Ajme koliko bebica Jupiii
Nama puko vodenjak jučer u 17 sati u 18 došla u bolnicu, prst otvorena, odmah pred radjaona pustili da dečko cijelo vrijeme bude samnom, trudovi blagi tek oko 19:30 počinju jači.. moram priznati da je bilo par truda koje nisam uspjela prodisat i počela se derati, malo strah malo bol.. oko 3 ujutro sele nas u radjaonu tamo počinje pakao derala sam se Upomoć u pojedinim trudovima moram priznati, dolazi mi nagon za kakanje i babica me stavi u ful užasan položaj (cure iz Pule bila na onom sstolu ali badava, nisu mi dali mrdnuti) uglavnom doktorica neka mlada nikad prije je nisam vidjela nalijeze mi pri svakom tiskanju na trbuh i u 7:24 napokon se rodio moj mis !!! Rezali me s jedne strane popucala s druge šivala me dugo psovala sam joj sve po spisku. Ležim ne mogu hodati niti do vca jer mi se jako vrti! Službeni termin mi je bio 19.10 malo smo uranili 3650 i 54cm ima 10/10 <3
Zaboravila napisati dali mi dolatin nema učinka nikakvog osim sto me otvorio u roku od odmah ali od njega nije ni slabo niti ista
Luca95, i što su ti rekli za dalje?
Ian1910, pa bome velika bebica, možda bolje da niste dogurali do termina 😁 želim ti brz oporavak, uživaj u malenom smotuljku😍💙
Cureee pa tu su 3 noveee bebuškeee čestitkeee sada uživajte u svojim malim štrucamaa 💙💙💙💙
Ian i ja sam lezala na onom novom stolu... Meni je Gattoni krenula stislat trbuh rukom al sam joj makla ruku ca jer mi je to vise smetalo nego pomoglo 🙈🙈🤷♀️🤷♀️
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cure, di ste uzimale osnovne informacije i savjete o dojenju? Nekako sam mislila da mogu računati u rodilištu da ću dobiti sav potreban info, ali koliko vidim da u masi Zagrebačkih rodilišta nisu susretljivi.
Vidim da puno vas piše i da doji/izdaja, daje ad, mene to sve lagano buni. Di mogu naći neka uputstva ili imate neku literaturu za preporučiti?
Rodila sam u Petrovoj i maltretirale smo sestre dok nam nisu sve objasnile i pokazale, eto uspješno dojimo nas 3 koje smo dijelile sobu 😀
Čestitam cure ne rođenju bebača 🥰🥂, želim vam brz oporavak i što prije da idete doma sa svojim štrucama🥰
Sretno svima 😘😘😘😘
Bok cure u sta vi drzite obucene bebe u kuci? Ako ima ko iz Dalmacije jer u nas je toplo😂🤣🤣
Ian čestitam na malom bebaču
Ajmeeee koliko bebica, baš lijepo
Jelena drži se, nadam se da će ti od te masti bar malo biti bolje. Javi sutra što ti je rekla opće prakse
Oooo koliko bebicaaaa! Dobrodosli svi, a mamicama cestitke i brz oporavak! 😊❤️🎊🎉
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji