Kada napraviti test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelenicaa
    17. Studeni 2022. 09:58

Pozdravljam vas sve žene drage, imam par pitanja i nadam se da mi možete pomoći.
    Dosta dugo se borimo za naše malo čudo i pomislih da je ovaj mjesec baš taj.
    Ciklusi mi nisu redovni, ovulacija ne znam kad je bila jer je kod mene to sve lutrija. Neki ciklus je 22 dana a neki 42.
    Danas mi je 32.dan ciklusa i prethodna 2-3dana imala sam nekakvo smeđarenje puno žilica i kao sluzi te je bilo jako ljepljivo i doslovno samo tragovi pri brisanju i malo na dnevnom ulošku. Svježe krvi nije bilo.
    Stomak me boli u donjem dijelu i kad se zakašljem, donji dio leđa me steže, imam jaaaaako povećan apetit i doslovno se ne mogu najesti. 
    Zvala sam svoju doktoricu koja je rekla da se vjerojatno radi o implataciji i da napravim test pa se javim.
     Napravila sam test koji je negativan pa me zanima jel moguće da je lažno negativan i koliko nakon implatacije bi mogao test biti pouzdan?
    Koja su vaša iskustva, kada vam je test bio pozitivan?

• Jelenicaa
    17. Studeni 2022. 10:20

Nana01

Pokusaj opet napraviti test,sa jutarnjim urinom,prije je da si ga napravila rano,a ne da je lazno negativan🙂

I radila sam s jutarnjim
    Zato pitam kada  nakon implatacije  treba biti pozitivan?

• Jelenicaa
    17. Studeni 2022. 13:10

Kod mene je samo 6.11.bila ovulacijska sluz onako ljepljiva i rastezljiva pa je tako nekako bila i ovulacija nisam sigurna. 
    Iza mene su 2 trudnoće i nisam imala implatacijko. 
    Zanima me, cure koje ste imale implantacijsko (kako je kod vas izgledalo, kada se pojavilo) i nakon koliko vam je bio pozitivan test?

rosie0111
    17. Studeni 2022. 14:26

Implantacijsko krvarenje pojavljuje se u ranoj trudnoći, nakon šest do 12 dana, meni se pojavilo i kasnije odnosno nakon 18 dana. Pozitivan test sam imala sigurno 10 dana prije toga (možda bi bio i ranije, ali tak sam ga napravila). Izgledalo je doslovno kao dvije točkice krvi, dvije male, okrugle točkice promjera 1 mm otprilike. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.