Ipak sam naručena sutra tako da do sutra je ok onako blago tamniji iscjedak ako netko u mojim tjednima ima isto neka napiše 🫶ali i hormoni osjećam da su mi podivljali i dosta mi toga smeta 😣 ne znam dali je ovo normalno vi mi recite evo jučer je došla svekrva i obratila se mom mužu da mu je donijela rajčice za posaditi s tim me je uvrijedila jer sam ja to doživila ko da sam ja nebitna nije rekla evo donijela sam vam i sam taj stav mi je zasmetao dali su to hormoni vi mi recite ali ja sam zbog toga jučer plakala ne kužim evoJa sam imala prije zelenkasti pa mi je dao vaginalete ali sva sreca proslo mi je brzo pa ni nisam morala stavljati jer bi mi to bilo koma😅 sad znam imat neki bijeli, ali msm da je to okej. Sto se svekrve tice, a one su tu za to da sam nazivciraju 😂😂 ja nez jel su to hormoni ja se inace oko svega zivciram al sad si pokusavam sama sebi pomoc na jedno izadje drugo udjee. Budem se slikala, imam par vec gdje se vidi ali budem na frisko. Ii dobrodosle sve nove cure🥳🥳
*na jedno udje drugo uho izadje*ahhaha. Trudnicki mozak me stalno prati barem😂😂
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Jel imate aplikaciju neku za pracenje trudnoce? Ja ih imam par al najbolja mi je momly i prefora sto iz tj u tj je drugo voce. Sad je banana🤣😎
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
I ovaj htjela sam se jos madovezati, nadam se da ce mi se netko pridruziti da se ne dopisujem sama 🤣🤣 sestra mi je isto trudna 2 3 dana razlike vise od mene, i njoj je trbuh bas velik kao da je u nz 7 8 mj trudnoce🤣🤣 msm da igra to ulogu i koja ti je trudnoca izmedju ostalog? Njoj je druga, okej i meni al sam imala spontani u 8tj pa ne gledam tako. Jako joj se vidi, al dobro i jaca je od mene pa mozda i to sve igra ulogu.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Jel imate aplikaciju neku za pracenje trudnoce? Ja ih imam par al najbolja mi je momly i prefora sto iz tj u tj je drugo voce. Sad je banana🤣😎
Ja imam pregnancy+, ok mi je i zanimljivo mi je gledat sve te informacije koje pisu za svaki tjedan 😂😂A sta se trbuha tice, meni se jos ne vidi bas nesto puno. Ali objavit cu slikicu kad se uslikam 😅
Bok cure! 😁
Cijelo vrijeme dvojim da li se javit ili ne.
Prva trudnoća završila s kasnim spontanim u 18tt, a sad do 14 tt već dvaput krvarila, ali s bebicom je sve okej.
Preglede imam svaki tjedan u Petrovoj zbog ovih krvarenja koja je se ne znaju zbog čega su, sad u četvrtak je doktorica našla da ima još krvi i da ću opet krvarit pa sam ajmo reć psihički malo pripremljena na to.
Čekamo dečkića 💙
Termin bi trebao biti 30.10.2024. 😁
Nadam se da ste sve dobro 😊
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Bok cure! 😁
Cijelo vrijeme dvojim da li se javit ili ne.
Prva trudnoća završila s kasnim spontanim u 18tt, a sad do 14 tt već dvaput krvarila, ali s bebicom je sve okej.
Preglede imam svaki tjedan u Petrovoj zbog ovih krvarenja koja je se ne znaju zbog čega su, sad u četvrtak je doktorica našla da ima još krvi i da ću opet krvarit pa sam ajmo reć psihički malo pripremljena na to.
Čekamo dečkića 💙
Termin bi trebao biti 30.10.2024. 😁
Nadam se da ste sve dobro 😊
Dobrodosla i drzim fige da ova trudnoca bude uspjesna i da decko dodje ziv i zdrav 🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pricale smo prije tjedan dva o uzlupavanju srca, danas sam bila na ekg a nekidan na uzv abodmena. Ugl sto se tice uzlupavanja meni je to sve manje ali i dalje prisutno najcesce kada: se tek probudim, kada se naglo probudin, prije nekog pregleda, i nekad kad mi je vruce. Tlak uredan , stitnjaca savrsena, i danas bila na ekg savrsen. Doktorica mi je potvrdila sa san skroz zdrava, jos konpletna obrada krvi i mokrace prije mjesec dana sve savrseno, takoder sam bila na uzv abdomena takoder je sve super. Tako da mi je rekla da se slobodno opustin, da to moze cak biti od kiseline (koju nemoramo osjetit, ja je ne osjecan takoder uopce) a i da nije za zabirnut se, da je jednostavno nekad u trudnoci tako srce uzlupava. Ali moja ginička je htjela da napravim ekg da moze bit ona mirna:D tako da san ja napravila sve sta sam mogla.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji