Joj sad mi je lakse...necu vam ni reci sto sve pise na internetu, odmah dobijem cir na zelucu 😂
Barbs ma nisam ni ja nikad prije ni mislila na to dok nisam sad evo procitala. Bolje mi je da nista ne ukucavam na taj internet! Tamo pise da beba gleda u mamu i mama u bebu dok doje. A moj gleda u sisu ili spava a ja tipkam ili zujim 😂
Hedge, e tako i V. Koncentrirano gleda u sisu, a ako ga nesto omete, npr tako kad pricamo onda mora okrenuti glevu da pogleda, uopce ne znam kako bi me gledao u oci dok lezi na boku i prirodno je da gleda ispred sebe, ravno, a ne u stranu. Valjda. Ili ga ja krivo drzim? No dobro nisam jedina, sad mi je lakse.
Suncokretice nisam primjetila moorov, i sad kad ga je gledala jucer na pregledu je rekla da je psihomotorno dobro razvijen. No i dalje da otvaramo sake, iako ih on stalno ima otvorene, sada cak i kad lezi na trbuhu al tad ih je bas stisnuo jer mu je bilo zima ili se malo bojao.E jesi se javila u Sabol na kontrolu? A taj moorov ima vise faza. Znam kad su nama sumnjali na hipertonus, nasa pedijatrica je napravila jedan test i mali je otvorio ruke u moorov. I onda su kod Sabola napravili sasvim drugaciji test i rekli da nema vise moorov refleks i da to sto je onda radila je nesto drugo (sad vise ne znam sto), uglavnom taj moorov je bio u nestajanju i normalno je bilo da rasiti ruke u tom njenom testu. Ako si me skuzila sto hocu reci 😂

Evo sad jede i koncentriran je na cicu 😂😂😂😂 bas ono vuce mi i majicu koliko halapljivo jede ahhahahaa nije mi ni dao da mu mjenjam pelenu odmah PLAAAAAC... cica cica ciconja moj 😍😍😍😍
Aaaa Hedge, i mene tako Diego zna izluditi... vude i pogleda me... ili vuce i gleda tv pa se okrene i vuce i tako 1000x .. aktivno cica 5-10 min a cicanje nam traje po 20-30min jer gospidin je zauzet gledati tv 😂😶

Kiki, i Diego isto ako se prica oko njega mora gledati, slusati 😂😂😂 Ja sam jednom muzevoj rodjakinji rekla da sam nesto citala na netu pa je vikala na mene 😂😂😂

E da Barbs, tako i V! Kad je bas gladan ona koncentrirano sisa i gleda u sisu ili zmiri, a kad nije onda 1000x digne glavu, gleda, pa se smije, pa opet sisa. Pa pusti sisu, pa primi...a najgore mi je kad ga idem uspavljivati i onda samo u jednom trenu digne glavu, pogleda me i ajmo priiiicanje! Onda samo odemo u dnevni jer znam da nece jos spavati 😂

Kiki, oooo daaaaaaa, i onda cak rukama mlatara i "mazi" po licu 😂😂😂😂 Mi vec preko tjedan sana njega u dnevnom pustamo navecer da spava... u kolicima... nema vise onih dugis setnja po dnevnom pri uspavljivanju... kad mi idemo spavati ga prebacimo u krevetic... samo ne znam sta cemo kad preraste kosaru hhahahaha

Hahah Barbs! Pa super da hoce u kolicima tako spavati! Mi i dalje odlazimo u sobu ali u zadnje vrijeme posisa i ne zaspi nego hoce da ga legnem u nas krevet i lezim kraj njega i onda tako zaspi, uz dudicu i tjesilicu 😊
I da, mlatara rukama dok doji i vuce me za majicu, hvata mi nos...a po novom sam sebe draga i hvata si uho! To s uhom je poceo jucer doslovno. Kao da je tek otkrio da ima uho i sad ga frce i hvata.

Jel imaju vaše bebe još Moorov refleks ?
Moja ga još tu i tamo ima dok tone u san i ako je na leđima, ponekad na komodi. Vidim da je to sad jako malo u odnosu na prije ali ga još nije izgubila..
Ne znam jel misliš na ono širenje ruku kao da pada? Ono što ja znam je da je bolje za sad da ga ima nego da ga nema...
Ej cure kako vam spavaju bebe danju? Moja po sat vremena i onda samo lamace rukicama ili se probudi uz plac ili baca dudu tako da ako hocu da odspava par sati moram biti pored nje i samo joj gurati dudu.Ja neznam jel nji nesto muci ili je to normalno.

Suncokretice na hipovim kasicama pise da se moraju potrosit u roku 3 dana,ja izvadim kolicinu koju joj mislim dat,i malo ugrijem u vrucoj vodi,a ostalo u friz.,makar ti moja onu kasicu od 125,pojede u 2 dana,prvi dan joj dam nekoliko zlicica i ako vidim da nema nikakve reakcije,onda joj drugi dan dam ostatak kasice i sve pojede.....al ja kupujem samo dok isprobam okus pa cu dalje pravit sama,al za sad nemam problema s nicim sve joj se svida ,i povrce i voce prozdrljivica mala
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji