Ima netko iskustva sa nalazom,,lupus koagulant=pozitivan?
Hvala na svakom odgovoru
...antikoagulant lupus... pozitivan
Evo meni ovo kinesko predvidanje kazr da je decko. Za prvu mi je pogodilo da je cura 😊
💓
Hvala na svakom odgovoru
…antikoagulant lupus… pozitivan
A koje nalaze si radila? Ovo je nešto za zgrušavanje krvi? Jel imas trombofiliju
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Glavni ulaz su asfaltirali,ali još nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)…
Sad još dočekati nalaz bete 🙏🏼
Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom 😊
Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo ☹️
Beta je 969...nije se pravilno poduplala 😢
Glavni ulaz su asfaltirali,ali još nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)…
Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
Beta je 969…nije se pravilno poduplala 😢
Kolko je bila prva i kada si ju vadila? I koliko ti je bila razlika vremenski ujutro od vadenja jedne i druge? Vjerovala ili ne to moze igrati ulogu u tome. Ne odmah crniti sve je to dobro
Hvala na svakom odgovoru
A koje nalaze si radila? Ovo je nešto za zgrušavanje krvi? Jel imas trombofiliju
Imam trombofiliju...dvije mutacije....ovo je nalaz sam za sebe,samo to sam sad radila i piše pozitivno...na netu pišu baš gadne stvari...ne znam da li je to to...pa,rekoh ,da pitam,znam da ovdje žene imaju iskustva sa svačime nažalost💔
Hvala na svakom odgovoru
Znači da si nekada bila pozitivna na to ali ne da je i trenutno aktivan. U nekim slučajevima on može biti uzrokom spontanih pobačaja,ali to je jako teško dokazati jer treba raditi hrrrrrrrrpu drugih nalaza i pretraga da bi se utvrdilo zašto je došlo do spontanog,s time da se tu ne računa “blighted ovum” da bi mogao biti uzrokom. Uglavnom,to ne znači da je trenutno aktivan lupus,ali nekada je bio aktivan i jednom je dovoljn oda su ti automatski pozitivna antitijela
Kolko je bila prva i kada si ju vadila? I koliko ti je bila razlika vremenski ujutro od vadenja jedne i druge? Vjerovala ili ne to moze igrati ulogu u tome. Ne odmah crniti sve je to dobro
07.03. u 9h je bila 155,a danas 14.03.isto u 9h je 969,,ja sam računala kalkulatorom,ispalo mi je da bi trebalo biti 1870... pretužna sam,pa se nadam da krivo računam ....ali.....💔💔
I žao mi je što širim tugu... oprostite😔
07.03. u 9h je bila 155,a danas 14.03.isto u 9h je 969,,ja sam računala kalkulatorom,ispalo mi je da bi trebalo biti 1870… pretužna sam,pa se nadam da krivo računam ….ali…..💔💔
I žao mi je što širim tugu… oprostite😔
Po meni preveliki vremenski razmak od dvije bete...
Trebate vaditi u istom laboratoriju 48h razmak. Ne treba se duplat već imat rast 60%ili 70% da bi bila uredu...
Hvala na svakom odgovoru
Znači da si nekada bila pozitivna na to ali ne da je i trenutno aktivan. U nekim slučajevima on može biti uzrokom spontanih pobačaja,ali to je jako teško dokazati jer treba raditi hrrrrrrrrpu drugih nalaza i pretraga da bi se utvrdilo zašto je došlo do spontanog,s time da se tu ne računa “blighted ovum” da bi mogao biti uzrokom. Uglavnom,to ne znači da je trenutno aktivan lupus,ali nekada je bio aktivan i jednom je dovoljn oda su ti automatski pozitivna antitijela
Hvala ti puno 🤍imam termin 21.03.da pogledaju taj nalaz,pa gledam,izludjeti do tada😢
Sortiraj odgovore
Najstariji