Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 12. Ožujak 2018. 20:06

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    12. Ožujak 2018. 21:41

VECEEEEER
    JOJ nikako da stignem dns IGDJE... slabo na fbu... slabo na hangs nesto, tu jos slabije... takav dan... stresan... neispavana noc... a muz je dns i u pmsu... aaaaaaaaaaaaa

barbs
    12. Ožujak 2018. 21:41

Super za L Sanjchiii

barbs
    12. Ožujak 2018. 21:43

Nama se Diego svako malo budio sinoc... od 21 do 3 jedno 5x... tek kad sam ga uzela sebi sam uspjela odspavati 4h u komadu... wuhuuuu... dan startali u 7... i evo muz place kako on meni ne moze opisati koliko mu je neopisivo tesak dan i koliko je umor

barbs
    12. Ožujak 2018. 21:44

Nama se Diego svako malo budio sinoc... od 21 do 3 jedno 5x... tek kad sam ga uzela sebi sam uspjela odspavati 4h u komadu... wuhuuuu... dan startali u 7... i evo muz place kako on meni ne moze opisati koliko mu je neopisivo tesak dan i koliko je umoran... a ja kad nesto kazem: tebi je uvijek najteze...

barbs
    12. Ožujak 2018. 21:44

Nama se Diego svako malo budio sinoc... od 21 do 3 jedno 5x... tek kad sam ga uzela sebi sam uspjela odspavati 4h u komadu... wuhuuuu... dan startali u 7... i evo muz place kako on meni ne moze opisati koliko mu je neopisivo tesak dan i koliko je umoran... a ja kad nesto kazem: tebi je uvijek najteze...

barbs
    12. Ožujak 2018. 21:45

Dns dok smo se Diego i ja setali imala sam feeling da spavam na nogama..
    Idem ja oprati zube i u krpe... ionako nema nam nocas sigurno spavanja..

[OBRISANO] 13. Ožujak 2018. 06:18

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Maja 3
    13. Ožujak 2018. 07:23

Jutro! I kod mene kavica! Sanjchi,bravo za Lucku!

I_me
    13. Ožujak 2018. 12:19

Romi

Ova moja mala nece vise da spava po danu,ja cu poludit,kolliko sam sretna jer odspava noc,toliko me ovo preko dana izludispava 2-3 puta dnevno po 15 min. i to je to

Moja inace tako spava.
    Samo zadnjih par dan je pocela spavat i to po 2h dnevno.  Al zato je noc pocela zezat..
    Ja kazem bolje nek po danu zeza nego po noci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI