Kako stavite sliku🤪🤪Evo linkhttps://imgbb.com/ ovdje stavis i kopiras link
Kako stavite sliku🤪🤪Evo linkhttps://imgbb.com/ ovdje stavis i kopiras link
Hvalaaa probam😀😀
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Ja cu staviti slikicu sutra, sad je vec premalo danjeg svijetla pa cu sutra po danu. Inace mi se vec dosta vidi trbuscic. ☺️
...
Obavili smo danas anomaly i sve je ok s bebicom. Malo je skrivao rukice i stiskao ih oko lica pa nije mogla izbrojat prste na jednoj ruci, htjela je i srce malo detaljnije, ali sve sto se vidjelo je u redu. Pokusala je da se i ja pomaknem i dignem i vratim da se malo premjesti, ali mali je tvrdoglav. 😁 Napravila je i jednu 3d slikicu gdje se dosta lijepo vidi lice, to na pocetku, poslije se dosta skrivao i stalno se micao. I potvrdila je jos jednom da je decko. Procijenila je da je vec oko 400 grama tezak.
...
Jedino nije bila skroz zadovoljna kad je izmjerila usce maternice da je 3 cm, to da je malo na donjoj gramici pa da pripazim i pijem magnezij. Javit cu se svom ginekologu i poslat cu mu nalaze pa cu vidjet sto ce reci.
It's a boy 💙
I ja sam danas u Lidlu upecala 2 kratke tajice koje planiram nosit ispod onih duzih majica i kraćih pokućnih haljinica i 4 donje majice za dojenje i stvarno mi se čine super... I taman s probe jedna slikica (nazad vise druge tajice jer ih nisam bila još rasparila) : https://ibb.co/FVtsC3M
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Pricale smo prije tjedan dva o uzlupavanju srca, danas sam bila na ekg a nekidan na uzv abodmena. Ugl sto se tice uzlupavanja meni je to sve manje ali i dalje prisutno najcesce kada: se tek probudim, kada se naglo probudin, prije nekog pregleda, i nekad kad mi je vruce. Tlak uredan , stitnjaca savrsena, i danas bila na ekg savrsen. Doktorica mi je potvrdila sa san skroz zdrava, jos konpletna obrada krvi i mokrace prije mjesec dana sve savrseno, takoder sam bila na uzv abdomena takoder je sve super. Tako da mi je rekla da se slobodno opustin, da to moze cak biti od kiseline (koju nemoramo osjetit, ja je ne osjecan takoder uopce) a i da nije za zabirnut se, da je jednostavno nekad u trudnoci tako srce uzlupava. Ali moja ginička je htjela da napravim ekg da moze bit ona mirna:D tako da san ja napravila sve sta sam mogla.
Drago mi je što je sve u redu. Ja sam bila kod svog dr, ali ne zbog uzlupavanja nego osjećaja ko da preskoči otkucaj. Čak mi je i tlakomjer ukazao na aritmiju jer imam takav tlakomjer koji ima poseban znak koji se upali kod nepravilnosti rada srca. Sve sam to rekla dr. Imala sam baš onda i žgaravicu. Uglavnom moj dr me nije ni pregledao nego je samo zaključio da je sve to od kiseline, dao mi je tablete protiv zgaravice i ako bi se ponavljalo nek se javim. Ali eto i kod mene mir što se tiče preskakanja otkucaja. Ali mi je dobrih tj dana bilo baš ružno. Meni se taj osjećaj najviše javljao u mirovanju, kod sjedenja ili ležanja.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji