Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Clo
    03. Lipanj 2025. 15:59

Nikkitta - ma osjetim ja bebija, al nekad je lijepo i poslušati otkucaje onako barem meni, ne radim to često ali eto volim 
    nećeš vjerovati al sličan ja problem imam s jednom susjedom, takvo zabadalo, baš sam joj danas odbrusila jer me zajebava od jutra i ne mogu više to tolerirati od silnih pametovanja, a svoj život nije dovela u red pa sam bila bas odresita al s razlogom. ne solim nikome u životu pamet, niti volim onda da se meni miješa u život. svi neki doktori života i nemam niti volje niti želje imati takve ljude oko sebe al nekad mislim da su neki ljudi premutavi da kuže da ih ne želiš u životu nego oni po svome...

🙎🏻‍♀️30 ❤️ 👦🏻33
    💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙

Nikkitta
    03. Lipanj 2025. 16:28

Clo hijooooj samo ću reći - imam isti problem. 😅 Neki ljudi ne kuže distancu kao očiti pokazatelj da ne želim da smo u stalnom kontaktu, ne želim druženja niti tražim BFF, a osobito ne želim da mi se itko miješa u život. Ja sam ovoj još prije otvoreno rekla da sam u osjetljivom razdoblju i da trebam odmak od svih i svega, pa me malo pustila na miru. U prijevodu; ne šalje svaki dan poruke, nego svaki tjedan. People. 🙄 Vratimo se mi na ljepše teme. Kad si prvi put osjetila bebaća? Ja baš jedva čekam te prve mjehuriće/leptiriće kako svi opisuju..  

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Clo
    03. Lipanj 2025. 16:36

Nikkitta

Clohijooooj samo ću reći -imam isti problem. 😅 Neki ljudi ne kuže distancu kao očiti pokazatelj da ne želim da smo u stalnom kontaktu, ne želim druženja niti tražim BFF, a osobito ne želim da mi se itko miješa u život. Ja sam ovoj još prije otvoreno rekla da sam u osjetljivom razdoblju i da trebam odmak od svih i svega, pa me malo pustila na miru. U prijevodu; ne šalje svaki dan poruke, nego svaki tjedan. People. 🙄 Vratimo se mi na ljepše teme. Kad si prvi put osjetila bebaća? Ja baš jedva čekam te prve mjehuriće/leptiriće kako svi opisuju..

ufff onda se razumijemo  al ko ih ebeeee 
    hmmmm mislim da sam oko 16-17 tjedna osjetila prve znakove, al to ti isto  ovisi gdje ti se nalazi posteljica i koliko ćeš prepoznati te prve čudne znakove haha

🙎🏻‍♀️30 ❤️ 👦🏻33
    💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙

Nikkitta
    03. Lipanj 2025. 17:19

Clo posteljica mi je lijevim bridom maternice, znači kao malo sastrane. A tebi? 

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

lea25
    03. Lipanj 2025. 17:34

Moja je naprijed, tako upisano u trudničku, navodno ću osjetiti pokrete tek poslije 20tt.
    Ja inače nakon pregleda danima čitam i analiziram svaku riječ iz trudničke😸

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

lea25
    03. Lipanj 2025. 17:44

Zaboravih upitati, jel bila koja od vas na farbanju? Malo sam skeptična, ali ako nije zagušljivo u salonu zbog kemikalija i para, i ako farba ne ide do tjemena i koze nebi trebalo biti problema?

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

• Regina
    03. Lipanj 2025. 18:21

lea25

Zaboravih upitati, jel bila koja od vas na farbanju? Malo sam skeptična, ali ako nije zagušljivo u salonu zbog kemikalija i para, i ako farba ne ide do tjemena i koze nebi trebalo biti problema?

Nema problema! Ja sam u prošloj trudnoći radila pramenove koji su trajali. Frizerka je samo upalila klimu i otvorila vrata da te pare odmah izlaze van i sve je bilo ok pa nemaš brige dokle godp ostoji neki način ventilacije prostora da nisi izložena tim parama u zraku ☺️

• Regina
    03. Lipanj 2025. 18:27

Nikkitta ja sam osjetljiva otprilike tko mi kaže. Ako mi kaže netko tko je kod mene davno izgubio kredibilitet onda se naživciram dok ih ne stavim na mjesto,inače samo kroz jedno unutra a kroz drugo van,naučit ćeš sve s vremenom. Kad beba dođe samo svima daj jasno do znanja da želiš savjete kada pitaš,a ne da ih dijele tek tako da imaju nešto reć jer to zna baš udariti na psihu,a često se ljudi ne znaju suzdržati od toga
    Što se tiče pokreta bebe. U prvoj trudnoći sam bila u 16TT kada sam s desne strane osjetila kao neki potres i znala sam da nisu crijeva jer je trajalo jako kratko,ponovilo se za dva-tri dana opet jako kratko pa sam znala da je to to. U ovoj trudnoći je bilo nešto ranije,ali samo zato što sam znala razlikovati pokrete bebe od nemirnih crijeva. Neki opisuju kao lepet krila, kao da riba pliva,pa onda kao da pucaju mjehurići,a meni je još uz taj “potres” bio fascinantni znak da bi onda želudac zakrulio a nisam bila gladna pa ako ti se to dogodi-to je zapravo bebica ☺️ jednom kad se krenu javljati,tu su svako malo,ali kada i bude nemoj paničariti ako se u početku javi svakih par dana jer je to next step nakon što ih prvi put osjetiš i diviš se tom osjećaju ☺️

Nikkitta
    03. Lipanj 2025. 18:43

Lea25 prošli tjedan sam bila na mini pramenovima, bile smo same u salonu i uključila je ventilaciju i nije išla ni blizu tjemena. Full pramenove sam radila doslovno dan prije ulaska u dobitni postupak (19.2.) pa sam komotno mogla cijelo prvo tromjesečje izdržati, osobito jer nemam sijedih, jako puno žena krene sijedit već iza 35-te, što je meni iskreno prerano i nadam se da kod mene neće biti sijedih do 50-te. 😁 Zapravo više nisam mogla izdržat bez šišanja vrhova, pa je usput samo desetak tankih pramića prošarala, nismo htjele radit full. 
    Regina ufff dobro da si mi rekla, iako sam svjesna da će bit u početku teško razaznati jesu li crijeva ili beba. 😃 Što se tiče savjeta, već lagano gubim strpljenje jer se svi vole pravit pametni, jer eto ja sam zadnja trudna od svih njih i zato sam valjda totalni tudum za život kompletno. Nekad mi to vrijeđa common sense. Naravno da tražim savjete, i cijenim ih, ali ne 24/7 i nije da sam izgubila inteligenciju i životno iskustvo ako sam trudna. Sve mislim kaj će tek bit kad rodim, bit će potrebno postaviti hard boundaries. ☺️

04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• PuPo24
    03. Lipanj 2025. 19:48

Nikita meni je termin po ZM 09.11. ali posto su blizanci se ocekuje da rodim minimalno 34 pa najkasnije do 38tt. S blizancima je rizicno za prijevremeni porod prije 34tt pa tako da ja nisam pisala termin zbog toga.

Sto se pramenova tice evo ja sutra idem na pramenove , prvo tromjesecje je iza mene i sada se moze i dapace vise preporucuju pramenove koji ne idu od korjena kose. A racunam da mi je bolje sad jer kad rodim sigurno necu moci odvojiti 3 sata za biti u salonu. 

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI