Još razmišljam hoću sašit malenu suknjicu ili ću na takve boje tajice dodati maleni volančić od tila.. Svakako tajice idu ispod jer će bit kraj 10.mj
Što se platnenih pelena tiče ja ne znam odakle su tvoje garavušo al ja koje god sam uzela imaju umetak u sebi
Ja uvijek završim s mišlju samo da je bebica dobro, a sve drugo će lako😀
Looda_vila jesi ti vježbala u trudnoći? Ja nisam, ali prije jesam i fali mi! Mora proći 6 tjedana od poroda?
Anđeo to je stvarno malo, ja bi jela sve od reda da sam tak malo dobila kg😂 ali valjda zato i nisam🤣
Baby.k i ti imaš tako rijetko preglede, meni se 6 tj. čini kao vječnost....
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Endzrue sve je preslatko!!!👀😍 a mosliš još nešto gore na to tipa vesticu, jaknicu? Ili samo deku uzeti?
Looda_vila jesi ti vježbala u trudnoći? Ja nisam, ali prije jesam i fali mi! Mora proći 6 tjedana od poroda?
Anđeoto je stvarno malo, ja bi jela sve od reda da sam tak malo dobila kg😂 ali valjda zato i nisam🤣
Baby.k i ti imaš tako rijetko preglede, meni se 6 tj. čini kao vječnost….
Ja ti vježbam crossfit.. Imala pauzu na početku trudnoće od 2. Do 6.mjesec i počela u 6. I još ide i osjećam se super.. Najbitnije mi je što se ujutro probudim otečena a poslije treninga splasnu komplet noge i lepršaju u papučama. I leđa koja su me bolila su prestala uz vježbanje
Nakon poroda minimalno 6 tjedana dok se svene vrati na mjesto a i onda tekkk kad ginekolog da zeleno svjetlo i to lagano skroz počet od istezanja
Endzruesve je preslatko!!!👀😍 a mosliš još nešto gore na to tipa vesticu, jaknicu? Ili samo deku uzeti?
Imam jaknicu debelu uzela od jedne tete cijela je medo al ovakva će mi ići u jaje.. Ovisno o vremenu ići će kapa naravno al obavezno zakopčat sve i namjestit i debela deka.. Kumovi su vječito sa malom u, normalnoj robici cijelu zimu iz auta u kuću s jajetom i debela deka preko bebe.. Mi smo u Solinu pa računam da će bit super krajem 10.mj jer se inače još u 11.tom kupam
Endzruesve je preslatko!!!👀😍 a mosliš još nešto gore na to tipa vesticu, jaknicu? Ili samo deku uzeti?
Imam jaknicu debelu uzela od jedne tete cijela je medo al ovakva će mi ići u jaje.. Ovisno o vremenu ići će kapa naravno al obavezno zakopčat sve i namjestit i debela deka.. Kumovi su vječito sa malom u, normalnoj robici cijelu zimu iz auta u kuću s jajetom i debela deka preko bebe.. Mi smo u Solinu pa računam da će bit super krajem 10.mj jer se inače još u 11.tom kupam
Anđeoto je stvarno malo, ja bi jela sve od reda da sam tak malo dobila kg😂 ali valjda zato i nisam🤣
Baby.k i ti imaš tako rijetko preglede, meni se 6 tj. čini kao vječnost….
Vjezbala sam prije trudnoce i u trudnoci do 6.mj, onda sam se zapustila...jednostavno mi se vise nije dalo. Sad prije koji tjedan sam opet pocela lagano radit neke vejzbe za porod, uglavno istezanje.
A fali mi vjezbanje ful..jedva cekam se vratit u gym nakon poroda. Al da, minimalno 6 tj babinje mora proc + pregled ginekologa da je sve u redu i onda kak veli Endzrue laganini krenut.
Bas neki dan gledam na Jarunu kako se rolaju cure...i ja biiii 😫😑😏
Svida mi se ova kombinacija za izlazak endzrue😻
Ako bude bura ovako nešto sam si sašila materijal i ispod dekica kasnije služi za kolica
Ovo je susjeda mi slikala
Kolace? Netko je spomenuo kolace
Pojela bi i vas i kolace i sladoled i cijeli megic 😂 i izgledala kao joey hhh
Vruce mi je. Znojim se. Ne mogu spavat. Pizducim. Al vidim takve ste i vi, pa vam zapravo nista novo ne pisem.
Mi u Splitu nemamo izbor niti bolnice u kojoj bi rodile, a kamoli kakve privatne klinike. Ne znam, ja sam generalno protiv tog radanja doma iako su vam argumenti i za i protiv na mjestu.
Nevjerojatno mi je lijepo vijediti sve vase trbuscice, predivne ste cure, tako unatoc balonu ispred vitke i zgodne. Ja se osjecam ko kit iako sam samo na plus 6, al ruku na srce nisam nesto mrsava ni zatrudnila. Ne opterecujem se kilama, znam da ce to otici sve pomalo nakon poroda uz malo truda.
Sad sam se sjetila da si pisala za crossfit i prije, super!! Baš zavidim svima koji koji vježbati i sve normaljo raditi!!! Sviđa mi se dekica! Svaka čast na kreacijama😉💕😍
Sortiraj odgovore
Najstariji