Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vesna2103
    22. Veljača 2023. 17:35

Lola1212

💏 39/48 g.

Jagoda01

💏 39/48 g.

Cure, nisam danima pisala. Čekala sam rezultate nifty plus testa i bila sam pod takvim stresom, da je to neopisivo. Imala sam noćne more o tome kako je dijete bolesno itd…strašno. Rezultati su stigli danas i test je u potpunosti uredan, a bebica je dečko. Presretni smo i nadam se kako ću sada konačno moći postati opuštenija. Svima vama sretno!

💙Čestitam, mogu mislit koliko si sretna💙 Jos jedan djecak na grupi💙
    Kakvi su kod tebe simptomi sad kako prolazi prvo tromjesecje? Kod mene prestaju, cak i zgaravica prestala

Hvala ti puno ❤ možda mi se malo smanjio osjećaj umora. Žgaravica je kao i ranije povremeno prisutna. Drugih nekih simptoma nisam ni imala, eventualno povremeni svrbež tijela, koji se i sad nekada javlja.

Jooj i mene svrbi koza, struk s lijeve i desne strane, jos se svrbim pa sam sva sad izgrebana, crvena, cak lici i na neki lagani osip. Mazem s baby uljem za trudnice iz DM-a, al uzalud

Ja sam si kupila od jednog opg-a kao neku prirodnu kremu protiv svrbeza. Najcesce me svrbi izmedu i ispod grudi, leda iza trbuha i vrhovi saka...prije bih nekada u pms-u osjecala svrbez grudi. Spomenut cu to ginekologu na iducem pregledu, 1.3. Negdje citam kako koza u trudnoci postaje vise suha te se sire, vidjet cemo.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

La_Lupa
    22. Veljača 2023. 19:38

Kiki oooo daaaaa, i ja sam prije mislila stalno ajme meni sto ljudi sve rade za instagram tj. za druge 🤣🤣 A sad kako ste se raspisale o tom, malo sam nocas razmisljala (opet nesanica) i zakljucila da bih i ja mogla organizirati 🤭🤭 i to cu bas reci doktorici da zapise na papiric i da mi ne kaze (ako ne budemo isli na nipt) 🥰🥰 super ideja! 
    Ajmeeee trebala si snimiti muzevu reakciju 😍😍 najbolji Bozicni poklon ikad! 🤩🤩 

BabyBoy 💙

• Vesna2103
    22. Veljača 2023. 20:56

lalaland1991

Cure, treba li kojoj robica? Dobila od frendice, no sad kad sam sortirala, odlucila sam pola toga pokloniti jer je previse toga.
    80% imam za deckice, a 20% za curice.
    Brojevi su od 56 do 92.

Ukoliko nece mame trojki (njima je vjerujem potrebnije) ili ako se netko drugi nije vec javio, javljam se ja za djecaka. Jos nista nemam, a ne bih rado trosila novce na to. U Zg sam, podrucje oko autobusnog kolodvora.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

lalaland1991
    22. Veljača 2023. 22:18

💏 39/48 g.

lalaland1991

Cure, treba li kojoj robica? Dobila od frendice, no sad kad sam sortirala, odlucila sam pola toga pokloniti jer je previse toga.
    Brojevi su od 56 do 92.

Ukoliko nece mame trojki (njima je vjerujem potrebnije) ili ako se netko drugi nije vec javio, javljam se ja za djecaka. Jos nista nemam, a ne bih rado trosila novce na to. U Zg sam, podrucje oko autobusnog kolodvora.

Nije se nitko javio na ljetnim bebama tako da - tvoje je :) posaljes mi u inbox broj (jel ima uopce ovdje inboxa?) da se dog za preuzimanje?

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Vesna2103
    23. Veljača 2023. 04:36

lalaland1991

💏 39/48 g.

lalaland1991

Brojevi su od 56 do 92.

Nije se nitko javio na ljetnim bebama tako da - tvoje je :) posaljes mi u inbox broj (jel ima uopce ovdje inboxa?) da se dog za preuzimanje?

Ne pronalazim ovdje inbox. Javi mi se na e-mail: v1047674@gmail.com, pa tamo razmijenimo brojeve i dogovorimo se.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

Flowerson 🌸
    23. Veljača 2023. 09:21

lalaland, baš lijepo od tebe, ja bih se isto javila, al kad nisam u zg tako da ništa od toga. Kad bude sve sigurno da bebač dolazi, planiram što više toga uzet polovno ili naslijedit od drugih beba.
    Vidim da ste se raspisale o iznenađenju vezane za spol  Mi nećemo pripremat iznenađenja, ja jedva čekam saznat da svima kažem spol 😅😅😅 Što se tiče imena, imam dva ženska imena, al muško ni jedno...nekako je teže nać muško ime.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    23. Veljača 2023. 09:38

Nego da potegnem još jedno pitanje, sigurna sam da ima još nas kojima nam je prva trudnoća pa nemamo pojma što očekivati na prvom pregledu kod socijalne gin. Tražila me da donesem trudničku knjižicu, to nisam ni znala da postoji. Što se može očekivati na prvom pregledu? Jel se odmah taj dan daje urin? Ništa mi nisu rekli pa sam u stresu da kad dođem tamo će tražit urin, a obavim odlazak na wc prije pregleda 🙈

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Mimica91
    23. Veljača 2023. 09:42

Cure, oprostite nisam se javljala par dana jer sam bila pod velikim stresom čekajući rezultate nipta. Stigli su jutros, nalazi su uredi i čekamo dečka. Našoj sreći nema kraja ☺️

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Flowerson 🌸
    23. Veljača 2023. 09:45

Mimica91

Cure, oprostite nisam se javljala par dana jer sam bila pod velikim stresom čekajući rezultate nipta. Stigli su jutros, nalazi su uredi i čekamo dečka. Našoj sreći nema kraja ☺️

Jeeej, čestitam. Taman od 13. tjedna možeš biti mirnija 

• MomN.93
    23. Veljača 2023. 09:53

Flowerson 🌸

Nego da potegnem još jedno pitanje, sigurna sam da ima još nas kojima nam je prva trudnoća pa nemamo pojma što očekivati na prvom pregledu kod socijalne gin. Tražila me da donesem trudničku knjižicu, to nisam ni znala da postoji. Što se može očekivati na prvom pregledu? Jel se odmah taj dan daje urin? Ništa mi nisu rekli pa sam u stresu da kad dođem tamo će tražit urin, a obavim odlazak na wc prije pregleda 🙈

Moj savjet što se tiče urina, uzimajte ga cure doma. Uvijek kad sam negdje morala dati urin, znači uvijek neka upala, povišeni leukociti, masa bakterija ma koliko god se ja prala to jutro kod kuće prije davanja urina. Imate u ljekarni za kupiti sterilne čašice za urin. Ja sad prakticiram pranje ko i inače, tad se još dole pobrišem sa sterilnom gazom koju našpricam sa octeniseptom, prvi mlaz urina u WC i onda srednji u posudicu. Nalaz čist ko suza. 🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.