Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 23. Veljača 2018. 19:41

Suncokretica
    23. Veljača 2018. 19:59

Da mislim na onaj refleks kada rašire ruke i oči kao da se prepadnu. Moja to još nekad radi. Rijetko ali radi. A čitala sam da traje do 6 mjeseca pa će valjda uskoro proći. Zna nekad i trznuti prije sna pa ju to probudi al to su baš trzajevi, i to dosta popušta sada, vidim da je svega toga manje. Do pola godine će sve valjda nestati.
    Kiki, nisam se naručila jer je pedijatrica rekla da nema smisla procjeniti to sve ako je dijete umorno i nervozno a takva je bila na pregledu. Dovest ću ju za nekih 2 tjedna pa će ju procijeniti i vidjeti jel treba dalje. Moja inače u stresu drži stisnute šake i kad je umorna. Tak da je doma skroz drugačija i sve više otvara šake , sad čak i kad je na trbuhu. 

panica
    23. Veljača 2018. 20:34

https://klokanica.24sata.hr/beba/mirniji-trbuscic-vase-bebe/je-li-moja-beba-spremna-kako-uvesti-krutu-hranu-u-jelovnik-9229, Romi, mi jos nismo krenuli s dohranom ali se pripremamo i bas sam danas naisla na ovaj clanak, znaci nakon mjesec dana moze drugi obrok,pa nakon jos mjesec moze i treci

panica
    23. Veljača 2018. 20:37

Luce, ako je toliko pojela, a poslije nije zbljucala sve van onda joj sigurno fali, ja svojoj stalno nudim jer pojede obe cice i pocne plakat,ali nece nista iz boce i onda se smiri,pa joj ja opet pinudim cicu kad osjetim peckanje u njima i tak se hranimo cijeli dan na svaki 45min do sat vremena, a nikako ne uspijevam povecati produkciju mlijeka🤔

panica
    23. Veljača 2018. 20:38

Ispricavam se sto sam opet samo tako upala😊

Ivcy1306
    23. Veljača 2018. 21:06

Cure, oprostite sto upadam ali citam klokanicu sve redom i sad me sanjchi zaintrigrirala sa cewe fotografijama. Pa me zanima ako mozes reci samo preko cega si narucivala, aplikacije ili odmah direkt online? Te isto tako koja je razlika izmedju 9-tke i 10-tke? Pretpostavljam dimenzije al vidim da smo svi manje vise zbunjeni pa ako se tko razumije u to molim vas pojasnjenje da se nebi zeznula oko narudzbe a imam sigurno preko 500komada od maleckog. Hvala i lijep pozdrav

[OBRISANO] 23. Veljača 2018. 21:15

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Aria
    23. Veljača 2018. 21:25

Ivcy1306

Cure, oprostite sto upadam ali citam klokanicu sve redom i sad me sanjchi zaintrigrirala sa cewe fotografijama. Pa me zanima ako mozes reci samo preko cega si narucivala, aplikacije ili odmah direkt online? Te isto tako koja je razlika izmedju 9-tke i 10-tke? Pretpostavljam dimenzije al vidim da smo svi manje vise zbunjeni pa ako se tko razumije u to molim vas pojasnjenje da se nebi zeznula oko narudzbe a imam sigurno preko 500komada od maleckog. Hvala i lijep pozdra

Info za foto. 
    Ja sam prvi put narucivala online i izabrala.sam omjer orginal. Tako da su mi fotke ispale nakve dimenzije kave su slikane na mob isto sam izabrala 10-ku. Ali su neke dugacke tak da mi u klasicni album nestanu.Znaci kakav je omjer namjesten na mobitelu u postavkama takve ce dimenzije biti. A sad sam preko aplikacije di mozes sam obrezati fotografiju na dimenziju koju zelis. Ali izabrala sam klasicno znaci da budu 10×15. Tako da kad stavis u program i odaberes klasicno on automatski oznaci na fotografiji sta ce odrezati. 

• Aria
    23. Veljača 2018. 21:28

Aria

Ivcy1306

Cure, oprostite sto upadam ali citam klokanicu sve redom i sad me sanjchi zaintrigrirala sa cewe fotografijama. Pa me zanima ako mozes reci samo preko cega si narucivala, aplikacije ili odmah direkt online? Te isto tako koja je razlika izmedju 9-tke i 10-tke? Pretpostavljam dimenzije al vidim da smo svi manje vise zbunjeni pa ako se tko razumije u to molim vas pojasnjenje da se nebi zeznula oko narudzbe a imam sigurno preko 500komada od maleckog. Hvala i lijep pozdra

Info za foto.
    Ja sam prvi put narucivala online i izabrala.sam omjer orginal. Tako da su mi fotke ispale nakve dimenzije kave su slikane na mob isto sam izabrala 10-ku. Ali su neke dugacke tak da mi u klasicni album nestanu.Znaci kakav je omjer namjesten na mobitelu u postavkama takve ce dimenzije biti. A sad sam preko aplikacije di mozes sam obrezati fotografiju na dimenziju koju zelis. Ali izabrala sam klasicno znaci da budu 10×15. Tako da kad stavis u program i odaberes klasicno on automatski oznaci na fotografiji sta ce odrezati.

I sad sam odabrala 10-ku al klasicno da budu 10×15

[OBRISANO] 23. Veljača 2018. 21:32

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI