Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Veljača 2018. 20:27

Romi, sretnih 5 😘 Hehehehehe Za muza... 😂😂😂 Dobro si se snasla 😂😂 

Kiki156
    27. Veljača 2018. 21:55

Vecer cure. 
    Sretnih 5 mj bebicama! Kud prije... 
    Mamasita kako je proslo?
    Laku i mirnu noc zelim svima! 

• Romi
    27. Veljača 2018. 22:16

Cure hvala,ide vrijeme ,cini mi se sve brze i brze rastu nase bebice...kaze muz nije vise beba sad je malo dijete 

luce <3
    27. Veljača 2018. 22:19

Romi sretnih vam velikih 5mj😍

Mamasita zao mi je sto prolazite kroz tesko razdoblje u braku, svi imaju takva razdoblja, dobra i teska, samo je pitanje koliko su obe strane voljne radit na problemu, jer ako se problemi ignoriraju ne moze bit dobro ni za koga, a najmanje je dobro za djecu jer ona to najvise osjete, ma koliko god se to trudili od njih sakrit... Od subote smo u kuci, izludila sam... Jos ju je skok uvatio tako da smo sinoc slabo spavali, pa sam malo krepana... Kad me razmazila sa spavanjem noci u komadu...

Barkleys
    28. Veljača 2018. 05:02

Srnac

barbs

Suncokretica

Mislim da nam svima fali šetnje na svježem zraku

POTPISUJEM!!!!
    Na svježem, ali ne ledenom zraku XD XD XD
    Mamisita, ako te to tješi, bit će JOŠ takvih dana…Ja sada sredim stan najviše dok on spava… i obavim ostale kućanske dužnosti… Inače non stop trčakaranje po kući i oko njega… wuhuuu
    Srnac, eeeee ti naši mušketiriNe sjećam se po koji put sinoć sam zaspala dok sam ga hranila, ali prije 6 sam ga prebacila u krevetić i išla na wc… čujem ja "kašljucanje" i idem u sobu, mali drami u krevetiću a muž se budiI on meni: pa di si išlaaa? a ja kažem: na wc, napokon! prebacila sam ga u krevetić i spavao je… kaže on: nisi smjela… Znači, u našem braku je on taj koji potiće da Diego spava s nama ahahaha
    Suncokretice, hvala na linkuuu!!! Baš sam gledala recepte i čine se jaaaako interesantnim!

Di si islaaa?
    O evo bas sa kave u 5 ujutro!!!
    Tak sam ja jucer imala prigovor da kolko se to dugo tusiram i spremam za krevet da se je on malom promijenio pelenu i obukao ga u pidzamu i vrecu i samo sto ne zaspi (btw tlacio me do 3 ujutro ali samo sto ne zaspi) i oni mene cekaju! Halo? Nosi ga gore sta me cekas!

Hahaha. Halo? Što me čekaš? 😂😂😂 Dobro si prošlo. Moji bi došli u kupaonu privjeriti: di je zapelo s mamicom XD xdxd

Barkleys
    28. Veljača 2018. 05:07

Joj nema budnih? Ja ne znam što je L. Ovo je već 4 put da se noćas probudila. I svaki put jede po 20 min. Ko da sisu nije vidjela danima. Sad ću je ostavit kod nas u krevetu.  Bar da malo odrmemam. Aaaaaa!

Barkleys
    28. Veljača 2018. 05:12

Imam par ne povezanih pitanja:
    1.Jel zubi prvo rastu jedinice?
    2. Jel itko probao Sophie žirafu za grickalicu?
    3. Moja L kako stalno gura ruke u usta ima malo iziritirano i crvenilo ispod donje usnice, znate ono kad neki ljudi stalno ližu usnice pa im je dole malo ispucano. Čime da to kažem? Inače lice joj mažem cicoplastom. Ali to ispod usnice se bojim jer tu slinu i to guta.

Barkleys
    28. Veljača 2018. 05:15

Sad vidim da mi poruke nemaju padeže i imaju hrpu tipfelera. Razmišljam da se ustanem. Ako utonem u san ona će se probuditi.... Hm. hm

I_me
    28. Veljača 2018. 07:35

Hedgehog

Imam par ne povezanih pitanja:
    1.Jel zubi prvo rastu jedinice?
    2. Jel itko probao Sophie žirafu za grickalicu?
    3. Moja L kako stalno gura ruke u usta ima malo iziritirano i crvenilo ispod donje usnice, znate ono kad neki ljudi stalno ližu usnice pa im je dole malo ispucano. Čime da to kažem? Inače lice joj mažem cicoplastom. Ali to ispod usnice se bojim jer tu slinu i to guta.

1. Prvo donje jedinice, pa gornje.
         Pa donje dvojke, pa gornje..
    Iako nema pravila.. mom necaku prvi zub je bio donja cetvorka 😂
    2. Nisam. Ima moja susjeda. Kaze glupost.. kaze kad krenu zubi ne bira se koja igracka ce zavrsit u ustima, samo da se nesto glodje
    3. Ne znam 😕
    Ja bi to s nekom masnijom kremicom.. 
    Mozda purelan za bradavice?? 
    On smije u usta a mastan je. Ako je dobar za bradavice, mogao bi biti dobar i za to

[OBRISANO] 28. Veljača 2018. 08:04

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI