Amarenna ❤️
Marulek, e pa baš tako. Ja sam isto bila skroz smirena, sve obavljala kao i do sada, užasno me živcira što sad kad meni treba pomoć, ja moram tražit od njega da nešto napravi i njemu je to isto teško. Ima i on svojih zdravstvenih problema, al nije da ne može malo potrpit i napravit nešto, ja nosim ipak novi život u sebi. Kad vidim da npr. treba oprat pod, ja ga operem. Moj muž neće vidjet da treba oprat pod i to me izluđuje, još će se raspravljat kako nije uopće prljavo 🤦♀️ bas je grozno kad moraš ovisit o nekom drugom.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ne smije ih se kritizirati, nedaj bože prozivati, nego lijepo preveslati kao djecu, pregrmiti onaj osjećaj da nije fer da je sve na tebi i lijepo zamoliti da tebi pomogne i onda ga još pohvaliti kako je to lijepo napravio i da ti je baš puno pomogao 😁😀, provjereno radi, a ego je spremljen u ormaru 😄
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Ne smije ih se kritizirati, nedaj bože prozivati, nego lijepo preveslati kao djecu, pregrmiti onaj osjećaj da nije fer da je sve na tebi i lijepo zamoliti da tebi pomogne i onda ga još pohvaliti kako je to lijepo napravio i da ti je baš puno pomogao 😁😀, provjereno radi, a ego je spremljen u ormaru 😄
Imaš pravo, treba skulirat emocije u takvim trenucima 😅
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Treba njih malo upregnuti. Mene stvarno nikakvi hormoni do sad nisu oprali, nemam nikakve ispade, niti sam emotivnija, baš ništa. Sve radim kao i do sad, obavljam shopping i dalje i sve ostalo po stanu. Još mi on kaže nekidan kak se ON bojao moje trudnoće jer su ga drugi plašili kao vidjet ćeš ti kad ti žena bude trudna kako će ti biti, promjene ponašanja, sve će pasti na tebe bla bla. I samo je slegnuo ramenima i u prolazu utvrdio- vidiš, ja po ničemu ne osjetim razliku otkad si trudna.
Eeeee, drugu trudnoću ću biti pametnija, a ne se praviti frajer 🤭
Hahshaha jel ti to o mom muzu?? 🤣🤣🤣 Od pocetka mi je govoria kako je bia u strahu da cu ja umirati u mucninama i ostalim problemima, a kad ono nista. Jos je sav sritan kako mu je super imat doma 'nezaposlenu domacicu' pa da ga rucak ceka na stolu cim dode doma 🤣 sto inace nije slucaj kad radim… I tako svasta nesto. I sad kako mi postaje malo teze mi ne viruje i misli kako ja mogu sve ko i prije dva miseca, a ne mogu. Doslovno, drugi put cu bit pametnija 🤣 to sam mu vec i rekla da cu se od prvog dana pravit da ne mogu nista 🤣🙈🤭 previse sam ga razmazila. Najdraze mi je kad lezimo na kaucu pa mi kaze da mu nesto donesem 🤣 digne se naravno sam, al obavezno prvo mene pita da ja to napravim
Omg, ovo je moj muž, pogotovo ovo boldano 🤣
Ne vidi se boldano, al ovaj citat Najdraze mi je kad lezimo na kaucu pa mi kaze da mu nesto donesem
😅😅😅
Jel' vi pričate o mom mužu? 😂😂😂 Ja sam svojem rekla da osim financijski ne osjeća da sam trudna 😂
Ali baš to šta pričate. Oni ne vide da su podovi prljavi, da je kupaona prljava. I onda kad ja krenem čistiti jer me živcira da je prljavo i naučena sam na čisto onda mi kaže, pusti budem ja. Frajeru, da si mislio već bi počistito 😂😂
Ali ok, sad mi je lakše kad vidim da nije samo moj takav 😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Jel' vi pričate o mom mužu? 😂😂😂 Ja sam svojem rekla da osim financijski ne osjeća da sam trudna 😂
Ali baš to šta pričate. Oni ne vide da su podovi prljavi, da je kupaona prljava. I onda kad ja krenem čistiti jer me živcira da je prljavo i naučena sam na čisto onda mi kaže, pusti budem ja. Frajeru, da si mislio već bi počistito 😂😂
Ali ok, sad mi je lakše kad vidim da nije samo moj takav 😂
Eto, tako i ja. Napravim na kraju sve sama i onda mi kaže da se ne pazim uopće. 🤦♀️ Da, najbolje da gazim po prljavom i da mi po stanu lete cupovi dlaka od mačke 😤 i meni je lakše kad vidim da nisam jedina s tim problemom, više me strah što će bit kad dođe beba, već si u glavi planiram kad ću sve stić napravit 😅
Ista stvar i kod mene, drago mi je da nisam jedina. Ja sam skužila da svojem jednostavno moram dati upute za sve jer on funkcionira na takav način. To mame od svojih sinova naprave -neka, ja ću- i onda ja to isto napravim jer, eto, ja to bolje znam i normalno da se naviknu na to. Ali sam jedno sto puta rekla ovom malom kojeg čekam “e ti ćeš bome odmalena učit sve kućanske poslove” Pa da vidimo! Ali trebate govorit, sigurna sam da im neće biti problem uskočit jer je to i njihova kuća i njihovo okruženje, samo što su oni nonšalantni i naviknu da mi sve obavljamo. Zato odsad izbacite se iz brzine, lagani parking i nek oni preuzmu. I ovo “aj mi dodaj”
To sam rekla da me živcira općenito jer ja to ne radim i nema mi smisla. Ako smo jednako udaljeni od toga i tebi treba, IZVOLI, diži dupe i idi si po to. Potpuno vas kužim i stvarno sam naučila da im treba reći, onda oni shvate, iako mi dosadi i ponavljat svaki put… ali radije to nego da ja sve i dalje radim
Mi smo sve očito udane za istog tipa.
Ja sam na mirovanju, znači neke stvari NE SMIJEM raditi i frajer me pita da zašto mu nisam oprala majice za posao?! Čekaj lik, jesi ozbiljan??! Jesi ti to mene ozbiljno pitao??
Ja sam od početka trudnoće živčana, ovo mirovanje me samo dodatno ubija u pojam. Ja ne znam kako ja njega taj tren nisam ubila. Stvarno ne znam.
A to da ne vidi prljav pod, kupaonu ili sude, o tome neću mi razgovarati 😂 ili to da treba svaki dan samo isprazniti robotski usisavač, da ga ja mogu upaliti, jer imamo 4 mačke koje se trenutno linjaju više od ičega.
Strašni su, strašni
Uf, stvarno smo udane za istog lika, ja ne znam šta je njima s takvim izjavama 🤦♀️ a vjerojatno smo same krive što smo dozvolile da dođe do toga pa sad kad nama treba pomoć, oni to ne kuže.
Sortiraj odgovore
Najstariji