Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs.mom
    22. Srpanj 2018. 12:23

U 31.tjednu sam rodila.. hvala svima na cestitkama.. zlatne ste djevojke 😘😘

Palcica12
    22. Srpanj 2018. 12:29

MaSen cestitam na curici, sretno Vam! ❤️ Prava je to vec cura.❤️ Dr. Zlopasa je super doktor. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

22. Srpanj 2018. 12:51

MaSen, cestitam! Brz oporavak zelim i da sto prije s malenom odete kuci i uzivate 

Jelennnna
    22. Srpanj 2018. 13:44

MaSen velike cestitke objema.  prva bebuska u nasoj grupi .
    Soba je prelipa, ne pamtim tko ju je stavio; zanima me otkud ste narucili taj zidni tepih; ja bi htjela nesto na Minione malom na zidu isto tepih pa ako se tako moze poslat slika da naprave super bi mi dosa savjet.
    Issa ti lagano sve blize terminu. 
    Pozzz svima.
    P.s. busice su preslatke.

Isssa
    22. Srpanj 2018. 14:25

Jelena M

MaSen velike cestitke objema.prva bebuska u nasoj grupi.
    Soba je prelipa, ne pamtim tko ju je stavio; zanima me otkud ste narucili taj zidni tepih; ja bi htjela nesto na Minione malom na zidu isto tepih pa ako se tako moze poslat slika da naprave super bi mi dosa savjet.
    Issa ti lagano sve blize terminu.
    Pozzz svima.
    P.s. busice su preslatke.

O da, meni se već opasno bliži porod 😀, ko preživi pričat će 😂😂😂😂
    MaSen drago mi je da su ti svi dobri, i ja sam imala takva iskustva dok sam ležala 😀, a dr.Zlopaša je navodno odličan 😀, a sad te čekaju čari dojenja i izdajanja, nemoj samo u bed upadati ako ide teško ili nejde nikako, rano si rodila i to sve teže ide, a oni full forsiraju, još se mliječni kanali nisu razvili kak treba tako da samo puno strpljenja i hrpu živaca 💪💪💪💪💪, kad ćeš bit u mogućnosti pošalji nam slikicu bebice 😀

Ssanja
    22. Srpanj 2018. 15:49

MaSen čestitam❤😗 Želim vam da brz oporavak 😘

PlavaBorovnica
    22. Srpanj 2018. 16:04

MaSen, čestitam na snažnoj djevojčici i tebi na hrabrosti. Bog vam dao zdravlja i mira.
    Svima ostalima šaljem 

Tea686
    22. Srpanj 2018. 16:31

MaSen čestitam 😊  želim vam brz oporavak i da što prije idete kući😘

22. Srpanj 2018. 18:26

MaSen ponajprije čestitke na malom anđelu!  
    Znam da nije lako pošto sam to prošla..sama spoznaja da je dijete u inkubatoru, a ne kraj tebe. 
    Nek te tješi činjenica da je njoj bolje tamo i da će kroz neko vrijeme biti kraj tebe..  

Mrs.mom
    22. Srpanj 2018. 19:33
    Evo moje lavice..
    Evo moje lavice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI