Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 27. Veljača 2018. 11:58

• sretna
    27. Veljača 2018. 12:13

mamisita27

sretna

Romi

Sretna znam da tebi nije bilo brzo ,ali i meni se čini kako je to proletjelo,nemogu vjerovat da su već tri tjedna prošla,al neka se on vraća pa makar na par dana…kako je inače L.navečer prihvatio da nema tate,kako zaspi….i super za P. i kašice,baš ću i ja probat sa palentom da vidim kako će prihvatit,dal joj trebam prvo ponudit samu palentu posebno i posebno tikvicu,ili si ti odmah to pomješala prvi put i dala mu

Palentu ne moras samu davat, mozes u nju odmah dodat mrkvicu ili tikvicu.
    P je danas probao krusku. Totalno je bljutava, nisam ju mogla zdrobit pa sam ju sa stapnim, al i tad je bila u komadicima kako je gumena 😏 ali neka, ja komadice i dajem, uglavnom, na prvu mu se nije svidjela pa sam mu dala hipp krusku, e tu je tek face slagao 🤣 onda sam mu ipet ponudila svjezu krusku i bas je puno smazao 😄

Jao ja ne volim krusku! Nikad je nisam htjela okusit! Potpuni suosjecam s P!

😂😂 ni ja ne volim ni kruske ni jabuke, al inace su kruske slatke, ove nemaju nikakvog okusa 😄

Suncokretica
    27. Veljača 2018. 12:22

Hvala mamasita! 
    Ja sam joj danas napravila rizine pahuljice kao kašicu s mlijekom pa ćemo vidjeti popodne reakcije.
    A nestrpljiva je kad jede na žličicu, presmiješna je, ne može dočekati. Jel kome još tako? 
    Navikla je na bočicu da stalno ide a ovo mora čekati žličicu i gutati i valjda joj duže treba da osjeti sitost...

• Srnac
    27. Veljača 2018. 12:42

Jutro curke..noc za bacit se kroz prozor. Toma je htio spavat jedino ako se grlimo. Prosvikala sam. Toliko sam bila nervozna da me muz tjerao da idem spavat u drugu sobu. 
    Sretna bas mi je drago da se vraca. Napokon! Sigurno je i njemu vec muka.
    Marijana nisam isla po ovim minusima ne zbog minusa nego zbog vjetra. Inace bi isla.
    Mamasita drago mi je da si bolje i da se sitka sa muzem smiruje.
    Ja sam definitivno za kavicu cim dodje lijepo vrijeme.

• Srnac
    27. Veljača 2018. 13:10

Prvi rockas sam mislila proslavit onako fino i posteno..u 2 navrata 
    Prvo bas na taj datum (srijeda) obitelj a za vikend prijatelji. Jedino ne znam hoce li njegovi koji nisu u Zg moci doci bas na rockas jer mu mama jos radi. Nadam se lijepom vremenu i da cemo moci rostiljati na terasi. U svakom slucaju doma.

barbs
    27. Veljača 2018. 13:59

Heeej curke 😘
    Nikako da se javim 😁
    Prvo smo se kasnije digli, pa sam marendala i Diegu napravila kasicu od kruske... dns je pojeo 100g cca 😊 Pa sam se zabavljala s njime i dok s ga uspavala je bilo 11:30, pa rucak pa stavljanje susiti ves, pa taman sestra dosla djir i pred 10ak min otisla...
    Sretna, a jesi pomjesala palendu i povrce na kraj

barbs
    27. Veljača 2018. 14:00

*na kraju? 😁 
    Srnac, ah joooojjjjj.... Diego isto... znaci, cim zaspem blizu njega on je miran ko bubicaaaaaa 

barbs
    27. Veljača 2018. 14:01

Srnac, i mi smo mislili ispred kuce rostiljati za prvi rockaaaaaas 😍😍😍

• sretna
    27. Veljača 2018. 14:02

barbs

Heeej curke 😘
    Nikako da se javim 😁
    Prvo smo se kasnije digli, pa sam marendala i Diegu napravila kasicu od kruske… dns je pojeo 100g cca 😊 Pa sam se zabavljala s njime i dok s ga uspavala je bilo 11:30, pa rucak pa stavljanje susiti ves, pa taman sestra dosla djir i pred 10ak min otisla…
    Sretna, a jesi pomjesala palendu i povrce na kraj

Pa da, odmah sam pomijesala

barbs
    27. Veljača 2018. 14:03

Mamisita, drago mi je za izgubljene kg i za muzevu ispriku 😘 (jucer sam procitala i nisam nista napisala 😊 nisam stigla)
    Suncokretice, Diego isto nestrpljivo ceka zlicicu 😊 😍 Slatkisiii!! I super za rizine pahuljice 😊
    Dns nismo OPET izasli. Vani je prehladno i puseeeeee i stavila sam ves vani i poceo se lediti
    Idem citati dalje ako sef dozvoliii 😊😂😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI