Pozdravljam vas sve žene drage, imam par pitanja i nadam se da mi možete pomoći.
Dosta dugo se borimo za naše malo čudo i pomislih da je ovaj mjesec baš taj.
Ciklusi mi nisu redovni, ovulacija ne znam kad je bila jer je kod mene to sve lutrija. Neki ciklus je 22 dana a neki 42.
Danas mi je 32.dan ciklusa i prethodna 2-3dana imala sam nekakvo smeđarenje puno žilica i kao sluzi te je bilo jako ljepljivo i doslovno samo tragovi pri brisanju i malo na dnevnom ulošku. Svježe krvi nije bilo.
Stomak me boli u donjem dijelu i kad se zakašljem, donji dio leđa me steže, imam jaaaaako povećan apetit i doslovno se ne mogu najesti.
Zvala sam svoju doktoricu koja je rekla da se vjerojatno radi o implataciji i da napravim test pa se javim.
Napravila sam test koji je negativan pa me zanima jel moguće da je lažno negativan i koliko nakon implatacije bi mogao test biti pouzdan?
Koja su vaša iskustva, kada vam je test bio pozitivan?
Pokusaj opet napraviti test,sa jutarnjim urinom,prije je da si ga napravila rano,a ne da je lazno negativan🙂
I radila sam s jutarnjim
Zato pitam kada nakon implatacije treba biti pozitivan?
Kod mene je samo 6.11.bila ovulacijska sluz onako ljepljiva i rastezljiva pa je tako nekako bila i ovulacija nisam sigurna.
Iza mene su 2 trudnoće i nisam imala implatacijko.
Zanima me, cure koje ste imale implantacijsko (kako je kod vas izgledalo, kada se pojavilo) i nakon koliko vam je bio pozitivan test?
Implantacijsko krvarenje pojavljuje se u ranoj trudnoći, nakon šest do 12 dana, meni se pojavilo i kasnije odnosno nakon 18 dana. Pozitivan test sam imala sigurno 10 dana prije toga (možda bi bio i ranije, ali tak sam ga napravila). Izgledalo je doslovno kao dvije točkice krvi, dvije male, okrugle točkice promjera 1 mm otprilike.
Sortiraj odgovore
Najstariji