade... okreće ju lijevo i desno i na trbuhu kada ga ostavim..

url=https://lilypie.com]

LuKi5
    07. Rujan 2014. 12:44

Moj je isto sam rotira kako mu pase dok spava.

14.06.2014. L ♥

Tejuska♡
    07. Rujan 2014. 20:48

Proudmomy tako je i kod nas samo bi na desnu stranu i zato mu moram rotirat malo se pobuni ali popusti :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

07. Rujan 2014. 23:28

Bjap, nisam mu nikad fiksirala glavicu s nicim, samo sam malo vise pazila. 

Dijete od 3 mj bi u potrbusnom polozaji vec trebalo drzati glavicu i odizati se od podloge. Mi smo isli fizijatru na obradi vec sa 2 mjeseca zbog "mlitavosti" i lose kontrole glave. Ma da je vec tada dosta lijepo i dugo drzao glavicu gore u potrbusnom polizaju. Nije to nista strasno, mi smo malo vjezbali i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    08. Rujan 2014. 08:47

Ok, hvala ti! Na puno mjesta sam citala da bi sa 3 mjeseca vec trebao biti na podlakticama, no nista. Vidjet cu sta ce mi patronazna reci ovaj ili iduci tjedan kad dodje, mozda ga odvedem doktorici.

renata6
    08. Rujan 2014. 09:05

Bilo bi dobro da drži glavicu podignutu od podloge sa tri mjeseca, mi smo isto bili malo mlohavi, ali sa vježbicama se sve riješilo u dva tjedna, nama je fizijatrica pokazala te vježbe u bolnici dok smo bile i poslije je napredovala samo tako. Najgore je rekla da se dijete ne bi smjelo nositi  kako većina nas nosi okrenuto da gleda naprijed i pokazala nam je klasično baratanje s bebom i kako ju treba nositi i poticati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.