'Kad smo saznali da sam trudna, skakali smo po krevetu i vrištali'

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss_Miu
    17. Lipanj 2014. 23:49

Prekrasno draga... :*:*

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

bjap
    18. Lipanj 2014. 12:55

Cestitam Lilica, jako ste mi lijepi, kao i clanak! P.S. I ja sam mislula da ce mi falit pokreti u trbuhu, ali ne fale. Tu su stalno kraj mene, na cici valda 20h dnevno (dok nismo navukli mlijeko i otkrili dudu varalicu) 

Lilica
    21. Lipanj 2014. 13:19

hvala vam puno drage moje 

Marina9
    01. Srpanj 2014. 10:44

Predivno,lijepo je vidjeti kako se raduje svojoj bebi :)     Nadam se da ćemo suprug i ja uskoro moći osjetiti to uzbuđenje i radost isčekivanja rođenja našega djeteta.
    Neka vam je sa srećom

MAMA X2
    24. Srpanj 2014. 11:00

PREKRASNO ,SUZE SU MI KRENULE DOK SAM CITALA ....I ODMA SE SJETILA SVOJE REAKCIJE  KADA SAM UGLEDALA TAJ PLUSIC NA TESTU....NESTO NAJLJEPSE NA SVIJETU....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.