Žene, imam jedno financijsko pitanje. Komplikacije sam otvorila 1.4., plaća mi je inače peti dan u mjesecu. Danas sam predala doznaku i pitam jel me sljeduje plaća ili iznos za komplikacije, kažu kompl. i da će biti isplaćeno 18.5.
Eh sad me zanima kako to bez primanja 35+ dana od zadnje uplate? Mislim sto s kreditom? Kako mjesec i pol dana bez ikakve uplate, pa svi imamo neke trajne naloge?
Eh,da…meni se dogodilo ja sam platila kad je bila naknada. Nisu ni uspjeli zvati iz banke,ali su me zvali kada je završio porodiljni i krenula sam raditi, a prošao je datum za uplatu rate pa sam rekla da trebam dobiti plaću tek i da je kroz 2 tjedna pa su samo zabilježili i to je bilo to. Ako ti nije veliko odstupanje plaćanja kredita ništa neće biti,a telefon ti neće isključiti ako ne platiš mjesec dana pa platiš odmah 2 računa ili ako partner ima prostora neka ti uskoči do naknade. Najteže je taj period kada se otvara 1.u mjesecu ali doć će i taj 18.5. 🙈
Rainbow_hope i Ana_ZK_101 hvala na preporukama💞
🙎🏼♀️ 35god, PAI-1 mutirani homozigot, MTHFR heterozogot
🙎🏻♂️ 35god
Rainbow_hope i Ana_ZK_101 hvala na preporukama💞
Svaku noc dvije-tri suhe sljive potopiti u vodu, ujutro na taste pojesti i popiti tu vodu, i jos jednu casu vode uz to… nakon dva tri dana redovnog uzimanja kroz sat ides na wc… kod mene jedino to pali, ni magnezij, niti ikakvi cepici, nista nije pomagalo. Probaj.
Cure meni dosao nalaz kombiniranog, molim vas pomoc…
Kao pise nisko, ali ne kuzim…
https://ibb.co/jZLPzGpS
I izbacili me iz takta, kazu za 10 dana nalaz, a ono vec dr dan…
Ovaj crni pravokutnik si ti i nalaziš se ispod graničnih vrijednosti odnosno ne postoji rizik ok trisomija kod bebe i to je najbolji mogući nalaz koji možeš dobiti,čestitam! Vidim radila si u Petrovoj 😎 ja sam isto jutros dobila nalaz i sve mi je 1:10000 za sve trisomije i olakšala sam još 100 kila, sad samo čekam da beba otkrije kojeg je spola 🤭🤭🤭
Kaj si radila dodatno da ti otkriju spol? I di si radila i jesi plaćala to šta?
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Cure meni dosao nalaz kombiniranog, molim vas pomoc…
Kao pise nisko, ali ne kuzim…
https://ibb.co/jZLPzGpS
I izbacili me iz takta, kazu za 10 dana nalaz, a ono vec dr dan…
Ovaj crni pravokutnik si ti i nalaziš se ispod graničnih vrijednosti odnosno ne postoji rizik ok trisomija kod bebe i to je najbolji mogući nalaz koji možeš dobiti,čestitam! Vidim radila si u Petrovoj 😎 ja sam isto jutros dobila nalaz i sve mi je 1:10000 za sve trisomije i olakšala sam još 100 kila, sad samo čekam da beba otkrije kojeg je spola 🤭🤭🤭
Hvala ti, i meni je pao kamen sa srca, skoro i planina..
Cestitke i tebi 🫶
Eh da, jos spol da saznamo i to je to, a na prenatalne ne mislim ic.. Kad se otkrije otkrije, al se nadam da necu cekat bas dok rodim heheh
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Kako ste se nosile s cekanjem Panorame? Ja sam vadila utorak , a danas me oprala takva panika da mi je zao sto sam uopce island vaditi taj nalaz.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji