Curke, nama izbio prvi zub i ja jos uvijek ne vjerujem😁. Slini vec neko vrijeme bas jako, trlja desni u sta stigne i svi oko mene govore da ce mu zubi izbiti, a ja u svojoj glavi kontam kako bi svi htjeli da je napredan a nek ga puste da mirno raste a evo zuba😬. Danas mu pogledam i vidim da se donje jedinice bijele..probam prstom, kad desna se i osjeti. E pa svasta, kad prije. Cudan neki osjecaj, kao da mi brzo odrasta😣. Kao da sam ga jucer rodila, a vec mu zubi izbijaju. A jucer je kakio ko grlica i to mi malo cudno bilo, a kaze mi prijateljica da to hoce tako kad zubici izbijaju.
Ajmeee citam i ne vjerujem 2 puta sam isla procitati i onda da vidim lentu koliko ima sada 😊😊 pree brzo odrastaju nismo ni toga svjesni.. Al bolje tako da samo odjenom izbiju nego da mj dana histerizira zbog zubica ja nekako prizeljkujem da ujutro samo ugledam zubic bez muke
Tako sam ja pogledala ne znam koliko puta njemu u usta pa mi kuma rekla neka probam prstima i stvarno. Jedan se osjeti a drugi vidi. Ma jako brzo rastu. Kao da sam jucer tu s curkama tipkala na drugoj temi i bila u iscekivanju plusica. Mjerila tu bazalnu temp ko luda, pisala po testovima a sad taj plusic ima zub🙈🤣. I da, super je sto ga nisam iscekivala. On unazad tjedan dana bas lose spava, nocu se cesto budi ali ga stomak muci. Mlati glavom lijevo desno dok se ne isprdi ili kaka. Cak sad par dana spavamo skupa jer place cim ga spustim u krevetic a ovako ga stavim pored sebe i masiram stomak pa tako zaspi. I onda cijelu noc drzim ruku na stomaku da ga grije. Ali nisam zube ocekivala ni u snovima. Mm ih je ocekivao cim je poceo sliniti a meni to islo na zivce…da, sav je bas na njega, a kad stvarno je😁.
Ee jesi to bila rekla da ti je i muz rano dobio zubice? Bit ce da je na njega i bebac povukao gene pa isto dobio rano zubice 😁 ajde super da su prosli nezapazeno. Bez temperature i vriske 😊
Rano sam se hvalila🤪.
Nema temp i vriske ali je nervoza na maksimum, da ne pricam da mi grize bradavice s tom mrvicom zuba sto je izbila😱, mora da se do njega ovaj probija. Nocas sam 3 sata uspjela odspavati. Da, muzu su tako rano izbili.
😂😂 ajde kad izbije i drugi, vjerojatno ce bit lakse 😁 bar nema temperaturu, ii to je nesto 😊
Aylaa kak napredujete s kasicama? 😁
Supp, bas kuham mrkvicu dns cemo s njom probati 😂😂
A sta si jucer? Tikvicu? Aj pomjesaj mrkvu i tikvicu, jer ti mrkva zatvara, a tikvica otvara. Pa je to dobra kombinacija. 😊 da se ne muci s kakanjem
Jel ju stavis u hranilicu ili u krilo?
A sta si jucer? Tikvicu? Aj pomjesaj mrkvu i tikvicu, jer ti mrkva zatvara, a tikvica otvara. Pa je to dobra kombinacija. 😊 da se ne muci s kakanjem
3 dana tikvicu kako je rekla pedijatrica, a sad cu 3 dana mrkvu.. Koliko sam ja skontala mora ici svaka namirnica posebno da ju okusi nece ona dns puno mrkvice ako zlicicu ponjopa.. Zato ide maslinovo ulje da lakse moze probaviti
Krilo, hranilicu imam al moze samo u sjedeci polozaj pa onda u krilu dok ne pocme sama sjediti
3 dana tikvicu kako je rekla pedijatrica, a sad cu 3 dana mrkvu.. Koliko sam ja skontala mora ici svaka namirnica posebno da ju okusi nece ona dns puno mrkvice ako zlicicu ponjopa.. Zato ide maslinovo ulje da lakse moze probaviti
Aha aha, dodala si maslinovo. 😊 ja sam tak kombinirala. Tikvica, pa iduci dan tikvica, pa onda bundeva + tikvica.
Krilo, hranilicu imam al moze samo u sjedeci polozaj pa onda u krilu dok ne pocme sama sjediti
Ahaa 😑 ja stavim u hranilicu, samo spustim u najnizi polozaj 😊 da nemam takvu s nagibima, mislim da bi ga u jajetu hranila 😂
Aha aha, dodala si maslinovo. 😊 ja sam tak kombinirala. Tikvica, pa iduci dan tikvica, pa onda bundeva + tikvica.
A nezz men ovako reklo svaku namirnicu 3 dana pa se toga drzim pa cu onda kombinirati al da prvo proba kakvo je
Sortiraj odgovore
Najstariji