Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_ZK_101
    25. Travanj 2025. 08:48

Jutro cure.
    Evo ja sam jutros (11+1) uspjela uloviti srčeko sa babywatcherom. Čini mi se da sam baš na tom mjestu i jučer kao neke leptiriće osjetila. Znam da sam malo skrenula da je rano za pokrete, ali nekako srce kaže svoje.

Što se tiče estrofema, ja sam ga koristila zbog stimuliranog FET-a. Do 8tt sam ga pila po 3x1 tableta, onda sam 5 dana 2x1 i još 5 dana 1x1 i prestala.
    Za sada ostaju utrogestani oralno, prenatali, željezo je prije krvarenja bilo na donjoj granici pa sam dobila Tadiferol. I naravno Magnezij 2x dnevno. 
    Nikita tebi svaka čast sa svom tom terapijom. A doktori stvarno ponekad 🤬🤬🤬. 

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
    🌟✨💫

Clo
    25. Travanj 2025. 09:36

Muž i ja svaki dan malo slušamo srčeko i divota je, nekad odmah nađemo nekad treba vremena. Ja nez kad ste vi počele osjećati lagano bebača al ja ko da osjetim već iako mi je prva trudnoća pa iskreno ne znam jel to je ili umišljam

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Jana1993
    25. Travanj 2025. 09:54

Curke gdje ste kupovale baby watcher? Meni su danas došli nalazi kombiniranog probira, sve je niskog rizika. Samo još uvijek čekam termin kod hematologa :/

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Mimoza17
    25. Travanj 2025. 09:55

Curke baš mi je drago za super preglede!! :) Hvala Bogu

Nikita bravoo za tvoju rutinu sa tabletama/injekcijama, pa ti stvarno ne možeš raditi ni da hoćeš...Doslovno moraš biti doma ''stalno'' da bi sve to odradio!

Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, pokazivala mi je sve jako detaljno opet (iako sam prije 2 tjedna isla na kombinirani, al valjda se sad još bolje vidi sve).. Saznali smo sa sigurnošću da je dečko ii to je u principu to :)

Ginekologica se malo naljutila kad sam joj rekla da sam za vikend vozila pedalinu, da ni slučajno to više ne radim, nikakvi bicikli (obični/kućni, svejedno).. Tako da eto 

Clo
    25. Travanj 2025. 11:27

Jana1993

Curke gdje ste kupovale baby watcher? Meni su danas došli nalazi kombiniranog probira, sve je niskog rizika. Samo još uvijek čekam termin kod hematologa :/

ja sam odavdje baš ovaj naručila: https://ljekarnanatura.hr/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml/

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Clo
    25. Travanj 2025. 11:29

Mimoza17

Curke baš mi je drago za super preglede!! :) Hvala Bogu

Nikita bravoo za tvoju rutinu sa tabletama/injekcijama, pa ti stvarno ne možeš raditi ni da hoćeš…Doslovno moraš biti doma ''stalno'' da bi sve to odradio!

Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super, pokazivala mi je sve jako detaljno opet (iako sam prije 2 tjedna isla na kombinirani, al valjda se sad još bolje vidi sve).. Saznali smo sa sigurnošću da je dečko ii to je u principu to :)

Ginekologica se malo naljutila kad sam joj rekla da sam za vikend vozila pedalinu, da ni slučajno to više ne radim, nikakvi bicikli (obični/kućni, svejedno).. Tako da eto

ja obožavam bicikl al to će pričekati. razmišljala sam možda ubaciti plivanje i na taj način malo više aktivnija biti nakon ovoliko mirovanja sam skroz zakržljala :/

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Clo
    25. Travanj 2025. 11:30

btw takodjer čestitam na nalazima i dečkiću

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

Nikkitta
    25. Travanj 2025. 11:34

Pupo24 da, jer se za žene s endometriozom smatra (temeljem jedne studije) da progesteron iznad 120 u 1 tromjesječju donosi uspješnije ishode trudnoće (endometrioza uzrokuje kod nekih progesteronsku rezistenciju), a meni je s 1 injekcijom Prolutexa dnevno i Cyclogest 3x i Duph 3x2 progesteron porastao sa 68 na 110, pa smo zato dodali sad pikanje 2x dnevno svaki drugi dan. Znači jedan dan 1x dnevno, drugi dan se pikam 2x dnevno. Sad ću idući tjedan opet vadit progesteron,  pa ćemo vidjeti kakva je situacija, a od 12 tt ionako posteljica preuzima. 🙏🏼 S druge strane, frendica mi je uspješno iznjela trudnoću, a prog joj bio samo 30 na Prolutexu i svemu. 
    Lea25 super, baš se školski pratimo. 🙏🏼🍀❤️
    Ana_ nemam tablicu, samo hrpu podsjetnika u kalendaru🤓😂. 
    Ana_ZK101 ulovila si srčeko tako rano? Ajmeee, top, ja sam mislila da ću morat čekat do 14 tt za baby watcher! Moja pregnancy app kaže da se beba krene micati od 9 tt, a i vidjeli smo jučer kako pleše na uzv, tako da ako ti je posteljica u nekom položaju (ne znam kojem naprijed ili ne?!) onda je moguće da si osjetila. 
    Clo so nice😍😍 treba se ušemit kad se krene s tim baby watcherom i naći srce brzo, već vidim da će mi to bit izazov, jer nemam pojma gdje se prisloni, koliko cm od pupka? 
    Mimoza17 bravo za super detaljan pregled! 😍😍 Ma ja inače radim od doma, ali sad mi ured služi samo za pikanje, ja od mučnine i migrene ne mogu često ni mob ni TV, a da moram radit, posao bi propao😂😂

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Nikkitta
    25. Travanj 2025. 11:35

Jana1993 čestitam da dobrim nalazima!😍

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Clo
    25. Travanj 2025. 12:00

Nikkitta

Pupo24 da, jer se za žene s endometriozom smatra (temeljem jedne studije) da progesteron iznad 120 u 1 tromjesječju donosi uspješnije ishode trudnoće (endometrioza uzrokuje kod nekih progesteronsku rezistenciju), a meni je s 1 injekcijom Prolutexa dnevno i Cyclogest 3x i Duph 3x2 progesteron porastao sa 68 na 110, pa smo zato dodali sad pikanje 2x dnevno svaki drugi dan. Znači jedan dan 1x dnevno, drugi dan se pikam 2x dnevno. Sad ću idući tjedan opet vadit progesteron, pa ćemo vidjeti kakva je situacija, a od 12 tt ionako posteljica preuzima. 🙏🏼 S druge strane, frendica mi je uspješno iznjela trudnoću, a prog joj bio samo 30 na Prolutexu i svemu.
    Lea25 super, baš se školski pratimo. 🙏🏼🍀❤️
    Ana_ nemam tablicu, samo hrpu podsjetnika u kalendaru🤓😂.
    Ana_ZK101 ulovila si srčeko tako rano? Ajmeee, top, ja sam mislila da ću morat čekat do 14 tt za baby watcher! Moja pregnancy app kaže da se beba krene micati od 9 tt, a i vidjeli smo jučer kako pleše na uzv, tako da ako ti je posteljica u nekom položaju (ne znam kojem naprijed ili ne?!) onda je moguće da si osjetila.
    Clo so nice😍😍 treba se ušemit kad se krene s tim baby watcherom i naći srce brzo, već vidim da će mi to bit izazov, jer nemam pojma gdje se prisloni, koliko cm od pupka?
    Mimoza17 bravo za super detaljan pregled! 😍😍 Ma ja inače radim od doma, ali sad mi ured služi samo za pikanje, ja od mučnine i migrene ne mogu često ni mob ni TV, a da moram radit, posao bi propao😂😂

e sad koliko cm hahah al u ravnini kukova pa negdje pratis po sredini gdje je pupak, tako mi nalazimo bebača. ja sam uz baby watcher oko cca 12tog tjedna našla al tek tada sam ga i kupila pa nez jel bi se uhvatilo prije. u svakom slučaju piše kao od 14 tjedna al ja sam i ranije. samo se nemoj deprimirati ako ne uspješ naći tako rano al vrijedi pokušati.

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.