Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    christyy
    18. Srpanj 2018. 08:05

Isssa javi se nakon uzv.. Držim fige da što duže izdržite u komadu 
    Curke trbusi su vam divni!! 

Mrs.mom
    18. Srpanj 2018. 08:12

Hvala svima na vibricama.. 
    Ja sam i dalje u Petrovoj.. spojena na tokolizu, primam svakih 12 sati antibiotik jer mi je crp skocio.. 
    Zadnja 3 dana umirem od bolova, samo me s normabelima sopaju, jedino navecer doktor odobri inekciju ketonala i normabela zajedno pa me to onda pusti i tak zaspim...al cim se probudim popijem normabel..  kontrakcije nebi smjelan uopce imat jer me otvaraju a nemogu ih nikako umirit... 
    Otvorila se za jos pola prsta... 
    Sad vec ni na wc u nisam bila 3 dana.. valjda i od stresa vise neznam sta bi popila.. ni donat ne pomaze ni sljive... i portalak sam probala i nista.. 
    Jucer mi je bio 31.tjedan 

Dija85
    18. Srpanj 2018. 08:34

MaSen

Hvala svima na vibricama..
    Ja sam i dalje u Petrovoj.. spojena na tokolizu, primam svakih 12 sati antibiotik jer mi je crp skocio..
    Zadnja 3 dana umirem od bolova, samo me s normabelima sopaju, jedino navecer doktor odobri inekciju ketonala i normabela zajedno pa me to onda pusti i tak zaspim…al cim se probudim popijem normabel.. kontrakcije nebi smjelan uopce imat jer me otvaraju a nemogu ih nikako umirit…
    Otvorila se za jos pola prsta…
    Sad vec ni na wc u nisam bila 3 dana.. valjda i od stresa vise neznam sta bi popila.. ni donat ne pomaze ni sljive… i portalak sam probala i nista..
    Jucer mi je bio 31.tjedan

Jao, a ja se zalim na svoje bolne kukove.🤦‍♀️ To je nista naspram tvoje boli. Zao mi je i nadam se da ce sve biti ok, sigurno ti je jako tesko. 😔😘

Nina ❤
    18. Srpanj 2018. 08:38

Jutro cure...
    Ja ovu noc oka nisam sklopila, bilo mi je toliko vruce i uz otvoren prozor, a muz i klinac spavali pokriveni 😄
    Prekrasne busice Teta i Baby 😘
    Isssa i MaSen mislim na vas, nek bebice ostanu jos neko vrijeme na sigurnom 😘
    Jao, sto ovaj kolac i fritule izgledaju fino...😊 Ja uzmem keks-dva uz kavu i mali se odmah raspameti u trbuhu 🤣

Dija85
    18. Srpanj 2018. 08:42

Isssa bas me sad zanima sto bi rekao doktor koji te pregledao i rekao da si spremna za porod. To nije mala sitnica, tako pogrijesiti, samo ti stvara dodatni stres i nemir. Super da je sve ipak po starome, sigurno ce i ultrazvuk biti ok.

Aurora
    18. Srpanj 2018. 08:58

Isssa baš ne razumijem kako je moguća takva razlika u nalazima. Jel te možda u Petrovoj pregledavao netko od specijalizanata?! Imam loša iskustva s njihovim pregledima, puno toga propuste...
    MaSen žao mi je😯 baš ti nije lako, ali drži se, možete vas dvoje sve to izdržati!!!!!

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Nas_bebac
    18. Srpanj 2018. 09:09

Dobro jutroo cureee
    Mene od 2.45 ujutro pere fulll zgaravica i neznam kako si pomoc sve sam probala, hh izgledam ko zombi.... 
    Isssa jaoo kako si moze dozvoliti takvu gresku?? Svasta bezveze te istresirao, ultrazvuk ce bit isto super vidit ces 🙂
    Nama je danas puni tjedan pa kako je dok. rekla mi smo onda danas 32 tt 😁
    Evo slikice 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

petrapp2605
    18. Srpanj 2018. 09:13

Jutro cure!
    MaSen držim fige da ti bude što prije lakše!
    Isssa čekam da nam se javiš.
    Nego cure koje imate BH kontrakcije kak često vam se javljaju? I kak vam trbuh izgleda kad vas uhvati? Mene lagano hvata panika jer mislim da mi se malo prečesto javljaju, čim ne ležim na boku, ili se trebam dić, trbuh se izobliči i bude jako tvrd, al nemogu reć da me boli, brzo prođe, al ipak stvara mi određenu dozu nervoze. 

Nas_bebac
    18. Srpanj 2018. 09:14

Uhh pobjegao post prije nego sam sve napisala 🤦‍♀️
    Masen zao mi je zbog bolova ☹️☹️ nadajmo se da ce biti bolje i tebi saljemo pozitivne vibre pa nek bebo ostane u busi sta duze 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Jelennnna
    18. Srpanj 2018. 09:28

Jutroo curke.
    MaSen nadam se da ce bolovi stat.
    Issa na kraju opet dobre vijesti, vjerujem da je privatnik pogrjesio.
    Trbuscici su svima medeni.
    Evo i nas s velikih 27. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.