Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    07. Siječanj 2020. 23:49

ayla

Noemi
    Ma moja je zlicicu ako par puta sam joj davala u usta nezz koliko je u njima i ostalo, al je pojela 150 mljeka i zaspala ko top 😂 moja je kakala i to posteno dns i samo jednom nije vise.. Oko koliko sati ti dajes? Koliko ti sada pojede zlicica?

E ja ti gledam otprilike oko podne da jede (ili ranije). U slucaju neke reakcije na hranu, alergije ili osipa, da stignem reagirati. 😀 a saad koliko zlica pojede ne brojim. Al isto ovisi cega. Ak je kruska u igri, pojest ce puuuno, a ak je tikvica, pocne se bunit nakon 5 zlica 🤷 pa ga ni ne silim 😊 koliko pojede, pojede. Znaci, ujutro kad se probudi, pojede ad i onda sljedeci obrok bude kasica pa odmah poslje nje dobije jos ad. 

08. Siječanj 2020. 00:24

Noemi1

ayla

Noemi
    Ma moja je zlicicu ako par puta sam joj davala u usta nezz koliko je u njima i ostalo, al je pojela 150 mljeka i zaspala ko top 😂 moja je kakala i to posteno dns i samo jednom nije vise.. Oko koliko sati ti dajes? Koliko ti sada pojede zlicica?

E ja ti gledam otprilike oko podne da jede (ili ranije). U slucaju neke reakcije na hranu, alergije ili osipa, da stignem reagirati. 😀 a saad koliko zlica pojede ne brojim. Al isto ovisi cega. Ak je kruska u igri, pojest ce puuuno, a ak je tikvica, pocne se bunit nakon 5 zlica 🤷 pa ga ni ne silim 😊 koliko pojede, pojede. Znaci, ujutro kad se probudi, pojede ad i onda sljedeci obrok bude kasica pa odmah poslje nje dobije jos ad.

Tako sam i ja jutros nap prvo ad pa onda kasica pa ad, nadam se da ce joj se svidjeti moje miksanje 😂😂🙈🙈 men i nije bas fino 

• Noemi1
    08. Siječanj 2020. 01:04

Venus

Curke kako ste? Jeste jos u praznicnom duhu?
    Mi jos kod mojih u drugom gradu, uzivamo, setnje uz more i opusteno. U cetvrtak idemo u Split cijepit bebanu pa nazad jos malo kod mojih. Dajte me utjesite, kako ce proc prvo cijepljenje, sta ucitnit da bude sta blaze i bezbolnije? Kupit cu frescopad, kako se to koristi?

Mene brine njen refluks, moze li joj se sta pogrosat il reagirat od cjepiva? Kontam da joj je zeludac vec iziritiran od puste kiseline pa me strah kako ce djelovat jos sve na cjepivo. Malo me muci sta dobiva 6u1 i jos to za pneumokok od puta 😬

Mi smo isto primili odmah oba cjepiva. Frescopad sam zalijepila cim smo doma dosli. Dobio je navecer temp 37,5 pa sam mu dala 2,5ml sirupa (lupocet). I pala temp kroz sat vremena. Bio je maalcice razdrazljiv al nista sad ekstra. Prvi dan je bilo malo nateceno na mjestu uboda gdje je dobio 6u1, a sljedeca 2 dana se smanjilo, a na drugoj nozi se malo povecalo (na mjestu uboda za pneumokok), al nis strasno. I mislim da refluks nece nikako utjecat na to s cjepivom. 

• Noemi1
    08. Siječanj 2020. 01:06

ayla

Noemi1

ayla

Noemi

Tako sam i ja jutros nap prvo ad pa onda kasica pa ad, nadam se da ce joj se svidjeti moje miksanje 😂😂🙈🙈 men i nije bas fino

Hahaha daa, meni je uzaas. E cak mi ni pas to nije htio pojest 😂😂😂😂😂

08. Siječanj 2020. 11:04

Aurora87

Venus, moj malac je plakao kad ga je ubola i dok nismo izasli van s njim prema kuci. Nije imao temp i nisam mu nista davala, samo sam mu frescopad stavljala…mi smo recino potrosili 4 kutije frescopada jer je njemu na jednoj nogici bilo dugo oteceno i tvrdo. Rezali smo ga na cetvrtine. Znaci proslo je super, a sad nas ceka 2.cijepljenje pa cemo vidjeti. Ne mora biti nista a moze, tako da se pripremi na najgore, a nadaj najboljem😉. A ne vjerujem da ce biti problema zbog refluksa.

4 kutije ili jedno pakovanje di su 4 listica? 

Venus
    08. Siječanj 2020. 15:55

Aurora kako s 3ipo mjeseca vec drugo cijepljenje? Drzim fige 💕 nadam se da ce i nama proci sto lakse.
    Jel istina da bebama padne imunitet par dana nakon cjepiva i da ne treba nigdje ici tih par dana da ne pokupe sta?

08. Siječanj 2020. 18:42

Aurora87

ayla

Aurora87

Venus, moj malac je plakao kad ga je ubola i dok nismo izasli van s njim prema kuci. Nije imao temp i nisam mu nista davala, samo sam mu frescopad stavljala…mi smo recino potrosili 4 kutije frescopada jer je njemu na jednoj nogici bilo dugo oteceno i tvrdo. Rezali smo ga na cetvrtine. Znaci proslo je super, a sad nas ceka 2.cijepljenje pa cemo vidjeti. Ne mora biti nista a moze, tako da se pripremi na najgore, a nadaj najboljem😉. A ne vjerujem da ce biti problema zbog refluksa.

4 kutije ili jedno pakovanje di su 4 listica?

4 kutije. Ta jedna noga je dugo bila oteknuta. S tim da mi je prvi dan to opadalo pa sam tu vec potrosila nesto vise. Mora da je pogodila u nesto kad mu je tjedan dana negdje bila kvrga

More biti jer nama nije uopce bilo natknuto kad sam skidala pridnoc uopce nije se ni ubod vidio 

09. Siječanj 2020. 11:39

Aurora87

Curke, nama izbio prvi zub i ja jos uvijek ne vjerujem😁. Slini vec neko vrijeme bas jako, trlja desni u sta stigne i svi oko mene govore da ce mu zubi izbiti, a ja u svojoj glavi kontam kako bi svi htjeli da je napredan a nek ga puste da mirno raste a evo zuba😬. Danas mu pogledam i vidim da se donje jedinice bijele..probam prstom, kad desna se i osjeti. E pa svasta, kad prije. Cudan neki osjecaj, kao da mi brzo odrasta😣. Kao da sam ga jucer rodila, a vec mu zubi izbijaju. A jucer je kakio ko grlica i to mi malo cudno bilo, a kaze mi prijateljica da to hoce tako kad zubici izbijaju.

Ajmeee citam i ne vjerujem 2 puta sam isla procitati i onda da vidim lentu koliko ima sada 😊😊  pree brzo odrastaju nismo ni toga svjesni.. Al bolje tako da samo odjenom izbiju nego da mj dana histerizira zbog zubica ja nekako prizeljkujem da ujutro samo ugledam zubic bez muke

09. Siječanj 2020. 12:32

Aurora87

ayla

Aurora87

Curke, nama izbio prvi zub i ja jos uvijek ne vjerujem😁. Slini vec neko vrijeme bas jako, trlja desni u sta stigne i svi oko mene govore da ce mu zubi izbiti, a ja u svojoj glavi kontam kako bi svi htjeli da je napredan a nek ga puste da mirno raste a evo zuba😬. Danas mu pogledam i vidim da se donje jedinice bijele..probam prstom, kad desna se i osjeti. E pa svasta, kad prije. Cudan neki osjecaj, kao da mi brzo odrasta😣. Kao da sam ga jucer rodila, a vec mu zubi izbijaju. A jucer je kakio ko grlica i to mi malo cudno bilo, a kaze mi prijateljica da to hoce tako kad zubici izbijaju.

Ajmeee citam i ne vjerujem 2 puta sam isla procitati i onda da vidim lentu koliko ima sada 😊😊 pree brzo odrastaju nismo ni toga svjesni.. Al bolje tako da samo odjenom izbiju nego da mj dana histerizira zbog zubica ja nekako prizeljkujem da ujutro samo ugledam zubic bez muke

Tako sam ja pogledala ne znam koliko puta njemu u usta pa mi kuma rekla neka probam prstima i stvarno. Jedan se osjeti a drugi vidi. Ma jako brzo rastu. Kao da sam jucer tu s curkama tipkala na drugoj temi i bila u iscekivanju plusica. Mjerila tu bazalnu temp ko luda, pisala po testovima a sad taj plusic ima zub🙈🤣. I da, super je sto ga nisam iscekivala. On unazad tjedan dana bas lose spava, nocu se cesto budi ali ga stomak muci. Mlati glavom lijevo desno dok se ne isprdi ili kaka. Cak sad par dana spavamo skupa jer place cim ga spustim u krevetic a ovako ga stavim pored sebe i masiram stomak pa tako zaspi. I onda cijelu noc drzim ruku na stomaku da ga grije. Ali nisam zube ocekivala ni u snovima. Mm ih je ocekivao cim je poceo sliniti a meni to islo na zivce…da, sav je bas na njega, a kad stvarno je😁.

Moja za sada spava u svome al kad krene izbijanje eto nje nazad k meni u krevet 😂🙈 moja slini od 3 mj i pljuje ocekivam taj zubic al nikako sa kaziprstom non stop upire prema dole sto bi moglo uskoro 

• Noemi1
    10. Siječanj 2020. 09:41

Aylaa kak napredujete s kasicama? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.