Baby.k,Endzrue, Trudnasam,Kalanhoja curee cestitkee na smotuljcimaa sada uzivajte u njima 💙💙❤️❤️🎉🎉🎊🎊🎊😍😍😘
Curke u treminima nek se to. Pokrene ubrzoo 😁
Izgleda da nase jesenske bebe odlucile u grupama dolazit a ne jedna po jedna 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ajmee koliko bebica!😊😊 cestitam svim novim mamama, a cekalicama zelim da se sto brze pokrene, vjerujem da vam je vec dosta.. jos malo curke, mozete vi to 😊
Baš sam si razmišljala jel koja manje 2u1 kad ono 😍😍 kolko bebica Baby.K, Endzrue, Trudnasam i Kalanhoja čestitam vam na smotuljcima i brz oporavak ❤
Ja s pregleda- CC lako prohodan za 2 pp do ovoja i glavice , beba procijenjena na 2670g kaže da joj beba u ovim tjednima dugo ovako lijepo nije bila namještena da može uzet mjere..
Čestitke curke na malim smotuljcima! 😊😍
Mi smo zavrsili na hitnom carskom jer je pupcana vrpca bila smjestena tako da smo ju u trudu malac i ja pritiskali pa su mu padali otkucaji. Oko 18 h su me hitno vodili u salu i za 20min je bilo gotovo. 3430 gr i 53 cm ljubavi. ❤ Ja se dobro oporavljam.
Iskusila sam na kraju i trudove na dripu bez epi, i gel, i na kraju sve to uz epiduralnu i mogu reci da se sve da izgurati... 😊 sretno svima od srca!!!
Cestitam svima na bebicama, mene dugo nije bilo, imala problema s internetom, pa s lozinkom tu, pa me starije dijete okupiralo.. Jednostavno proletili dani.. Mi smo jos uvijek u komadu i ostala je cura do kraja.. Samo sto me uhvatila prehlada, nemogu disat ni gutat, o zgaravici da ne pricam.. Jedva cekam da se nesto pokrene..u utorak sam bila na zadnjoj kontroli kod svog ginica, procjena je 3150 g, u srijedu cu na prvi pregled u TA.. ☺️
Cure, već mi drugi dan sukrvica nakon amnioskopije, ali s puno sluzi. Mislim da je izašao i sluzni čep. Ima netko iskustva? Ako još ima nekoga 😁
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Cure, već mi drugi dan sukrvica nakon amnioskopije, ali s puno sluzi. Mislim da je izašao i sluzni čep. Ima netko iskustva? Ako još ima nekoga 😁
I meni ti je tako. Samomeni je bilo kao par komada vecih. Sad ne znam jel cili izasa jer ra sluz mi ne ide stalno. No zafrk - danas mi od te sukrvice vodu skoro nista nije vidila.
Da Vam se pohvalim i svojim pregnancy brainom. Do ima tako par dana stvarno sam sama sobom super zadovoljna bila, em koliko sam pokretna, mogu sta ocu (setat, kucanski poslovi, spaanje bez problemai sl). Nemam problema setat ni ista. I ugl gledam jutros zene za taj pregled plodne vode, jedva se vuku. Bas ka da im je teska rana medju nogama ili nesto i skuzim koja sam budala. Pa svima njima je tijelo spremnije no moje za porod.Normalno bi bilo da i ja tako.
I meni ti je tako. Samomeni je bilo kao par komada vecih. Sad ne znam jel cili izasa jer ra sluz mi ne ide stalno. No zafrk - danas mi od te sukrvice vodu skoro nista nije vidila.
Nadam se da to znači da smo blizu😀
Ja sam se isto tako dosta dobro osjećala i sve radila po kući, hodala na tramvaj, bus.... Al danas baš nagli pad energije, boli trbuh, leđa, ne mogu s kauča🤣 Sutra idem na pregled pa ću više znati...
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji