*Da provjeravaju sto se dogodilo.. Po njihovom majica je poslana jos pocetkom 2.mj… malo morgen! Bas sam ljuta!!! Ja necu propasti za te novce ali nije u redu!
Omg. Ja stalno naručujem nekaj, pogotovo s FB. Baš sam neki dan gledala majice kod njih kao da bih naručila.
Klea, lijepa boja kose :)
Hedge, NEMOJ nikako! Evo jučer se javila i napisala: majica je poslana. Pa sam joj ja napisala par stvari i rekla je: a ja vam vjerujem, ali nisam u uredu i ne mogu ništa napraviti. Prije toga sam u UTORAK poslala poruku i napisala je: moram provjeriti gdje je zapelo. Prije toga za vikend poslala poruku na koju NIJE odgovorila... prije toga tjedan prije i tako u krug. Nije u redu uopće!

Jutro cure...
Barbs,iskopiraj im onu poruku od Fbi-a i posalji im...😂😂😂
Mi smo vise ludi u kuci i danas cu je staviti u klokanicu i idemo ispred kuce makar 15min...
Sinoc mi je bila napuhana valjda,stalno se grcila i prdila rafale...koliko je toga isprdila,ja ne znam gdje joj je taj zrak sav stao.. 🤔

I me-zao mi je zbog nalaza... pobekad se pitam da li su te sestre i doktori uopce svjesni da imamo male bebe. Kao da zaborave da su im pacijenti male bebe i djeca koja ne mogu kad god i gdje god ici kada se njima sprdne...😤

Dori je danas 3 mjesecaaa! Slavimo duplo danas😂 sad krecu zadnje pripreme pa da se javim prije toga da mi pozelite srecu da sve dobro prode😊😊😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Dori je danas 3 mjesecaaa! Slavimo duplo danas😂 sad krecu zadnje pripreme pa da se javim prije toga da mi pozelite srecu da sve dobro prode😊😊😊
Klea boja ti je super...Dori sretna tri mjeseca i krštenje,želim vam da sve dobro prođe i da se dobro zabavite,a sutra čekamo izvještaj
Pozdrav i Vama druge mame kako ste danas?....znači danas nam i Sretna i Klea imaju slavlje,kod mene kiša i tmurno,koma dan,opet nemožemo nikud,al zato ćemo sutra nadoknadit
Ja kad nešto naručujem internetom,najviše volim kad se plaća pouzećem,to mi je najsigurnije,nekako mi se čini da će tih prijevara bit sve više
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji