Pozdrav svima, čitam vas već neko vrijeme, ali si stalno mislim da nemam ja vremena za ovo, jer doma imam hahara od 20 mjeseci, ali eto ipak da se priključim, ako ništa drugo navečer imam vremena za svoje stvari
Trudna 14 tjedana, trakicu ću srediti kad se logiram na laptopu. Prva trudnoća MPO, sad ova u kućnoj radinosti, ugodno iznenađenje . Nifty low risk, čekamo curicu Iris
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Dobro došle nove cure ❤️🥰❤️ možemo krenuti s slikanjem 😊 tko hoće prvi može 🤰☺️ ja kada se ustanem ću se slikati 🥰 pišem tako rano jer jučer nisam stigla a sada sam se probudila jučer sam imala prvo vodenasti iscjedak pa onda smeđi svjetlo i sada opet imam ne sjećam se u prvoj trudnoći da mi je bilo tako 🥺 nadam se da je sve ok 🍀 malo sam se preplašila ali idem brzo na pregled pa ću vidjeti šta će mi reći ginekologica
Dobro došle nove cure ❤️🥰❤️ možemo krenuti s slikanjem 😊 tko hoće prvi može 🤰☺️ ja kada se ustanem ću se slikati 🥰 pišem tako rano jer jučer nisam stigla a sada sam se probudila jučer sam imala prvo vodenasti iscjedak pa onda smeđi svjetlo i sada opet imam ne sjećam se u prvoj trudnoći da mi je bilo tako 🥺 nadam se da je sve ok 🍀 malo sam se preplašila ali idem brzo na pregled pa ću vidjeti šta će mi reći ginekologica
Cim mi bude malo porastao trbuh u onako trudnicki, slikam i ja. Za sad nemam bas sta pokazati🤣🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozdrav svima, čitam vas već neko vrijeme, ali si stalno mislim da nemam ja vremena za ovo, jer doma imam hahara od 20 mjeseci, ali eto ipak da se priključim, ako ništa drugo navečer imam vremena za svoje stvari
Trudna 14 tjedana, trakicu ću srediti kad se logiram na laptopu. Prva trudnoća MPO, sad ova u kućnoj radinosti, ugodno iznenađenje . Nifty low risk, čekamo curicu Iris
dobrodosla ❤️ i cestitke za 🩷, napisi termine za porod i iduci pregled 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
nadam se da je sve ok i da nema prostora za strah, uz tebe smo ❤️, javi se nakon pregleda
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Ipak sam naručena sutra tako da do sutra je ok onako blago tamniji iscjedak ako netko u mojim tjednima ima isto neka napiše 🫶ali i hormoni osjećam da su mi podivljali i dosta mi toga smeta 😣 ne znam dali je ovo normalno vi mi recite evo jučer je došla svekrva i obratila se mom mužu da mu je donijela rajčice za posaditi s tim me je uvrijedila jer sam ja to doživila ko da sam ja nebitna nije rekla evo donijela sam vam i sam taj stav mi je zasmetao dali su to hormoni vi mi recite ali ja sam zbog toga jučer plakala ne kužim evo
Trudna 14 tjedana, trakicu ću srediti kad se logiram na laptopu. Prva trudnoća MPO, sad ova u kućnoj radinosti, ugodno iznenađenje . Nifty low risk, čekamo curicu Irisdobrodosla ❤️ i cestitke za 🩷, napisi termine za porod i iduci pregled 😉
Termin je 25.10., a idući pregled 9.05.
Snowwhite nadam se da je sve ok! Pretpostavljam da je, kad nije svježa krv, ali kužim da si jako zabrinuta. Uvijek možeš na hitnu otići ako ćeš biti mirnija. Moja gin uvijek kaže da ne postoji pregled viška, nego pregled manjka, i to je u pravu!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Dobrodošle nove cure 🌞
Meni trbuh izgleda kao da sam 6 mjeseci trudna već jedno 15 godina pa mi nije napeto to slikanje baš 🤣🤣
Ali recimo da se sad polako počinje kužit da se nešto događa 😁 onako malo je tvrđi trbuh i počele su mi baš smetat traperice, sreća pa je zatoplilo..Snowwhite sretno! Što se tiče ovog drugog, ja bi rekla da su malo hormoni, ne znam u kojem ste inače odnosu.. mislim, da se razumijemo, svima nam nekad nešto zasmeta..a ja sam tamo negdje 16tjedan proplakala uzduž i poprijeko
Ja bi pricekala da trbuh jos maaalo naraste pa cu onda slikat 😃 jos uvijek kada obucem nesto malo sire ni ne primjeti se da sam trudna 😅 sporo ali sigurno rastemo
Snowwhite, nadam tj vjerujem da je sve u redu, javi nam nakon pregleda! A sto se hormona tice, ja isto reagiram blesavo na neke stvari na koje inace ne bi i lako se rasplacem…
Dobrodosle nove cure!
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Ipak sam naručena sutra tako da do sutra je ok onako blago tamniji iscjedak ako netko u mojim tjednima ima isto neka napiše 🫶ali i hormoni osjećam da su mi podivljali i dosta mi toga smeta 😣 ne znam dali je ovo normalno vi mi recite evo jučer je došla svekrva i obratila se mom mužu da mu je donijela rajčice za posaditi s tim me je uvrijedila jer sam ja to doživila ko da sam ja nebitna nije rekla evo donijela sam vam i sam taj stav mi je zasmetao dali su to hormoni vi mi recite ali ja sam zbog toga jučer plakala ne kužim evo
Ja sam imala prije zelenkasti pa mi je dao vaginalete ali sva sreca proslo mi je brzo pa ni nisam morala stavljati jer bi mi to bilo koma😅 sad znam imat neki bijeli, ali msm da je to okej. Sto se svekrve tice, a one su tu za to da sam nazivciraju 😂😂 ja nez jel su to hormoni ja se inace oko svega zivciram al sad si pokusavam sama sebi pomoc na jedno izadje drugo udjee. Budem se slikala, imam par vec gdje se vidi ali budem na frisko. Ii dobrodosle sve nove cure🥳🥳
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore