Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    12. Kolovoz 2018. 01:28

Looda_vila

Aurora

Ja uvijek završim s mišlju samo da je bebica dobro, a sve drugo će lako😀
    Looda_vila jesi ti vježbala u trudnoći? Ja nisam, ali prije jesam i fali mi! Mora proći 6 tjedana od poroda?
    Anđeoto je stvarno malo, ja bi jela sve od reda da sam tak malo dobila kg😂 ali valjda zato i nisam🤣
    Baby.k i ti imaš tako rijetko preglede, meni se 6 tj. čini kao vječnost….

Vjezbala sam prije trudnoce i u trudnoci do 6.mj, onda sam se zapustila…jednostavno mi se vise nije dalo. Sad prije koji tjedan sam opet pocela lagano radit neke vejzbe za porod, uglavno istezanje.
    A fali mi vjezbanje ful..jedva cekam se vratit u gym nakon poroda. Al da, minimalno 6 tj babinje mora proc + pregled ginekologa da je sve u redu i onda kak veli Endzruelaganini krenut.
    Bas neki dan gledam na Jarunu kako se rolaju cure…i ja biiii 😫😑😏
    Svida mi se ova kombinacija za izlazak endzrue😻

Hahahahaahaha napisala sam normaljo umjesto normalno🤣
    Bit će vremena za rolanje i teretanu, samo da obavimo još porod i novo poglavlje počinje! Meni se nećakinja neki dan vozila na hoverboardu i reko i ja ću probati, onda de tek sjetim da ću vjerojatno pasti😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

• Anđeo_
    12. Kolovoz 2018. 01:34

Aurora- i mene vuče ali šećer mi je malo povišen pa se pazim jedem puno povrća ( imamo svastaa u vrtu pa ga baš s guštom papam) jedem i voće al i tu "pazim" nemogu reć da ne jedem ništa slatko jučer pojela 1 kolač (da ne pazim na taj šećer pojela bi 3 vjeruj mi 😂😂😂) sokove nikakve nikad ni ne fale mi baš sam se navikla bez njih i mislim tako i kad rodim svi me zezaju da sam najbolji gost pijem samo običnu vodu/mineralnu kekse ne jedem sa stola 😂😂.. 
    Tako sam lijepo zaspala na jedno 40 min 😒 dragi  je zaspo oko 11 i od tad me jedno 5 puta probao pokrit svaki put maknem taj poplon sa sebe i opet je to napravio i  probudila sam se mokra cijela naravno da sam krenula bacat sve sa sebe od živcanoce pa sam ga probudila stresao se jadan šta mi je 🤣 kroz zube sam rekla ne pokrivaj me kuham se A on meni veli pa zima je prehladit ćeš MI DIJETE 😱 i pokrije se još više JESAM JA LUDA PA JE JEDINO MENI VRUCE I OK SPAVAT U SPAVACICI DO KOLJENA (nisam gola ) bez da se pokrijem 

Baby.k
    12. Kolovoz 2018. 02:02

Aurora, joj čitava vječnost između pregleda, imala sam zadnje preglede 17.5., 3.7. pa sad 17.8. Jako mi je dugo to, valjda će sada biti češći.
    Anđeo, i ja sam uspjela zaspati na sat vremena, al moj dragi gleda filmove, pa jede lubenicu, pa se razgovara sa svojom mamom, ukratko dižu meni tlak😣😣

• Anđeo_
    12. Kolovoz 2018. 02:15

Baby.k

Aurora, joj čitava vječnost između pregleda, imala sam zadnje preglede 17.5., 3.7. pa sad 17.8. Jako mi je dugo to, valjda će sada biti češći.
    Anđeo, i ja sam uspjela zaspati na sat vremena, al moj dragi gleda filmove, pa jede lubenicu, pa se razgovara sa svojom mamom, ukratko dižu meni tlak😣😣

Tvoj dragi koda je trudnica papa lubenicu i priča s mamom u 2 ujutro 😀😂

Baby.k
    12. Kolovoz 2018. 02:35

Anđeo_

Baby.k

Tvoj dragi koda je trudnica papa lubenicu i priča s mamom u 2 ujutro 😀😂

Ma joj užas, a meni samo živci rade da bi ih najrađe sterala u 3 lepe😂😂

Elza
    12. Kolovoz 2018. 02:48

Ni ja ne mogu spavati... Imam neki osjecaj u potkoljenici kao da sam istegla misic (a nisam) i zbog toga ne mogu zaspati... Pa taman sklopim oci i onda ili dragi zahrce ili mi se piški... A sad sam već pomalo i gladna haha.
    Baby k i Anđeo, razumijem vas i ja bi poludila 

Elza
    12. Kolovoz 2018. 02:57

Ako nis, barem imamo mobitele da nam prikrate noc... jadne trudnice od prije 50 i vise godina, nisu imale ni mob ni tv... samo muzeve koji hrcu...

Baby.k
    12. Kolovoz 2018. 03:30

Kalanhoja

Ako nis, barem imamo mobitele da nam prikrate noc… jadne trudnice od prije 50 i vise godina, nisu imale ni mob ni tv… samo muzeve koji hrcu…

Haha baš😁

Baby.k
    12. Kolovoz 2018. 03:44

Iskupio se malo sa češkanjem😊😊

petrapp2605
    12. Kolovoz 2018. 08:07

Dobro jutro svima! Vidim da je sinoć bilo još vas kojima se jelo slatko i da vas je preuzela glad. Ja sam u 8 išla peći tortu jer sam se baš bila zaželila slatkoga, i već u 10 sam smazala takav lijepi komad, zalijala s čašom vode i otišla u krevet. Napokon sam prespavala noć u komadu bez wc-a i preznojavanja, valjda će i danas biti malo lakši dan.
    Jučer sam bila u groznom stanju, vani se kao ohladilo a ja gorim koliko mi je vruće, nisam bila za ništa. Kuhala sam ručak i opekla trbuh vrućom vodom 😫😥. Tako sam se prestrašila i zabrinula, ali na sreću nije tako jako kao što se činilo na prvi pogled.
    Danas idemo na ručak za rođendan, pa se ne moram maltretitat s kuhinjom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.