Znaci od kad slapa jede kasice sise su mi ceca i seka 😆😒😎
Moram izdajat taj njen obrok sisa/kasica.
Al ajd.. u svakom zlu nesto dobro.. krecem uskoro na jogu pa ce muz imat mlijeka dok me nema ta 2h kod kuce

E da.. kupila sam amaranth... morala sam.. vrag mi nije dao mira.. u svakoj tablici pise pa reko za 20ak kn necu propast.. ak nist drugo dat cu pticicama van da pojedu ( hranimo ih svako jutro,muz slozio hranilicu)
E sad.. kuzim uputstvo.. moram skuhat. Al uz sta.. jabuku?
Moze to dvoje?

Okretanje -Luka se poceo samostalno tj.bez moje pomoci okretati s ledja na trbuh prije nekih tjedan dana, znaci s puna 4 mj. Vecinom ide na desnu stranu, pa sad vjezbamo i lijevu.
Sanjchi kako pripremis Rizolino? Kolko mlijeka i kolko zlicica Rizolina? To je znaci jedan cijeli obrok?

E da.. kupila sam amaranth… morala sam.. vrag mi nije dao mira.. u svakoj tablici pise pa reko za 20ak kn necu propast.. ak nist drugo dat cu pticicama van da pojedu ( hranimo ih svako jutro,muz slozio hranilicu)
Moze to dvoje?
I ja sam ali mi stoji zapakiran jos uvijek.

E da.. kupila sam amaranth… morala sam.. vrag mi nije dao mira.. u svakoj tablici pise pa reko za 20ak kn necu propast.. ak nist drugo dat cu pticicama van da pojedu ( hranimo ih svako jutro,muz slozio hranilicu)
Moze to dvoje?
Mozes pripremat s bilo kojim vocem ili pak s povrcem. Isto vrijedi i za proso, makar sam.ja proso uvijek u "slanoj" varijanti radila, nekak mi nije to bilo za uz voce, a amatath nismo.nikad jeli 😄

Dena sretnih 6mjeseci,wooow vec pola godine 😍
I_me ni moja se jos ne okrece, par puta s trbuha na ledja al mislim da je to bilo slucajno, doduse moja je nesto mladja od tvoje, al mislim da nije nista za dizanje panike dok ne prodje 6mj..super sto se slapici to povlaci i sto nije vise na antibioticima... Ceca i seka 😂😂😂😂
Nena i David dobro dosli!!! David je prekrasan 😍
Sretna, sretan rodjendan Lukasu s malim zakasnjenjem!!! Torta je wooow!! Svaka cast!!!
Hedgehog moja isto super drzi i kontrolira glavicu vec odaaaaavno, isti su dan rodjene

Hvala curke za glavicu. Luce, pa daaaa. Ma stalno me strah prokletog hipertonusa (a obilježje njega je da su djeca "naprednija"). Ma i ta blagajnica, mislim nije žena bila neugodna, ali kaj ima komentirat kak L drži glavu
Srnac - ajme poznato mi je....prazna baterija, daljinski predaleko...vani pada mrak, sjediš u mraku....joooj. Ali ja od kad sam uvela dekicu sam se preporodila...već sam 100x pisala o tome , ja ti kad je ono samo što ne utone u san uzmem dekicu pa ju ili zamotam ili zaogrnem pa čekam da zaspe i onda ju puno lakše polegnem, jer nema promjene temeprature, ne dira ništa "novo"...ak me kužiš....
Sretna - još bolje, talent imaš, a s ovim imaš i znanje za otvoriti neki biznis...stvarno je šteta da ostatak svijeta ostane zakinut....
Dena sretnih 6mjeseci,wooow vec pola godine 😍
I_me ni moja se jos ne okrece, par puta s trbuha na ledja al mislim da je to bilo slucajno, doduse moja je nesto mladja od tvoje, al mislim da nije nista za dizanje panike dok ne prodje 6mj..super sto se slapici to povlaci i sto nije vise na antibioticima… Ceca i seka 😂😂😂😂
Nena i David dobro dosli!!! David je prekrasan 😍
Sretna, sretan rodjendan Lukasu s malim zakasnjenjem!!! Torta je wooow!! Svaka cast!!!
Hedgehog moja isto super drzi i kontrolira glavicu vec odaaaaavno, isti su dan rodjene
Hvala, al ne kasnis, u cetvrtak mu je rodendan 😊

Hvala, al ne kasnis, u cetvrtak mu je rodendan 😊
Kako sam se pogubila 🤭onda cemo mu u cetvrtak opet cestitat 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji