Bravo za sve dobre preglede dns 🤍
Evo i nas s pregleda, sve super, idalje glavom dolje al se konacno malo podignuo iz zdjelice 🎉 1550g, cervix 4cm, sad mozemo mirni otici na more 🙏🏼
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Cure super za odlične preglede! 🎉
Lalaland sad uživajte na moru 🙏🤗
Ja došla isto s pregleda, ništa posebno, razočarana kao uvijek, uzv nije radio kao nije potrebno sada tek 02.08. kaže da dođem da napravimo uzv 🙈🙈 poslao me u pon vadit opet urin i krv i to je to. Pita me jel pazim na kile, ja reko pa pazim kolko mogu (+ 14 kila sam ) kaže on pa ti si super nisi se puno udebljala 🤣🤣🤣🤣 pa eto...mislim ne znam sta da kažem stvarno
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure stvarno super za preglede 💞
Amarenna stvarno je tvoj gin posebna vrsta,uzas. Jel te gledao bar vaginalno dal si zatvorena? sad ti je onaj kritican tjedan radi prosle T
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure stvarno super za preglede 💞
Amarenna stvarno je tvoj gin posebna vrsta,uzas. Jel te gledao bar vaginalno dal si zatvorena? sad ti je onaj kritican tjedan radi prosle T
Ne, ništa, ja kad pitam kaže da nije potrebno. Uzas, preselit ću se čim prođe trudnoća. Ma ako nesto osjetim drugačije idem ja na hitnu tamo sve pregledaju i dobro. 🙈
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Amarenna, žao mi je za iskustvo, razumijem kako je to 😔 al ajde neka je beba ok!
Lalaland, super za pregled, uzivaj na moru ❤️
.
Napisala sam već u grupi pa samo da i ovdje ponovim, bila sam na 4d, sve je super, beba ima 860 g otprilike, po uzv termin 2.10. Bila je mirna, pospana s rukicama preko glave 😁
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson nebi rekla da je optimistična. Sad je problem jer imam višak plodne vode.😂 Točno mi idu na živce.🤯 Drago mi je da je kod tebe sve uredno i da ste vidjeli malu A. 🥰🤗 Slatkica mala.😍🤭
Amarenna baš mi je žao da opet nije radio UZV, ali bitno da je sve uredno!🤗🥰
Kobra čestitke na curici 🥰
Lalaland veliki dečko.🥰🤭 Super da možete opušteno na more i uživati.😅 Hvala na preporuci za knjigu.😉
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Uh, koliko ste natipkale, sve 4 u zrak i citam 😂
Cudesne tjedne mi je muz kupija i to planiram kao i Kiki citati kako beba bude rasla 🥰 jer cu definitivno sve zaboraviti…
MomN93 aaaa svaka cast muzu, moj bi poludija da mi mora vuci krv iz ruke 😂 njega boli cim ja napravim neku grimasu ako me malo zicne negdje nesto. 😂😂
Lalaland hvala za preporuke 🥰🥰 odlicno za pregled, sad lipo gustaj na moru! Ja plivam svaki dan i bas se dobro osjecam, aktivnije nego kad sam u Zg.
KobraV divno, cestitke na djecaku! 💙
MalaG neka mi oproste sve cure, ali najvise volim procitati kad ti kazes da je nas mali borac aktivan i da je sve ok 😘😘
Amarenna no stress, specifican je stvarno - takve bih znas di poslala uffffff, ali vazno da je sve ok s bebom 🥰
Ne podnosim ljude koji se odluce u zivotu raditi humani posao - to je poziv i ok, ali onda barem malo humanosti daj covjece.
-
Mislim da sam se malo preforsirala zadnja dva dana pa slabije ili nikako ne osjecam bebu bas… isto me malo lovi panika, nadam se da ce se aktivnije javiti kad legnem jer danas mi samo suti sto nije inace 🤯
BabyBoy 💙
Btw netko je spominjao gnijezdo 😂 sutra kod Dada and Rocco krece Summer sale (15%) na sve, ja bas planiram njihovo gnijezdo kupiti pa ako je jos netko planirao… evo prilike, oni nemaju cesto popuste 🙃
BabyBoy 💙
Cure, nikako da vas u miru procitam i javim se malo..
Zadnjih par tjedana je bas brzo proslo, imala sam pregled, soping i pakiranje za more, na moru sam po cijele dane s malom koja je poprilicno zahtjevna itd itd 😅
Na pregledu je bilo sve okej, dobila sam 4,5kg zasad i cekamo curicu. Osjetila sam olaksanje jer ne moram nista kupovati, sve imam od starije, cak je i sezona tu negdje pa cu moci iskoristiti.
Dobro se osjecam osim sto me bole leda i zdjelica, pogotovo kad lezim na ledima pa se moram ustati i okrenuti. Osjecam se ko poluinvalid. Srecom plivanje mi tu dosta pomaze ali ne i visak aktivnosti al tko te pita. Bebu osjetim kroz cijeli dan iako mi se cini da je manje aktivna nego prva (koja je dan danas nabrijanac) ali mozda mi se i cini jer nemam toliki fokus. Navecer kad se smirim osjetim udarce, kao da kaze mama sad si moja. Zbilja je prva trudnoca posebna i lijepo je uzivati u njoj. U drugoj imam osjecaj da se sve samo odraduje 🤣 sljedece imam ogtt za odraditi. S tim da mi je dr rekla da idem pocetkom mjeseca ali kako smo na moru ici cu kad se vratimo. Moze se do 28.tj jel da?
I jel imate preporuku za 4d privatno, da je zenski gin u zg?
Sortiraj odgovore
Najstariji