Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Kolovoz 2018. 22:58

Looda_vila onda imas pravo na 2 sladoleda kad se  muz vrati! Mozda ces onda drugo dijete rodit kod kuce pa s nama dijelit iskustvo jednog dana 🙂 

Looda_vila
    11. Kolovoz 2018. 23:05

Justme123

Looda_vila onda imas pravo na 2 sladoleda kad se muz vrati! Mozda ces onda drugo dijete rodit kod kuce pa s nama dijelit iskustvo jednog dana 🙂

Ako se do onda u HR promijeni zakon, sto nekako sumnjam A sa babicama iz SLO mi se neda zafrkavat.
    Bas pitala na proslom pregledu za porod na stolčiću na sv.Duh i veli mi doktor, da kao imaju ga...ali nije u praksi jer nemaju osoblje educirano za to i neke određene uvjete

• Anđeo_
    11. Kolovoz 2018. 23:28

To je sad drugo imat doma stručno osoblje i tema za razmislit ili raspravljat al sumljam da je ona šta je doma rodila 20 km od bolnice imala osoblje oko sebe..
    Looda_vila - pa šta si tu sliku stavila 😭 meni se jakooo i dalje jede ona cool pita šumsko voće prljev čokolada 😂 zbog koje sam plakala prije koja 2 tjedna 😂😂 al sad razmišljam o smokiju kečap ili onaj s puuuno kikirikija
    Baby_nb1- 🔝🔝, bušica 😍

• Anđeo_
    11. Kolovoz 2018. 23:31

A mogla bi pojest i nešto "konkretno" npr. Čevapi s lukom  i kajmakom naravno lepinjica fina hrskava... (gladna nisam pojela sam oko pol 9 jednu domaću papriku i paradajz iz našeg vrta i sira s vrhnjem (To je kupovno))

Baby.k
    11. Kolovoz 2018. 23:35

Mi smo danas za ručak ćevape pekli, a na ovaj deluxe milka bi pristala kad god, da se ne lažemo pristala bi na bilo koji😂

Looda_vila
    11. Kolovoz 2018. 23:44

Konacnoooo!! Uspio je sladac prezivjet do doma😋😋☺😍😍

Aurora
    11. Kolovoz 2018. 23:56

Sad sam i ja gladna samo dok čitam ovo sve🙃 
    Što se tiče poroda kod kuće meni se to čini nekako prirodno, vjerujem da žensko tijelo zna što mu i kako treba, a da porod u bolnici nije još uvijek prilagođen ženama već doktorima. Sama se ne bi usudila, ali znam žene koje jesu i niti jedna nije požalila...
    Joj, mene brinu ove kile, već sam na +11kg, valjda neću još puuuno "natući"😁 Kako vi stojite?

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.k
    12. Kolovoz 2018. 00:13

Ajoj vidit ćemo u petak na pregledu, nisam se vagala od zadnjeg pregleda prije mjesec i pol, tad sam bila na +7. Mislim da sam sad kao i ti negdje sad😁

• Anđeo_
    12. Kolovoz 2018. 00:25

Znači sladać stigao sigurno 😂 mislim da je još sigurnije završio u buši 😊 ja sam oduprijela smokićima i ne ustajem iz kreveta..
    Kileee bila na plus 5 pa pala na plus 4, sad cu vidit u petak al mislim da nisam ništa dobila jel i moja i kod doktorice su mi za sada isto pokazivale..

Looda_vila
    12. Kolovoz 2018. 00:25

ak ovak nastavim do kraja trudnoce bum na + 30
    za sad sam na + 12...iako me opce ne brinu te kile, znam da cu ih skinut cim krenem vjezbat! Al ovo oticanje nogu i ruku me ubija u pojam...vec sam isla kupit natikace broj veci, jer nemam vise kaj za obut...a ako ovak nastavim oticat, do 9 mj bum od muza nosila tenisice , a on ima 46/47

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.