U 31.tjednu sam rodila.. hvala svima na cestitkama.. zlatne ste djevojke 😘😘

MaSen cestitam na curici, sretno Vam! ❤️ Prava je to vec cura.❤️ Dr. Zlopasa je super doktor.

26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
MaSen, cestitam! Brz oporavak zelim i da sto prije s malenom odete kuci i uzivate
MaSen velike cestitke objema. prva bebuska u nasoj grupi
.
Soba je prelipa, ne pamtim tko ju je stavio; zanima me otkud ste narucili taj zidni tepih; ja bi htjela nesto na Minione malom na zidu isto tepih pa ako se tako moze poslat slika da naprave super bi mi dosa savjet.
Issa ti lagano sve blize terminu.
Pozzz svima.
P.s. busice su preslatke.

MaSen velike cestitke objema.prva bebuska u nasoj grupi
.
Soba je prelipa, ne pamtim tko ju je stavio; zanima me otkud ste narucili taj zidni tepih; ja bi htjela nesto na Minione malom na zidu isto tepih pa ako se tako moze poslat slika da naprave super bi mi dosa savjet.
Issa ti lagano sve blize terminu.
Pozzz svima.
P.s. busice su preslatke.
O da, meni se već opasno bliži porod 😀, ko preživi pričat će 😂😂😂😂
MaSen drago mi je da su ti svi dobri, i ja sam imala takva iskustva dok sam ležala 😀, a dr.Zlopaša je navodno odličan 😀, a sad te čekaju čari dojenja i izdajanja, nemoj samo u bed upadati ako ide teško ili nejde nikako, rano si rodila i to sve teže ide, a oni full forsiraju, još se mliječni kanali nisu razvili kak treba tako da samo puno strpljenja i hrpu živaca 💪💪💪💪💪, kad ćeš bit u mogućnosti pošalji nam slikicu bebice 😀

MaSen, čestitam na snažnoj djevojčici i tebi na hrabrosti. Bog vam dao zdravlja i mira.
Svima ostalima šaljem

MaSen ponajprije čestitke na malom anđelu!
Znam da nije lako pošto sam to prošla..sama spoznaja da je dijete u inkubatoru, a ne kraj tebe.
Nek te tješi činjenica da je njoj bolje tamo i da će kroz neko vrijeme biti kraj tebe..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji