Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:01

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:04

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    31. Siječanj 2018. 14:06

Sad sam se vratila u šetnje, i čitam i najrađe bi se vratila van do pekare po krafnu. Sve mi sline cure. 🤣🤣🤣🍩🍩🍩🍩 Svaka vam čast na trudu i volji.

Barkleys
    31. Siječanj 2018. 14:11

Mamasita potpuno te razumijem, ne znam što da ti kažem, možda se želi sam utješiti sisom, možda je umoran, možda mu na bočicu lakše ide, a za sisu mora vući pa se unervozi, možda je skok... Tako i ja svaki put kad su drame, ludim ja, ludi Lena. 😥

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:17

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:20

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:30

• Barbi13
    31. Siječanj 2018. 14:31

mamisita27

Cure ne znam sta je i kako js, meni na pocetku bude vodenasto a kasnije budu i oni masni komadici. al kako je moguce da uvijek kad mu dajem svoje mlijeko je takav (znaci cijeli 1.mj zivota) a cim mu dam AD je super? Mislim necu odustat sad pogotivo jer sam ulozila u tu izdajalicu al kako je moguce. Da je skok trazio bi i ad vise. A kad je na ad normalno posiss. Ok nekad trazi 2 x u sat a nekad se 3-4 sata igra i odsoava al normalna je beba. Pojede pa je neko vrijeme miran…Sad sam ga bas pustila malo da vidim al on urla od placa. Bas je gladan.

A joj mamisita i mi smo od jutra na sisi,skoro mi snicle izgorile a blitvu jos nisam procjedila jer je dama na sisi😥😥😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:31

[OBRISANO] 31. Siječanj 2018. 14:32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI