Muz i ja smo skupa 4 godine..prije tog sam bila u vezi 8 godina..i iscrpilo me totalno..kad smo se razisli jos sam godinu dana bila solo i uzivala,a muza znam 8 godina jer mi je to od frendice brat..i kad su oni slavili rodjendan od malog,nas dvoje smo malo cugnuli i u 2 u noci sjeli u autobus za more..bilo kud..nije bilo bitno. Jos i danas prica da me ukrao. Onda nakon nekih mjesec dana smo zavrsili zajedno...za godinu dana se odlucili za svadbu,pa sam ostala trudna..i na kraju imala 2 svadbe jer nisam htjela datum mjenjat!🤣

Maslacak, ja sam ostala trudna nakon sto smo se zarucili... 7mj nakon 😁i isto mi nije palo na pamet promijenit datum 😂😂😂 i tako se vjencali 6.5. 😊😊😊😊

Barbs mozda mu samo bilo previse i V zna bljucnut kasicu.
Senoritkova zao mi je zbog krvarenj, nadam se da ce sve biti u redu. Kolko sam imala prilike cuti i citati to se sve rijesava vjezbicama i ne ostavlja posljedica.☺
Dzenni hvala za link i sretna za broj 😘😘
Mamasita drago mi je da je tm shvatio sto si mu govorila. ☺ I sama sam bila zadnji put kod pedice bez mm, bas grozno, sto stvari radis odjednom, dok ti dijete place na uho i uz to moras pratiti sto ti ona govori, a nisam cula ni svoje misli. 😣

url=https://lilypie.com]
Barbs,hahha! Mi smo 20. 05.
Samo smo maticara onda obavili prije nego sto se mala rodila..

Sto kuhate danas? Ja odlucila bolonjez napravit..neda mi se kuhat nesto dugo!

Dena, vjerojatno al to je bas bilo povracanje u mlazovima...
Maslacak, mi smo isto kod maticara 😁 Sad se nadam da nam nece svecenik pravit probleme pri krstenju a ako da, nek nas ozeni 😂😂😂
Rucak-pojela pastu inforno od jucer a za kasnije cu napravit meso i rizu...

Nego, Maslacak, mozda nisi vidjela pitanje.. 😂😂 posto osjetim na dodir bockanje zuba, da li to znaci da je izasao???

Nego, Maslacak, mozda nisi vidjela pitanje.. 😂😂 posto osjetim na dodir bockanje zuba, da li to znaci da je izasao???
Ja sam skuzila da si ti konstatirala da je to zub! Probaj s malom zlicicom mu onako lagano,ak je zub vani cut ce se.
Nemoj ga sad jako lupit..

E da..mi obavili krstenje u 3 mj..a u 5 svadba..svecenik nas je pitao da kaj nebi prvo vjencanje..ili bar sve skupa..na kraju zakljucio da mi idemo krivim redosljedom..al sve smo rijesili..jos se nisam smjela ispovijedat do vjencanja u crkvi..i to sam onda dan prije svadbe imala raspravu u ispovjedaonici..dobila pokore..ko nikad!

Barbs,najlakse ti je zlicicom,kao sto Maslacak kaze.. ja sam isto tak utvrdila A zubice.. jer od zlicicu se bas cuje zubic ako je imalo izisao.. 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji