Jutro! Evo mi napokon odspavali bez 10 buđenja!
Stvarno nema nikog
Meni se slapa nocas budila svaka 2h za sisat.. ne znam sta joj bi.. koma sam..😢😢😢
Jos 2 noci za redom sanjam neke hororce..

I me, mozda zubici krecu, jesi gledala? Moja se noc prije nego joj izadje isto tako cesto budi
I me, mozda zubici krecu, jesi gledala? Moja se noc prije nego joj izadje isto tako cesto budi
Nemam pojma.. dugo joj se bijeli dolje.
Al nit slini nesto previse nit trpa u usta..
Tako da nisam bas sigurni da su zubi. Mozda vrijeme.. jer mi je spavala odlicno prije 2 dana i sad nesto zeza..
Al ovak sveukupno nije nervozna..

Jutro! Evo mi napokon odspavali bez 10 buđenja!
Stvarno nema nikog
Meni se slapa nocas budila svaka 2h za sisat.. ne znam sta joj bi.. koma sam..😢😢😢
Jos 2 noci za redom sanjam neke hororce..
Uff, nama je tako bilo sad tri noci za redom. Mozda ta sugava juzina

sanjchi255 i jel joj proslo skroz od kremice ili se samo privremeno bilo povuklo? Njemu to tako izadje povremeno i onda on to ceska vidim da mu smeta bas. Samo po liceku ima tako i bas upaljeno bude
Nena moja je imala nekakav osip ove dane, ali ni slicno ovome. Mozda ipak pedijatru otici!

Nena mislim da trebas otic pedijatru da ti to vidi, izgleda bas jako crveno i upaljeno, a on ce ti najbolje znati reci sto je i sto treba...
Mene je jucer juzina ubila!!! Bila sam luda skroz, a mala malo grintava bila tako da nam je bilo veselo 🤣🤣🤣

Kad sam bila na zadnjem pregledu imo je samo na celu ko suhu kozu i rekla mi je da mazem sa a dermom. I kad smo dosli doma aktiviralo se. Ne uvijek ali kad se aktivira traje 2 3 dana
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji