Zar jauke treba kuhati? Ja sam joj mislila samo naribano dat kad cemo krenut? I jos ju malo vilicom zgnjecit. E koliko vasim bebicama treba da pojedu jedan obrok kasice?
Hedge, moja odavno samostalno drzi glavu😅 a sad vec ko velika…
Ne treba, ja sam skuhala za prvi put.
Mi za sada samo isprobavamo, nije jos to bas obrok, ali mozda 15 min joj treba. Ako ne prica ili se smije, inace duze.

Hvala svima cure.. Bas je bucko.. presisao odavno 8 kg 🤤🤤🤤🤤
Maslacak31 bila sam ti na korzu tamo, sad sam Gvozd nezz jesi cula *dosta njih nije* 😂😂😂
Pa cu za Njemacku, samo se seljakam :D
Hedgehog hvala na info :D :*
Zar jauke treba kuhati? Ja sam joj mislila samo naribano dat kad cemo krenut? I jos ju malo vilicom zgnjecit. E koliko vasim bebicama treba da pojedu jedan obrok kasice?
Hedge, moja odavno samostalno drzi glavu😅 a sad vec ko velika…
Pa kaj ne? Normalno je da drži. Baš me žena izbacila iz takta, onak sva u čudu...
Ima mamasita pravo, sve se vraća sve se plaća....
Nena dobro nam dosli☺ David je pravi ljepotan😍
Ime isti sam kupila prosle godine za poklon. Moram reci da nismo otisli pa stoji u ormaru, vrecica odjece za curice😣
Uspavljivanje u zadnje vrijeme vecinom na lopti, a spava u kosari u dnevnoj ili u kolicima u setnji.
Jel ima koja kakav dobar recept protiv prehlade? Meni umjesto da ode na bolje, sve mi nekako gore. Osjecam se pregazeno. Jadnicak V je za igru, a ja se jedva vucem. Mislim da ga necu ni kupati danas, nemam snage.😥😥 Eto sad jadnicak nije ni zaspati mogao, valjda osjeca moju nervozu.🙁
V se okrece na obje strane ali na desno rijetko, bas ako mora. I lunja okolo ali nije to klasicno puzanje vec se onak vojnicki vuce rukama i nogama. Al glavno da stigne gdje mora, dohvati sto zeli. Pokusava na koljena al jos mu neide.

url=https://lilypie.com]
Nena dobro došla. Ma samo boldaš ime. Premda ja 100 puta zaboravim. Nema @ :D :D David je medeni.
Pazi ti to, Sanjchi nju samo pokrije micom i mala zaspi. O živote robijoooooo. Moja ne može ni na sisi zaspat jer se mora bar 2-3 puta podrignut. Pa il se probudi za 5 min, ili neće zaspat i postaje nervoznija dok ju ne podigneš.Sretna - znači, ima li potrebe uopće komentirati tortu? Jesi ti po struci neki kuhar nešto. Jer vrijeme je da razmisliš da promijeniš karijeru.
😄😄😄 hvala! Magistar ekonomije😉

Daj sretna odi u klinac!!! Pa nemos tako lijepe kolace pravit.. i vijence i bor.. i sad ukrasavanje.. uopce nisi fora 😂😂😛😛😍😍
Nena- mali je 🍬
Mi danas u cekaoni, cekaml na pregled, muz drzi mali ja na salteru i kad neki dedica do slape.. joj buci buci..bla bla bla..i za obje ruke ju hvata..😈
Rekao mi muz da sam izgledala kao da cu skocit na njega i odgrist mu te ruke..😂😂😂
Deda otisao a muz brze vadi vlazne maramice iz torbe 😂😂😂i gleda u mene i onak mi pokazuje ok ok smiri se 😂😂😂
Btw.. slapa je vec sa 3 mj drzala glavu uspravno kad bi se nosila, ak ne i prije.

I me dobro da ga nisi ugrizla..onak ko bijesan pas!
Sretna a odi u pickicu
Pa samo mi komplekse nabijas! Stvarno imas zlatne ruke..torta je 😍
Nena mali ti medenko 😍
Belle mos mislit..zaspao mi je na rukama i corio sat i pol s tim da mi se nakon 10min ispraznila baterija i cuku i 20min sam sjedila u mraku i buljila u jednu tocku jer se nisam mogla ustat da stavim mob na punjac niti da uzmem daljinski i upalim televiziju
Muz me pita jesam razmislila o zivotu..reko jesam i to predobro

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji