Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Looda_vila
    11. Kolovoz 2018. 22:45

Justme123 iako nisam jos rađala, pa ne znam točno što me sve čeka..nekako vjerujem svojem instinktu da bi i rađajuci doma, to odradila dobro i kako treba. Naravno,kao sto sam rekla...pod uvjetom da mi je trudnoca kao do sad uredna, svi nalazi dobri, nema naznaka nikakvim komplikacijama i da u HR imamo mogucnost da primalje mogu radit izvan rodilista. Kvalitetne primalje vani imaju gotovo sve sto i u bolnici, od antibiotika, tableta za bolove ako zelis, kisika, infuzije, nose bazen za porod u vodi i stolčić.. a i sama činjenica da sam blizu bolnice osobno mi je plus.
    Kaj velis dobar ovaj deluxe milka sunday ?! nisam jos probala, ali večeras prije spavanja taman cu izgledat ko Joey sa slike Baby.nb1
    Moj muz je ko svaki pravi muskarac odlucio subotom navecer otic do frenda sa svojim special joysticom igrati PES
    Sanjaa samo bez panike, da slute na neku komplikaciju, zadrzali bi te na promatranju! Pokusaj se smiriti i opustiti, bebica sve osjeti

11. Kolovoz 2018. 22:58

Looda_vila onda imas pravo na 2 sladoleda kad se  muz vrati! Mozda ces onda drugo dijete rodit kod kuce pa s nama dijelit iskustvo jednog dana 🙂 

Looda_vila
    11. Kolovoz 2018. 23:05

Justme123

Looda_vila onda imas pravo na 2 sladoleda kad se muz vrati! Mozda ces onda drugo dijete rodit kod kuce pa s nama dijelit iskustvo jednog dana 🙂

Ako se do onda u HR promijeni zakon, sto nekako sumnjam A sa babicama iz SLO mi se neda zafrkavat.
    Bas pitala na proslom pregledu za porod na stolčiću na sv.Duh i veli mi doktor, da kao imaju ga...ali nije u praksi jer nemaju osoblje educirano za to i neke određene uvjete

• Anđeo_
    11. Kolovoz 2018. 23:28

To je sad drugo imat doma stručno osoblje i tema za razmislit ili raspravljat al sumljam da je ona šta je doma rodila 20 km od bolnice imala osoblje oko sebe..
    Looda_vila - pa šta si tu sliku stavila 😭 meni se jakooo i dalje jede ona cool pita šumsko voće prljev čokolada 😂 zbog koje sam plakala prije koja 2 tjedna 😂😂 al sad razmišljam o smokiju kečap ili onaj s puuuno kikirikija
    Baby_nb1- 🔝🔝, bušica 😍

• Anđeo_
    11. Kolovoz 2018. 23:31

A mogla bi pojest i nešto "konkretno" npr. Čevapi s lukom  i kajmakom naravno lepinjica fina hrskava... (gladna nisam pojela sam oko pol 9 jednu domaću papriku i paradajz iz našeg vrta i sira s vrhnjem (To je kupovno))

Baby.k
    11. Kolovoz 2018. 23:35

Mi smo danas za ručak ćevape pekli, a na ovaj deluxe milka bi pristala kad god, da se ne lažemo pristala bi na bilo koji😂

Looda_vila
    11. Kolovoz 2018. 23:44

Konacnoooo!! Uspio je sladac prezivjet do doma😋😋☺😍😍

Aurora
    11. Kolovoz 2018. 23:56

Sad sam i ja gladna samo dok čitam ovo sve🙃 
    Što se tiče poroda kod kuće meni se to čini nekako prirodno, vjerujem da žensko tijelo zna što mu i kako treba, a da porod u bolnici nije još uvijek prilagođen ženama već doktorima. Sama se ne bi usudila, ali znam žene koje jesu i niti jedna nije požalila...
    Joj, mene brinu ove kile, već sam na +11kg, valjda neću još puuuno "natući"😁 Kako vi stojite?

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.k
    12. Kolovoz 2018. 00:13

Ajoj vidit ćemo u petak na pregledu, nisam se vagala od zadnjeg pregleda prije mjesec i pol, tad sam bila na +7. Mislim da sam sad kao i ti negdje sad😁

• Anđeo_
    12. Kolovoz 2018. 00:25

Znači sladać stigao sigurno 😂 mislim da je još sigurnije završio u buši 😊 ja sam oduprijela smokićima i ne ustajem iz kreveta..
    Kileee bila na plus 5 pa pala na plus 4, sad cu vidit u petak al mislim da nisam ništa dobila jel i moja i kod doktorice su mi za sada isto pokazivale..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI