Baš vam hvala cure🥰❤️❤️ vrti se jedva ga uhvati za mjerenje. Ma stabi malo više odmora i roidakal i to bi trebalo biti to. ❤️
Ma da vidjet ću večeras sa doktoricom kad mi napiše nalaz. Nek da sve što je potrebno ja ću se čuvat koliko mogu štacu.
Cure, treba li kojoj robica? Dobila od frendice, no sad kad sam sortirala, odlucila sam pola toga pokloniti jer je previse toga.
80% imam za deckice, a 20% za curice.
Brojevi su od 56 do 92.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
PS u Zagrebu sam.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
cure, jeste vi radile pretrage kompletne krvne slike na početku? evo ja sam dobila nalaz danas i više manje mi je sve u referentnim vrijednostima osim neutrofila koji su mi povišeni- referentne vrijednosti su od 44-72 % a meni je 79 i limfociti su mi sniženi- referentne vrijednosti od 20-46 % a meni je 13.8% jel se ko kuži? većinom kad pošaljem nalaz svom doktoru ništa ne komentira pa pretpostavljam da je onda sve ok ali evo sad kako sam trudna mi je puno veća zabrinutost nego prije.
Super da imamo twinse na temi! Nek sljedeci put i drugo srce kuca jako 🤞🤞
Jopa to je sigurno plusic, mozes ponovit s nekim testom koji ima crvene linije tipa duchesse iz mullera jer CB zna bacat lazne pozitivne testove… Iako je tvoja crta poprilicno jaka pa se nebi brinula 😄
Ponovit ću u subotu za svaki slucaj🙈iako sad iman neke grčeve blage jel to normalno 😑
Ponovit ću u subotu za svaki slucaj🙈iako sad iman neke grčeve blage jel to normalno 😑
Menga grčevi su najčešći rani simptom trudnoće. Bez brige.😉🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cure, nisam danima pisala. Čekala sam rezultate nifty plus testa i bila sam pod takvim stresom, da je to neopisivo. Imala sam noćne more o tome kako je dijete bolesno itd…strašno. Rezultati su stigli danas i test je u potpunosti uredan, a bebica je dečko. Presretni smo i nadam se kako ću sada konačno moći postati opuštenija. Svima vama sretno!
💙Čestitam, mogu mislit koliko si sretna💙 Jos jedan djecak na grupi💙
Kakvi su kod tebe simptomi sad kako prolazi prvo tromjesecje? Kod mene prestaju, cak i zgaravica prestala
Hvala ti puno ❤ možda mi se malo smanjio osjećaj umora. Žgaravica je kao i ranije povremeno prisutna. Drugih nekih simptoma nisam ni imala, eventualno povremeni svrbež tijela, koji se i sad nekada javlja.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Cure, nisam danima pisala. Čekala sam rezultate nifty plus testa i bila sam pod takvim stresom, da je to neopisivo. Imala sam noćne more o tome kako je dijete bolesno itd…strašno. Rezultati su stigli danas i test je u potpunosti uredan, a bebica je dečko. Presretni smo i nadam se kako ću sada konačno moći postati opuštenija. Svima vama sretno!
💙Čestitam, mogu mislit koliko si sretna💙 Jos jedan djecak na grupi💙
Kakvi su kod tebe simptomi sad kako prolazi prvo tromjesecje? Kod mene prestaju, cak i zgaravica prestala
Hvala ti puno ❤ možda mi se malo smanjio osjećaj umora. Žgaravica je kao i ranije povremeno prisutna. Drugih nekih simptoma nisam ni imala, eventualno povremeni svrbež tijela, koji se i sad nekada javlja.
Jooj i mene svrbi koza, struk s lijeve i desne strane, jos se svrbim pa sam sva sad izgrebana, crvena, cak lici i na neki lagani osip. Mazem s baby uljem za trudnice iz DM-a, al uzalud
It’s a girl 💞
Teich, ajme suosjecam skroz, isto sam najveci kavopija na planeti, kava mi ne pase od samog pocetka. Prebacila sam se na nescafe cappuccino (oprosti na iskrenosti, ali ne mogu u wc ako ne popijem bar taj kapucino) 😂😂 i ljudi pusaci mi uzasno smrde, ne mogu u njihovoj blizini uopce stati 🤭🤭 zensko tijelo je stvarno magicno… 🤩
Kiki daaa, sad i ja razmisljam o “gender reveal” s balonima 😬😬 🥳🥳🙌🏻🙌🏻 hvala za ideju i za stranicu 😘😘
Amarenna hvala ti za info, bas cu procackati malo po stranici. I ajmeee, svaka casto sto vise uopce ne pijes kavu. Mislim da je to pametno, pogotovo za nas s problemima sa stitnjacom… kolegica je izbacila kavu isto u trudnoci i nalazi hormona su joj se nedugo zatim ful popravili.
Teich hvala za link, pogledam i to ❤️❤️ cureee, mislim da ce moj muz imati surprise htio / ne htio 🤣🤣🤫🤫
Mami_m cestitam na blizancima 🤩🤩 ja sam ih ful htjela, imam u obitelji i bas sam se nadala ❤️
Mrvica_03 zelim da ovaj put sve bude u redu i da zajedno cekamo tvoju bebolinu ovdje 🙏🏻🙏🏻 sretno!
Jelusicka wowww predivno! 🤩
Cureeee, koliko ste toga natipkale od jutra - ja na poslu nisam danas stigla nista citati tako da sam sad sve… ako sam nesto zaboravila, sorry ☺️☺️
BabyBoy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji