Sretnih 3 mj, Dora 😘😘😘
Dns je ovaj forum U-TI-HNU-O..
Sretna, je l dosao muz ? 😘
I me sigurno se socijalizira 😁
Aurora, Romi, Maslacak, Pupy, Srnac, Violeta, Luce? Gdje nam je ekipaaaaaaaaaaa????

Dzenny?
Giovi, ahahahahahhaaa, FBI ahahahahaha Pomalo vec krenula s prijetnjama! Napisala sam da nek mi izvole ili isplatiti majicu ili poslati novu po njihovom trosku!!

Hej žene, ne mogu vas pohvatati kako ste aktivne
Ja svojoj dam mrkvicu i pojede cijelu kašicu i još je gladna?! Koliko vi dajete da se zasite?
Za sada kupujem kupovne dok ne vidim kako reagira i prihvaća pa ću joj raditi domaće.
Dala sam joj onu malu iz mullera, to ima 125 g i ne zasiti ju. Jel mlijeko zasitnije od toga ili joj samo treba veća količina?
Možda je samo velika papalica

D je prekrasan😘😘a druga slika je zakon a vidi joj sise😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sutra cemo krusku probat😊suncokretice bebaci su nam velike papalice😉😉😉

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Klea sretna 3 mjeseca i sretno danas
Sretna sretno sa pripremama.
Kiki uzivaj!
Barbs Diego je jako lijepa bebica..da imam curicu definitivno bi ga rezervirala za zeta😍
Bas sam pogledala tu stranicu sa koje si narucila. Stvarno ima puno lajkova definitivno da narucujem i ja bi se upecala. Stvarno ne razumijem da zbog snicle ubijaju kravu. Bas ih se treba javno oblatiti. Stvarno posluju pizdunski! Trebaju ti vratiti novce i poslati majicu gratis!
Ja cekam goste, nis mi se neda. Ovo vrijeme me vec stvarno bedira! Nema sunca bas je depra.

Dena svaka cast V za put!! A tebi brzo ozdravljenje. Heheh wc slika je super. Meni jos dodajte psa!
Kiki i Klea oblekica je supach😍

Sanjchi super da ste izasli..ja bi isto izasla da ima sunca..ovak sam pokucarac
L je medenica zabundana 😍

Barbs slatkis je D. Pocela mu kosica rasti
I bas neozbiljno za narudzbu, isla sam gledati stranicu i puno ima upita. Ja nisam jos nikad naletjela na tako nesto, ali ima svega.
Npr nedavno sam narucila sa factcool i vise necu! Dvije majice na patent svaka 115 kn, oprane jednom i sve na grudice dosle.
Klea i sretna lijep provod na festicama zelim.
Sanjchi super za izlazak, barem malo zraka udahnuti. Kod nas pada cijeli dan, uzas vrijeme

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji