Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    23. Veljača 2023. 11:02

💏 39/48 g.

Pije li netko od vas uz folacin jos nesto, neke vitamine i minerale? Dr. mi je dao samo folacin, ali nekako ja bih htjela jos nesto, jer vidim kako su mi nokti slabi, mlijeko i mlijecne proizvode skoro da ne konzumiram, itd…samo ne bih voljela pretjerati s kolicinom folne kiseline, pa ako netko nesto uzima uz folacin zanima me da mi preporuci.

Ja pijem Prenatale + Folnu, Omegu 3 (obzirom da ne jedem ribu trenutno), Vitamin D te sam pred koji dan krenula sa kombinacijom Kalcija i Magnezija. 🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Vesna2103
    23. Veljača 2023. 11:14

Ok, hvala svima, svakako si kupim bar kalcij, bojim se da mi ne stradaju zubi u trudnoci.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

Pipi11
    23. Veljača 2023. 11:20

Mimica91

Cure, oprostite nisam se javljala par dana jer sam bila pod velikim stresom čekajući rezultate nipta. Stigli su jutros, nalazi su uredi i čekamo dečka. Našoj sreći nema kraja ☺️

predivna vijest! čestitam od srca! uživajte sad i samo opušteno 

cure je li vi vodite trudnoću privatno ili kod socijalnog? jer sad me baš potaklo na razmišljanje ovo što je Flowerson napisala za trudničku knjižicu. ni ja nisam znala za to. Ja sam se najprije naručila kod socijalne ali dala mi je termin koji jednostavno nisam mogla dočekati od nestrpljivosti i brige da li je sve ok pa sam termin otkazala i naručila se kod privatnog. On je potvrdio trudnoći, srčeko i sve super, rekao mi je koje pretrage trebam napraviti i rekao da uzimam utrogestan, i ja mu kažem ok tražit ću recept od socijalne ginekologice a on kaže mogu ti i ja napisati i napiše to na papirić no kad sam došla u apoteku bome sam morala platiti 17 eura što me full iznenadilo. Tako da mi treba onda socijalna ginekologica a nemam ni tu trudničku knjižicu.  Ne znam da li da se onda sad javim socijalnoj a privatni me naručio za 2 tjedna opet. Ipak kod privatnog ginekologa ima moderna aparatura a tamo je sve zastarjelo i čeka se i eto zato naginjem privatnom međutim da je skupo, skupo je. Baš me zanima cure kako vi to vodite?

Pipi11
    23. Veljača 2023. 11:28

ne 

Tkočekatajidočeka

Curke koje ste iz Zg, zanima me dal u city center east ima koji dučan di mogu kupit tajice neke, haljine i to pošto me sve već stišćee 😭 idem u srijedu na pregled pa da usput nešto kupim ;)

ne znam ti točno za east jer mi je bliži west ali vidi u H&M, mohitu i zari, oni imaju komotne lepršave haljine a u westgate-u imaš dućan mama nova koja ima odjeću za trudnice ali baš lijepu (ja sam si znala kupovat tamo haljine za svadbu dok sam cura još bila jer im je super dizajn) a imaju i dućan na Malešnici.

ja sam skužila da sam počela remen otpuštati i to čak za 3 kružića a jučer sam na poslu ga skroz maknula jer me baš stišće. Čak u uredu znam sjedit da raskopčam hlače 
    uglavnom uskoro ću i ja morati u potragu za udobnijom odjećom, pa ako naiđeš na neki zgodan dućan, javi nam 

Flowerson 🌸
    23. Veljača 2023. 11:29

Pipi, ja sam primijetila da neke cure idu kod socijalnog i privatno. Mene je moja socijalna brzo naručila pa ajde...nek obavi ona što treba, možda kasnije odem jednom privatno čisto zbog boljeg ultrazvuka. Kad stavim sve na papir, privatno dođe užasno skupo i još mislim radit nipt. Da ne radim nipt išla bih vjerojatno privatno sve, ali ovako sam s jedne strane na miru jer socijalna gin te može zezati u smislu da ti ne želi dat nešto ako privatni gin to predloži. Znam da ova moja ne priznaje ništa od privatnih, ja kad sam trebala krenut u ivf nije mi htjela dat uputnicu nego sam morala čekat 3 mjeseca na pregled kod nje da oni vidi jel sve ok sa mnom iako sam redovno išla privatno na kontrole...tako da je to dvosjekli mač, sve ovisi kakav ti je socijalni gin.
    Mislim da se uvijek možeš javit svom socijalnom gin za termin.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    23. Veljača 2023. 11:36

Jagoda, muž i ja priželjkujemo curicu. Imamo ime i već nam je sve u glavi da će bit cura i što nas sve čeka. 😊

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mimica91
    23. Veljača 2023. 11:37

Hvala cure svima na čestitkama. 
    Ja idem privatno, a sve što me privatnik traži od pretraga, pošaljem svojoj socijalnoj na mail nalaz i ona mi pusti uputnice i recepte. I to mi je super. 
    Kiki kad si vadila krv? Ja sam vadila u petak, došli su mi nalazi danas, znači 6 dana. 4 radna dana. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

amarenna
    23. Veljača 2023. 11:50

Ja idem kod socijalnog ginekologa, super mi je,  jedino ima uzv iz prastarog doba 🤣 kao sto Kiki kaže prvo mi izmjeri tlak, izvaze i da čašicu da se popiskim i umocim trakicu i to je to. Onda vaginalni pregled i potom uzv. Jako sam napeta, sutra imam pregled nakon mjesec dana 🙏🤞

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Baby❤
    23. Veljača 2023. 12:00

Pipi11

ne

Tkočekatajidočeka

Curke koje ste iz Zg, zanima me dal u city center east ima koji dučan di mogu kupit tajice neke, haljine i to pošto me sve već stišćee 😭 idem u srijedu na pregled pa da usput nešto kupim ;)

ne znam ti točno za east jer mi je bliži west ali vidi u H&M, mohitu i zari, oni imaju komotne lepršave haljine a u westgate-u imaš dućan mama nova koja ima odjeću za trudnice ali baš lijepu (ja sam si znala kupovat tamo haljine za svadbu dok sam cura još bila jer im je super dizajn) a imaju i dućan na Malešnici.

ja sam skužila da sam počela remen otpuštati i to čak za 3 kružića a jučer sam na poslu ga skroz maknula jer me baš stišće. Čak u uredu znam sjedit da raskopčam hlače
    uglavnom uskoro ću i ja morati u potragu za udobnijom odjećom, pa ako naiđeš na neki zgodan dućan, javi nam

E super probat cu pa javim :)

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Lily123
    23. Veljača 2023. 13:14

Jooj čestitam na još jednom dečkiću bome dečki u velikoj prednosti, ajmo sad malo curke 
    Imam jedno pitanje. Moram vadit sve ove nalaze, urin i to (btw. hvala na info za ovo uzimanje uzorka urina doma, tako ću napravit onda i ja, nisam imala pojma) Moja soc. ginekologica (ustvari, jedina jer ne idem privatno) mi je rekla da odem vaditi krv, ali nije mi ništa spominjala da li trebam po uputnicu od svoje obiteljske doktorice. Znate li vi možda trebam li se onda prvo javiti svojoj doktorici ili je nekim čudom sve automatizirano pa ide preko sustava? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.