MomN93, evo ja sam našla što ću danas podignut u knjižnici, prirodan porođaj- ina may gaskin. Vidim da ljudi dobro pišu o knjizi, a svakako me zanima prirodan porođaj. Nemam problema sa čitanjem pa očekujem da ću ju pročitat u 2 dana 😁
Jagoda, jao, da mi to napravi vjerojatno bih plakala od muke 😫
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Vidim da pišete o knjigama, i ja sam sad u potrazi 😁
Nemam pojma kakve su, to su stare djecije knjige i vrlo popularne (aut. Saroyan). Jedna se zove Mama, volim te, a druga Tata, ti si lud 😄 E ako bude sve OK u 24. sedmici, nabavit cu te da se malo zabavim.
What to expect… je vise za iscitavanje onako, ponekad, po koju stranicu samo jer je preobimna.
Za vas koje cete skoro u porodilišta, imaju super knjige o “podizanju” djece po Montessori principima i to od 0 mjeseci.
Lena, ma što god da se čita je dobro, čitanje je top ❤️ ja cu čitati i danski odgoj djece, čula sam svašta o toj knjizi pa me baš zanima dal će me se dojmit.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav mame, ja sam sa zinskih i trrbam napraviti anomaly scan. Imate nekoga u Zg za preporuku? Je li netko bio u Gineku?
Ja preporučujem poliklinika Bolanča, samo potrebno je na vrijeme se naručiti, imaju dosta gužvu. 80 € je cijena
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja preporučam Vukovića na Vrbanima, imat češ.ugodan i temeljit pregled, mislim da je cijena isto 80 EUR a također se slažem za Bolanču, kod njega sam išla na potpomognutu u vinogradsku i prije toga privatno . On i Vuković su najbolji frendovi i slični su, sličan im je pristup tako da kod kojeg god odeš nećeš pogriješiti. Meni lokacijski više pašu Vrbani jer me ubija situacija s parkingom kod Bolanče ali sad bi moglo biti rasterećenije kako je ekipa po moru.
Što se tiče knjiga, (koje obožavam čitati a najviše ih guštam čitati na moru,) ali neda mi se čitati o odgoju i rađanju i dojenju i općenito to, grozna sam znam 🙈 ali stvarno neda mi se. Nekako mislim da ću sve pohvatati prirodno tijekom kako će ići, nadam se 🙏
Što se tiče danskog odgoja,.to sam čitala neke isječke, ima dobrih stvari ali ima tako ekstremnih da ne vjerujem da bi itko od nas to prakticirao. Ali ta je knjiga stvarno zanimljiva👍
Ja preporučam Vukovića na Vrbanima, imat češ.ugodan i temeljit pregled, mislim da je cijena isto 80 EUR a također se slažem za Bolanču, kod njega sam išla na potpomognutu u vinogradsku i prije toga privatno . On i Vuković su najbolji frendovi i slični su, sličan im je pristup tako da kod kojeg god odeš nećeš pogriješiti. Meni lokacijski više pašu Vrbani jer me ubija situacija s parkingom kod Bolanče ali sad bi moglo biti rasterećenije kako je ekipa po moru.
Što se tiče knjiga, (koje obožavam čitati a najviše ih guštam čitati na moru,) ali neda mi se čitati o odgoju i rađanju i dojenju i općenito to, grozna sam znam 🙈 ali stvarno neda mi se. Nekako mislim da ću sve pohvatati prirodno tijekom kako će ići, nadam se 🙏
Što se tiče danskog odgoja,.to sam čitala neke isječke, ima dobrih stvari ali ima tako ekstremnih da ne vjerujem da bi itko od nas to prakticirao. Ali ta je knjiga stvarno zanimljiva👍
Da, parking im je kaotičan. Još pogotovo ona nabrijana ekipa ispred teretane 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Danski odgoj ja sam ja citala daaaavno valjda u srednjoj skoli jer je mama citala i bila odusevljena habaha ima i igra na danski nacin, tako nesto
Zabavna je knjiga, ali da, za nas balkance ekstremna 🤣
Bas zato me i zanima 😁
Evo nas iz bolnice. Protoci su uredni, bebač užasno aktivan. Opet ga nisu mogli poloviti da sve izmjere pa su se pomučili.😅 Idući tjedan u utorak idemo opet na mjerenje protoka, a u četvrtak na UZV da provjere rast.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji